Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(*Frėja* @ 2018 04 13, 22:24)
Man gaunasi 1875 šiandienos kainomis už 2+1, Novaturas neskaičiuoja pilnos kainos už vaiką. 2×819 ir vaikas 295, ir nuolaida 58.
Paspauskit UŽSAKYTI ir tada matysis detali kaina, ne 3×819 4u.gif

Vaiko kaina priklauso nuo pasirinkto viešbucio ir vaiko amziaus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 14, 16:21)
Ne kreditine pirkti, o tiesiog būtent mokėti swed banko pavedimu.

QUOTE(knopke* @ 2018 04 14, 16:30)
pasidomejau, neva, galima apmoketi ir kita saskaita, bet swed, na, likau nesupratus, gal kuri kreipsis dar i swed ir uzklaus, jei visos gausim toki atsakyma, vadinasi, ok viskas

Taip, nesvarbu ar iš kreditinės ar iš kitos sąskaitos, bet turi būti mokėta iš swed nors dalis kelionės. Aš gavau draudimą prieš 4 mėnesius, buvo mokėta už kelionę iš debetinės kortelės sąskaitos. Paskambino ir paklausė iš kokios sąskaitos mokėjau. Taip kad nesibaiminkit 4u.gif .
Atsakyti

Nu paaiškinkite, kaip jūs matote atskirai kaina vaikui ir suaugusiam. Aš suvedus duomenis  man meta pasiūlymą viena kaina žmogui  neišskiria nei vaiko, nei suaugusio. Tai va ir įdomu  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 14, 13:26)
Mergaites, kaip del draudimo, turiu auksine kortele, bet daug niuansu dabar, pasikeite tvarka, reikia is jos pirkti kelione, toje salyje ka naudotis, apmoketi kazkokia dali pinigu, tada skaitosi, dabar galvoju, jei avansa mokejau is kitos sask, o likusia mokeciau is auksines? Gal kas susidurete? Ar , tiesgiog, draudziates kompanijoje kazkurioje ir viskas?

Swedanko puslapyje viskas parašyta:
https://ib.swedbank....dit_cards_terms
Atsakyti
Tai tuomet viskas ok, issiimti lapa ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 14, 16:32)
<p>Nu paaiškinkite, kaip jūs matote atskirai kaina vaikui ir suaugusiam. Aš suvedus duomenis  man meta pasiūlymą viena kaina žmogui  neišskiria nei vaiko, nei suaugusio. Tai va ir įdomu  hmm.gif​ </p>

bent novaturo puslapyje, paspaudi "pirkti" ir tada detaliai parodo.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2018 04 12, 11:50)
Aš užsisakiau praeitą savaitę ateinančiam antradieniui. Aišku viešbutis nestebuklas, Dinler 5* AI, bet kaip už 300 € bus gerai ax.gif
Gal kas esate šiuo metu Alanijoj, kaip orai?

Sveikos, as sita viesbuti kaip tik ziurinejuos. Kadangi musu seima padidejo, nebe dviese, plis vesimes mama, tai jau siais metais stipriai atsizvelgti i kaina norim... o kainos kosmosas siais metais, tai kolkas stipriai ties siuo viesbuciu apsistojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 14, 14:41)
Swedbank 4u.gif

Pernai turejau identiska situacija, avansa mokejau is savo saskaitos, likusia suma mokejo vyras is savo Swedbank saskaitos, auksine kreditine jo vardu. Nuvaziavus i banka pasiimti lapo patikino, kad viskas ok, uztenka bent dali keliones apmoket is korteles savininko bet kurios Swedbank saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2018 04 14, 19:58)
Sveikos, as sita viesbuti kaip tik ziurinejuos. Kadangi musu seima padidejo, nebe dviese, plis vesimes mama, tai jau siais metais stipriai atsizvelgti i kaina norim... o kainos kosmosas siais metais, tai kolkas stipriai ties siuo viesbuciu apsistojau smile.gif

Jeigu tik yra galimybė rinkitės Gazipašos oro uostą. Kelias nuo oro uosto iki viešbučio bus labai trumpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 04 14, 22:25)
Pernai turejau identiska situacija, avansa mokejau is savo saskaitos, likusia suma mokejo vyras is savo Swedbank saskaitos, auksine kreditine jo vardu. Nuvaziavus i banka pasiimti lapo patikino, kad viskas ok, uztenka bent dali keliones apmoket is korteles savininko bet kurios Swedbank saskaitos.

O lapa jums dave?nes man paprasius sake nereikia
Atsakyti
Skambinau į banką, tai pasakė,kad turi but kreditine kortele blink.gif Ir kažkokia suma turi but iš jos sumokėta.
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2018 04 15, 12:03)
Skambinau į banką, tai pasakė,kad turi but kreditine kortele  blink.gif  Ir kažkokia suma turi but iš jos sumokėta.

Koks bankas? Swede tai tikrai ne.
Atsakyti