QUOTE(Airona @ 2018 05 01, 15:11)
Ne paguldei, o bendrauji su vaiku - kalbi, pasakoji, zaidi zaidimus, vartai knygele, rodai zaisliukus ir pan., zodziu, dirbi mama visa kelione.
Mielosios, man atrodo visos kalbame apie tą patį - Airona tikrai teisi, kad reikia mamoms dėti visas pastangas, kad vaikai neverktų, bet tikrai ne visada tai pavyksta - ypač kylant-leidžiantis, kai jiems skauda ausytes
Aš auginu dvi dukras. Su pirmaja skraidome nuo tada, kai jai suėjo 7 mėn., su antraja - nuo 6 mėn. Ir niekada maniškės nėkėlė skandalų lėktuvuose, nes žinojau, kaip nuraminti: kylant leidžiantis prie krūtinės, geriam pienuką ir visas lux. Vyresnėms - geriam ir kramtom kramtomą gumą. Pasiekus kreiserinį aukštį arba miega, arba valgo, arba žaidžiam.
Bet gal aš laiminga, kad mano tokie geri vaikai?

užjaučiu tas mamas, kurios nesugeba savo vaikų nuraminti, bet tikrai pykstu ant tokių, kurios net nebando to daryti nurašydamos tam, kad čia vaikai

nes dabar daug tokių variantų - vedami vaikai į koncertus, viešus renginius ir viskas jiems leidžiama "nes jie vaikai" - ačiū Dievui, kad jau ir koncertų salės baigia tuos eksperimentus ir vis labiau mažina vaikų vizitus jose - ir patikėkit - ne dėl vaikų, o dėl tėvų, kurie net nesistengia savo aukselių paauklėti, jog rėkti čia negalima, lakstyti negalima ir pan.
Bet čia jau tikrai ne į temą aš......
Gerų atostogų planuojančioms