Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(katee @ 2018 04 16, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="knopke*" data-cid="72071383" data-time="1523866452"><div><p>manes ir vyras klausia, ar tikrai reikes ilgas kelnes detis, kai karsta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano vyras kiekviena vakara tik su sortais buvo. Aisku, tie sortai ne sportinio stiliaus😁 Na, niekas neisvare ir pastabu ar keistu zvilgsniu nesulaukem. </p><p>Dabar galvoju, ar maciau Rixose vakare vyrus su kelnemis🤔 Ko gero, labai mazai, kad net neprisimenu. O gal demesio neatkreipiau.</p>

Liuks, nes maniskis irgi vis su tokiais ne sportinio tipo sortais, bridzais buna.
QUOTE(knopke* @ 2018 04 16, 16:21)
Ar rezervuojate vietas lektuve is anksto? Kad seimos neisskirtu?

Mes rezervuosime. tik nezinau ar 3+1, ar 2+2. Pernai skridom dvi seimos, tai ememe 3+3+2. Skrydzio metu keitemes tarpusavyje.

QUOTE(Gyvačiukas @ 2018 04 16, 16:24)
Aš pirkau mokamas vietas. Vyrui -dėl ūgio,mums trim,kad už jo būtume ;)

Mes pernai irgi del vyro galvojome imti kur placiau, bet issiteko ir taip. Ne para skridom. Tik leidziu ji prie krasto sesti:)
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 16, 16:21)
Ar rezervuojate vietas lektuve is anksto? Kad seimos neisskirtu?

Kiek teko skrist su novaturu, tai ne sykio neteko sedet atskirai. Per uzsakomuosius skrydzius neteko matyt, kad zmones keistusi vietom.Dazniausiai perka vietas del koju laisvumo.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 04 16, 17:10)
Kiek teko skrist su novaturu, tai ne sykio neteko sedet atskirai. Per uzsakomuosius skrydzius neteko matyt, kad zmones keistusi vietom.Dazniausiai perka vietas del koju laisvumo.

Mes pernai su novaturu skridom...i prieki gavom 3+1+1 skirtinguose galuose, o atgal 2+1+1+1...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2018 04 16, 18:58)
Mes pernai su novaturu skridom...i prieki gavom 3+1+1 skirtinguose galuose,  o atgal 2+1+1+1...

Cia kaip su Wizzairu ar Ryanairu išskaide po visa lektuva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 16, 16:27)
kaina? Ar agente pati si reikala tvarko ar kaip?

Per agentę susitvarkiau,vyrui -10€ į vieną pusę,mums po 3€ ;)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2018 04 16, 18:58)
Mes pernai su novaturu skridom...i prieki gavom 3+1+1 skirtinguose galuose,  o atgal 2+1+1+1...

Juk nerezervavusiems vietų lieka kas lieka ............ gali ir visi būti atskirai biggrin.gif
Atsakyti
Mes kai skridom pries pora nepilnu savaiciu tai pasidarem patys check in pries tris dienas ir maista uzsisakem. Labai dziaugiausi siuo sprendimu, nes buvo gaila ziureti i seimas ismetytas po visa lektuva. Skrydziui atgal pasiemiau paskutines tris laisvas vietas, kad butu salia. Visos kitos buvo like po viena, po dvi geriausiu atveju, tad mums trims jau butu teke issiskirti.
Atsakyti
O jei perkiesi per agente mokamas vietas? Ir atgal jas uzbookina?
o jei pats bookinies, tai ir atgal leidzia ta pati padaryti?
Mano mazajai butu stresas baisus, jei ne visa seima kartu, salia jos turi buti visa seima, kaip ji sako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 16 balandžio 2018 - 19:39
QUOTE(knopke* @ 2018 04 16, 20:37)
O jei perkiesi per agente mokamas vietas? Ir atgal jas uzbookina?
o jei pats bookinies, tai ir atgal leidzia ta pati padaryti?
Mano mazajai butu stresas baisus, jei ne visa seima kartu, salia jos turi buti visa seima, kaip ji sako biggrin.gif

Per agentę tai užbookina,o šiaip -nežinau smile.gif,bet gal ir patiem galima. Aš visada per agentę ;)
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2018 04 16, 21:48)
Per agentę tai užbookina,o šiaip -nežinau smile.gif,bet gal ir patiem galima. Aš visada per agentę ;)

i abi puses?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2018 04 16, 20:35)
Mes kai skridom pries pora nepilnu savaiciu tai pasidarem patys check in pries tris dienas ir maista uzsisakem. Labai dziaugiausi siuo sprendimu, nes buvo gaila ziureti i seimas ismetytas po visa lektuva. Skrydziui atgal pasiemiau paskutines tris laisvas vietas, kad butu salia. Visos kitos buvo like po viena, po dvi geriausiu atveju, tad mums trims jau butu teke issiskirti.

Ogo. Tai gali buti,kad pvz visi trys sedesim atskirai unsure.gif
Dukrai butų šokas,kad ne su mama kartu
O prieš kiek cia laiko reikia užsisakyti tas vietas? Ar tai mokama?
Ir maista sakotės? Kokios ten kainos ir ka valgot?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 16, 21:02)
i abi puses?

Taip
Atsakyti