Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(ylang-ylang @ 2018 04 30, 07:44)
Labas rytas,

mes rytoj vakare skrendam į šį viešbutį, kambarį ėmėm pagrindiniam pastate standart sea view ( nes mūsų 2 + 1). Grįžus galėsiu pasidalinti atsiliepimais, jei jums dar nebus vėlu smile.gif

Būtų labai įdomu išgirsti smile.gif skaičiau atsiliepimus, kad labai maži kambariai standartiniai, bet kiek tam kambaryje tebūni.

QUOTE(abiga @ 2018 04 30, 12:24)
O tai kiek seimu gyvena viloj? reikia dalintis sanmazgu?

Na vilos iš nuotraukų pasirodė panašiai kaip kotedžiukai, net nepagalvojau, kad wc gali būti bendri. Turbūt kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2018 04 30, 23:23)
Merginos, gal kurios megsta Spa Turkijoje. Noreciau atvykus nezinau kaip vadinasi, pries saules vonias nusisveisti kuna. Gal kas zinote kaip vadinasi?  Ir mazdaug kokios kainos? Buciau dekinga, kadangi jau ryt ryte skrendam🌴🌴🌴

Hamamas. Iki 20eur normali kaina skaitosi.
Atsakyti
Bet vaikai verkia ne tik lektuve, bet ir namie, tai ka tada? Kraustytis ?
Skaitai komentarus ir galvoji, Dieve, Dieve, kokios is ju mamos...
Atsakyti
Ir tos bambančios nesupranta, kad jos yra TA irzli tauta.
Net vaikų verkime randa problemas, boze boze..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 05 01, 10:37)
Ir tos bambančios nesupranta, kad jos yra TA irzli tauta.
Net vaikų verkime randa problemas, boze boze..

Ne verkime problema, nefantazuokite. Problema nesugebejime nuraminti vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 05 01, 10:57)
Ne verkime problema, nefantazuokite. Problema nesugebejime nuraminti vaiku.

Aš tai matau pas jus nesugebėjimų susivokti realybėje.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 05 01, 10:59)

Tebunie, matykite.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 05 01, 10:59)

Taikliai. Vaikas kaip lėlė turi būti, paguldei ir nė kvikt biggrin.gif . Dėl kitų priežasčių metinukai neverkia, tik dėl blogo auklėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 05 01, 12:15)
Taikliai. Vaikas kaip lėlė turi būti, paguldei ir nė kvikt biggrin.gif .

Ne paguldei, o bendrauji su vaiku - kalbi, pasakoji, zaidi zaidimus, vartai knygele, rodai zaisliukus ir pan., zodziu, dirbi mama visa kelione.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 05 01, 15:11)
Ne paguldei, o bendrauji su vaiku - kalbi, pasakoji, zaidi zaidimus, vartai knygele, rodai zaisliukus ir pan., zodziu, dirbi mama visa kelione.

Mielosios, man atrodo visos kalbame apie tą patį - Airona tikrai teisi, kad reikia mamoms dėti visas pastangas, kad vaikai neverktų, bet tikrai ne visada tai pavyksta - ypač kylant-leidžiantis, kai jiems skauda ausytes unsure.gif
Aš auginu dvi dukras. Su pirmaja skraidome nuo tada, kai jai suėjo 7 mėn., su antraja - nuo 6 mėn. Ir niekada maniškės nėkėlė skandalų lėktuvuose, nes žinojau, kaip nuraminti: kylant leidžiantis prie krūtinės, geriam pienuką ir visas lux. Vyresnėms - geriam ir kramtom kramtomą gumą. Pasiekus kreiserinį aukštį arba miega, arba valgo, arba žaidžiam.

Bet gal aš laiminga, kad mano tokie geri vaikai? mirksiukas.gif užjaučiu tas mamas, kurios nesugeba savo vaikų nuraminti, bet tikrai pykstu ant tokių, kurios net nebando to daryti nurašydamos tam, kad čia vaikai mirksiukas.gif nes dabar daug tokių variantų - vedami vaikai į koncertus, viešus renginius ir viskas jiems leidžiama "nes jie vaikai" - ačiū Dievui, kad jau ir koncertų salės baigia tuos eksperimentus ir vis labiau mažina vaikų vizitus jose - ir patikėkit - ne dėl vaikų, o dėl tėvų, kurie net nesistengia savo aukselių paauklėti, jog rėkti čia negalima, lakstyti negalima ir pan. 4u.gif
Bet čia jau tikrai ne į temą aš...... mirksiukas.gif

Gerų atostogų planuojančioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 gegužės 2018 - 14:30
Jezau.. atejau pasiskaityt apie Turkija vadinas.. mielos moterys, tos, kurios bumba del klykianciu vaiku lektuvuose.. JUS PACIOS JU BENT TURIT? Nes toks vaizdas , kad ne.. kitu atveju taip nenusikalbetumet..
Atsakyti
Tai tik parodo, kokio riboto mąstymo žmonės, sakyčiau net gal neišsilavinę, nes elementaraus suvokimo trūkumas, kad pasaulis ne vien juoda ir balta. Bet įsivaizduoja, kad yra supermama, nes jų vaikai neverkia, nes MOKA susitarti, bendrauti. Na, supermamos angel.gif
Ir dažnai vaikai neverkia ŠIAIP SAU, jiems kažkas skauda, kažkas yra blogai, netinka. O mamos, pasirodo, nenuramina, ot durnės.
Atsakyti