Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 15, 13:39)
Koks bankas? Swede tai tikrai ne.

Swed bankas.Dabar jau visiškai nesuprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teroristas: 15 balandžio 2018 - 12:09
QUOTE(Teroristas @ 2018 04 15, 13:00)
Swed bankas.Dabar jau visiškai nesuprantu

Draudimas galioja tik turintiems kreditinę kortelę ir kažkiek sumokėjus iš nors vienos sąskaitos už kelionę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frėja*: 15 balandžio 2018 - 12:47
ir as jau nieko nesuprantu su tais bankais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Frėja* @ 2018 04 15, 14:46)
Draudimas galioja tik turintiems kreditinę kortelę ir kažkiek sumokėjus iš nors vienos sąskaitos už kelionę.

Tai auksine ir yra kreditine, taip?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 15, 12:39)
Koks bankas? Swede tai tikrai ne.

Egipte prieš kelis mėnesius mano swedo kortelę atsišvietė ir viskas. Toliau pateikė sąskaitą swedui. Bet priskaičiavo tai kaip iš vokietės ax.gif , swedo konsultantas skambino ir sakė jie tiek nemokės egiptiečiams, bet man mokėti nereikėjo. O aptarnavimas buvo nepriekaištingas ir vaistų net davė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 15, 13:58)
Papildyta:

Turėkite omeny, kad konsultantai tikrai ne viską žino. Kitą kartą paskambinus, dar kitaip gali atsakyti.
Man asmeninė vadybininkė paaiškino, aš ja pasitikiu.
Be to, jums čia visi tą patį pasakė ;)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 15, 16:14)
Turėkite omeny, kad konsultantai tikrai ne viską žino. Kitą kartą paskambinus, dar kitaip gali atsakyti.
Man asmeninė vadybininkė paaiškino, aš ja pasitikiu.
Be to, jums čia visi tą patį pasakė ;)

butent, nes ir susimeciau, nes buvau informuota skirtingai 4u.gif dar del sventos ramybes nueisiu i banka
Atsakyti

bent novaturo puslapyje, paspaudi "pirkti" ir tada detaliai parodo.

Na taip, Novaturas matau, pvz suaugusiam 500e, vaikams 300e. O kaip su kidy tour, lyg jie orientuoti į keliones su vaikais, bet jų psl vaikus 3m ir 5m skaičiuoja kaip suaugusius po 500e. Kaži čia normalu taip? 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 15, 16:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zz_aiza" data-cid="72069937" data-time="1523727763"><div><p>bent novaturo puslapyje, paspaudi "pirkti" ir tada detaliai parodo.</p></div></blockquote><p>Na taip, Novaturas matau, pvz suaugusiam 500e, vaikams 300e. O kaip su kidy tour, lyg jie orientuoti į keliones su vaikais, bet jų psl vaikus 3m ir 5m skaičiuoja kaip suaugusius po 500e. Kaži čia normalu taip? </p>

Tai ne nuo Novaturo ar Kidy priklauso, yra viesbuciai kurie taiko vaikam nuolaidas ir mpkate tik uz kelione, yra kad skaiciuoja kaip suaugusi. Eftaliju tinklas iki 15 m. taiko nuolaidas. Reikia kiekviena viesbuti ziureti. Dar buna kad standartui vaiku neskaiciuoja o seimynini kambari jau visus iskaiciuoja..
Atsakyti
QUOTE(deimux @ 2018 04 15, 11:01)
O lapa jums dave?nes man paprasius sake nereikia

Man irgi sake, kad nereikia, bet as paprasiau, kad duotu, nes man ramiau tureti popieriu. Dar galejau pasirinkti, rusu ar anglu kalba. Emiau anglu.

QUOTE(knopke* @ 2018 04 15, 13:58)

Taip, auksine yra kreditine.
Atsakyti

Tai ne nuo Novaturo ar Kidy priklauso, yra viesbuciai kurie taiko vaikam nuolaidas ir mpkate tik uz kelione, yra kad skaiciuoja kaip suaugusi. Eftaliju tinklas iki 15 m. taiko nuolaidas. Reikia kiekviena viesbuti ziureti. Dar buna kad standartui vaiku neskaiciuoja o seimynini kambari jau visus iskaiciuoja..

Aišku, ačiū už paaiškinimą, reiks tada pirma tokių viešbučių paieškoti, o jau tada rinktis  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 14, 13:41)

QUOTE(knopke* @ 2018 04 14, 15:30)
pasidomejau, neva, galima apmoketi ir kita saskaita, bet swed, na, likau nesupratus, gal kuri kreipsis dar i swed ir uzklaus, jei visos gausim toki atsakyma, vadinasi, ok viskas

QUOTE(Teroristas @ 2018 04 15, 11:03)
Skambinau į banką, tai pasakė,kad turi but kreditine kortele  blink.gif  Ir kažkokia suma turi but iš jos sumokėta.

draudimas visai šeimai priklauso tik turint kreditinę kortelę ir būtinas apmokėjimas nors kažkiek, kad ir avanso iš bet kurios swed sąskaitos asmens turinčio tą kreditinę. Pirmą kartą važiavom į banką ir išsiėmėm anglišką patvirtinantį lapą, pernai vadybininkė atsiuntė į el.paštą ir net nevažiavome į banką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 15, 12:58)
Papildyta:

Ne, auksine nebutinai bus kreditine.
Atsakyti