Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Zinoma,kad bazuosis toliau. O kambariuose? Balkone galima?

Galima galima  :D Visur yra peleninės - tiek baruose, tiek prie baseinų, tiek pleže, tiek kambariuose. Ten niekas nekreipia dėmesio į tai. Mes esam pripratę, kad Lietuvoj niekur nieko nebegalima. Ten galėsit nuo tų draudimų atsipūsti  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2018 04 17, 20:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kameja111" data-cid="72073155" data-time="1523984601"><div><p>Zinoma,kad bazuosis toliau. O kambariuose? Balkone galima?</p></div></blockquote><p>Galima galima  biggrin.gif Visur yra peleninės - tiek baruose, tiek prie baseinų, tiek pleže, tiek kambariuose. Ten niekas nekreipia dėmesio į tai. Mes esam pripratę, kad Lietuvoj niekur nieko nebegalima. Ten galėsit nuo tų draudimų atsipūsti  4u.gif​ </p>

Aciu. O cigaretes savo vežatės? Ar ten perkat?
Atsakyti

Kažkada senai čia perskaičiau, kad cigaretes perka DutyFree Vilniuj. Yra stendas specialiai atskiras cigarečių, skirtų vežtis ne į ES šalis. Jos tokios pat, bet pigiau. Vyras pirkos, tikrai tas pats blokas, o kaina kita. Jos buvo raudonam stende, o kiti mėlyni buvo. Gal ir dabar taip pat. Tik bilietą reikia parodyti. 

Atsakyti

Sveikos, merginos. Vykstu į Azura deluxe. Norėčiau kokių pastebėjimų iš patirties.

Gal apšviestų mane kuri kur Avsalar'e ieškoti turgaus? Kalbu ne apie skuduryną, o apie ūkininkų ir įvairios produkcijos (prieskonių, saldumynų, syrupų) turgų.

Pernai vykau į Crystal aura. Tai jei kam reikia info apie Kemerą,patį viešbutį, kelionių agentūras ar kelionę valdišku ,,bus ship" Kemeras-Antalya-Kemeras -prašom kreiptis. Kelionės, kurias rinkausi ir galiu duoti info:

Antalya akvariumas ir terariumas, Pamukalye ir Raftingas šalia brangiausių pasaulio kalnų Managvat'e.

Žodžiu nemažai info turėjau susirinkusi vykstant ir dar šį tą sužinojau.

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 17, 12:40)
Musu skrydis bus nakty, 23 val, tai manau, kad vaikuciai miegos, neuzsakinesiu maisto, isimesim kazka lengvo uzkast, jei prireiktu

Man lėktuvo maistas smirda, todėl visada deduosi savo ir esu garantuota, kad nesusuks pilvo ar dar dar kažko smile.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 14:04)
Mes vaikam visada imam ta vaikiska komplektuka. Ne 3 val trunka kelione toli grazu-i oro uosta net ir is Villniaus atvarai likus kokiai 1,5 val iki skrydzio, nuskrendi, kol surenka oro uoste visa kolchoza ir isvezioja po viesbucius, maziausiai nuo isvaziavimo is namu iki atvykimo i viesbuti,kur gausi valgyt praeina kokios 7 valandos minimum. Jusu vaikai tiek isbuna nevalge arba sugrauze obuoli? Labai abejoju biggrin.gif  as plius dar ir uzkandziu vaikam paimu kazka,ir sau kazka prie tos kavos,jei lektuve nenusiteikus pirkt.

mes iš Klaipėdos važiuojam į Vilniaus ar Kauno oro uostus, tai laiko tarpas iki viešbučio ne mažas gaunasi, bet niekada vaikai nerėkė kad valgyt norim, visada pavalgom išvažiuojant, netoli uosto jei kas nori dar sustojam kokiam dešrainiui, įsidedu savo visokių užkandžių sumuštinių ir puikiausiai išsiverčiam smile.gif

QUOTE(Kameja111 @ 2018 04 17, 21:39)

vyras visada vežasi nusipirkęs čia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kasnors apie UTOPIA World 5* atsiliepimų galit parašyt? Kur geriau kambarį rinkti pagrindiniame pastate ar vilose? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2018 04 17, 20:59)
Galima galima  biggrin.gif Visur yra peleninės - tiek baruose, tiek prie baseinų, tiek pleže, tiek kambariuose. Ten niekas nekreipia dėmesio į tai. Mes esam pripratę, kad Lietuvoj niekur nieko nebegalima. Ten galėsit nuo tų draudimų atsipūsti  4u.gif​ </p>

Aš tai labai norėčiau, kad nebūtų galima. Gerai, kad nors daugumoje viešbučių galima pasirinkti kambarius nerūkantiems. Kartą buvom gavę tokį, kad atrodo net sienos rūkalų prisigėrę, aišku geranoriškai pakeitė į kitą, bet kam tie nepatogumai persikraustinėjant, dabar iš karto prašom kambario nerūkantiems. O ir prie staliuko, kad ir lauke, visai nemalonu kai šalimais rūko. Ne kartą esam perėje prie kito stalelio. Pliaže tas pats. Mano nuomone, turėtų būti gerbiamos nerūkančių teisės, o rūkantiesiems įsteigtos vietos rūkymui. Man minusas tai, kad leidžiama rūkyti bet kur
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2018 04 18, 08:14)
Man lėktuvo maistas smirda, todėl visada deduosi savo ir esu garantuota, kad nesusuks pilvo ar dar dar kažko  smile.gif
mes iš Klaipėdos važiuojam į Vilniaus ar Kauno oro uostus, tai laiko tarpas iki viešbučio ne mažas gaunasi, bet niekada vaikai nerėkė kad valgyt norim, visada pavalgom išvažiuojant, netoli uosto jei kas nori dar sustojam kokiam dešrainiui, įsidedu savo visokių užkandžių sumuštinių ir puikiausiai išsiverčiam  smile.gif
vyras visada vežasi nusipirkęs čia  smile.gif

O galima vežt lektuve?
Atsakyti

Man minusas tai, kad leidžiama rūkyti bet kur

Suprantu nerūkančius, ypač su vaikais. Nors man pačiai netrukdė niekad, bet šiemet vykstam su vaikais, tai kažint kaip bus  :)​ 

Atsakyti

O galima vežt lektuve?

Iš DutyFree aišku galima, net rankiniam. O jei iš kitur, tai registruotam ir fsio. Tik kontrabandinių nedėkit  :D Juokauju aišku  :)​ 

Atsakyti
Vyras vienais metais pirko viesbutyje, tokias pat, kaip LT perka, bet neiruke biggrin.gif buvo toks lomkiu periodas jam, tos baisios, o savu nera,per mazai isidejo i lagamina biggrin.gif Jos ten zymiai stipresnes, nesvarbu, kad pakelis toks pat biggrin.gif
o kiekis koks dabar leistinas? pakeli galima praimta su savimi, o nepraimtu kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 18 balandžio 2018 - 08:41
QUOTE(Kameja111 @ 2018 04 18, 08:22)
O galima vežt lektuve?

Lėktuve turėjo tik 1 pakelį, nes rūkė oro uoste, o į registruotą bloką paleistą susidėjom per 2 lagaminus
Atsakyti