Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Nerille @ 2018 04 18, 19:25)
Mes visad mokedavom 32€ 2+2 15dienu 100 000€, siemet pasiule 41.70€  bigsmile.gif

Aš dažniausiai internetu darausi https://www.draudimas.lt/
Bet žiūriu kaina irgi pakilo. Praeitais metais mokėjau apie 30 eur, dabar - beveik 39 eur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2018 04 18, 10:53)
o jei vienas lagaminas vaiku? neuzkliuna tai?

Boze...sitiek diskusijos apie nieka rolleyes.gif cigareciu galite veztis po bloka zmogui, kad ir i kisenes susikisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2018 04 19, 08:05)
Sveikos, patarkite prasau mamai nupirkau neplanuotai i ta pati viesbuti,  skrydis atskirai. Skris is Vokietijos, kaip jai nuvaziuoti is Antalijos iki Beleko Gural?

Kai kurie viešbučiai teikia pervežimo paslaugas iš/į orouostą, siūlau tiesiog pasižiūrėti viešbučio tinklapyje arba parašyti jiems emailu 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, keliausim siemet pirma karta i Turkija... Noriu paklausti kaip su valiuta, kur keiciates eurus i dolerius ir i vietine valiuta. Ir kuria geriausia tureti? Aciu.

Atsakyti
QUOTE(ruta2006 @ 2018 04 19, 12:20)
<p>Sveikos, keliausim siemet pirma karta i Turkija... Noriu paklausti kaip su valiuta, kur keiciates eurus i dolerius ir i vietine valiuta. Ir kuria geriausia tureti? Aciu.</p>

Nepatingekit paskaityt keliata psl. Atgal daug labai diskutuota 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Siūlo club Salima ir euphoria tekirova. Gal kas esat buvę ir kokie atsiliepimai? 

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2018 04 18, 13:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72073819" data-time="1524040229"> Aš irgi sumuštinių prikepu, dar kelis obuolius paimu ir studentų maisto. O vandens nusiperkam jau praėję patikrą. Man tas maitinimas lėktuve nereikalingas, nebent kokių 10-12 val skrydis. Ir kaina neadekvati. Nebent kavos atsigerti jei ilgesnis skrydis. Bet ir jos geriau oro uoste, nes lėktuve ir kava nekažką vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Man aplamai lektuvo maistas yra nevalgomas. Nieko is jo gero. Jokios naudos organizmui. Tik kad skrandi prikemsi ir tiek. Bevertis visiskai. Visada savo pasiimu. Nes uz beprotiskas kainas toki nuoda pirkti sau ir vaikams nematau prasmes.</p>

Kaip pritariu!!! Man taip keista, kai zmones tiek uzsisakineja tam lektuve biggrin.gif blink.gif kai skrendi 3-4 val suauges zmogus gi gali ir nepavalgyt, arba ar ne geriau pries skrydi tas pora val kai lauki uzkasti ax.gif Na bet kiekvienam savo.
Atsakyti
Gal kas buvot delphine deluxe?Sako, kad labai prastas... Uzsisakem ir dabar mastom, ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2018 04 19, 15:22)
Gal kas buvot delphine deluxe?Sako, kad labai prastas... Uzsisakem ir dabar mastom, ka daryti...

Viskas priklauso nuo to, su kuo palyginsi mirksiukas.gif
Atsakyti

Kas sako, kad labai prastas Delphin Deluxe? Mes irgi ji užsisakę esam. Aš skaičiau tripadvisor atsiliepimus, lietuvių atsiliepimus ir išsirinkau būtent jį. Nežinau, žiūrėsim... Žinoma, toks Gural buvo tam pačiam laikotarpiui 4000 eur., tai va su kuo lyginsi... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidyte: 19 balandžio 2018 - 18:16
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 04 19, 17:50)
Kaip pritariu!!! Man taip keista, kai zmones tiek uzsisakineja tam lektuve biggrin.gif  blink.gif kai skrendi 3-4 val suauges zmogus gi gali ir nepavalgyt, arba ar ne geriau pries skrydi tas pora val kai lauki uzkasti ax.gif  Na bet kiekvienam savo.

Dar klausimas, iš kurios vietos žmonės važiuoja į oro uostą- jei važiuoti porą valandų, laukti įlaipinimo porą, skrydis dar prisideda, važiavimas iki viešbučio. Mes visada užsisakom maitinimą- kiekvienam savi argumentai. Vienam keista, kai lėktuve kiti valgo užsakytą maistą, kitam keista, kad nevalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2018 04 19, 09:05)
Sveikos, patarkite prasau mamai nupirkau neplanuotai i ta pati viesbuti,  skrydis atskirai. Skris is Vokietijos, kaip jai nuvaziuoti is Antalijos iki Beleko Gural?

Labas
girdejau, kad HOPPA transfers yra patikima kompanija, pati nesinaudojau, pati imsiu pervezima is Travelrepublic, irgi is Antalijos i Beleka, galima agenturoje nusipirkt pervezima ,pernai taip dariau smile.gif
Atsakyti