Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 05 01, 16:14)
Tai tik parodo, kokio riboto mąstymo žmonės, sakyčiau net gal neišsilavinę, nes elementaraus suvokimo trūkumas, kad pasaulis ne vien juoda ir balta. Bet įsivaizduoja, kad yra supermama, nes jų vaikai neverkia, nes MOKA susitarti, bendrauti. Na, supermamos  angel.gif
Ir dažnai vaikai neverkia ŠIAIP SAU, jiems kažkas skauda, kažkas yra blogai, netinka. O mamos, pasirodo, nenuramina, ot durnės.

Jei taikote man - aš taip nesakiau, nors nepykstu taip, kaip Jūs 4u.gif Esu pakanti visiems keliaujantiems, nes daug keliauju, bet juk pasakiau, kam esu nepakanti - tik toms mamytėms, kurios nesistengia vaikų nuraminti, nes jie "tiesiog vaikai" - o tokių, patikėkite, keliaujančių tarpe pasitaiko mirksiukas.gif

Kažkokios jūs čia piktos tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 05 01, 16:14)
Tai tik parodo, kokio riboto mąstymo žmonės, sakyčiau net gal neišsilavinę, nes elementaraus suvokimo trūkumas, kad pasaulis ne vien juoda ir balta. Bet įsivaizduoja, kad yra supermama, nes jų vaikai neverkia, nes MOKA susitarti, bendrauti. Na, supermamos  angel.gif
Ir dažnai vaikai neverkia ŠIAIP SAU, jiems kažkas skauda, kažkas yra blogai, netinka. O mamos, pasirodo, nenuramina, ot durnės.

Tai manot, kad tik pas riboto mąstymo ir pas neišsilavinusius vaikai neverkia, o pas išprususius cypauja ir tai normalu? Tai tada nesuprantu kur čia juoda, o kur balta ax.gif Tai kurių tėvų vaikai geriau auklėjami? Kažkaip aš nesupratau jūsų posto bigsmile.gif
Atsakyti
Visos labai protingos ir išsilavinusios ir gink dieve ka nors parašyt apie vaikus, tai jau galvoja ,kad mes ju neturim.Paprašciausiai burbulas išsipute kai viena mamyte nori morališkai save palaikyt, jei lektuve mazylis visa kelione verks. Juk niekas nepriekaištauja, kad vaikas paverkia.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 05 01, 18:48)
Visos labai protingos ir išsilavinusios ir gink dieve ka nors parašyt apie vaikus, tai jau galvoja ,kad mes ju neturim.Paprašciausiai burbulas išsipute kai viena mamyte nori morališkai save palaikyt, jei lektuve mazylis visa kelione  verks. Juk niekas nepriekaištauja, kad vaikas paverkia.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 05 01, 16:11)
Ne paguldei, o bendrauji su vaiku - kalbi, pasakoji, zaidi zaidimus, vartai knygele, rodai zaisliukus ir pan., zodziu, dirbi mama visa kelione.

O jei ir tai nepadeda...suaugusiems, kai uzeina priepuoliai,pratruksta zmogus, na, susierzina zmogus, nelaime ir tt..pabandykit duoti zurnala paskaityti, pavartyti ji kartu, padainuoti biggrin.gif
Dieve, tikrai supermamyciu pilni lektuvai biggrin.gif
Atsakyti

Nu, o baigiant tema apie verkiancius vaikus ar dar yra neturinciu keliones? Mes planuojames birzelio galui, vis laukiu laukiu geru variantu, bet speju reikia ciupt, ka gausim, kad visai be nk neliktumem.

Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2018 05 01, 19:15)
<p>Nu, o baigiant tema apie verkiancius vaikus ar dar yra neturinciu keliones? Mes planuojames birzelio galui, vis laukiu laukiu geru variantu, bet speju reikia ciupt, ka gausim, kad visai be nk neliktumem.</p><p></p>

Mes 4u.gif nes ši vasara labai neaiški darbuose - jei pavyks - čiupsim kažką, jei ne - teks atidėti Turkiją kitiems metams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 gegužės 2018 - 18:49
QUOTE(knopke* @ 2018 05 01, 18:53)
O jei ir tai nepadeda...suaugusiems, kai uzeina priepuoliai,pratruksta zmogus, na, susierzina zmogus, nelaime ir tt..pabandykit duoti zurnala paskaityti, pavartyti ji kartu, padainuoti biggrin.gif
Dieve, tikrai supermamyciu pilni lektuvai biggrin.gif

Suauge atsakingi patys uz save ir uz savo priepuolius, o uz vaikus atsako tevai.
Atsakyti
Niu ir ką smile.gif aš jau pasiėmiau kelionės dokumentus,žinot ką man agentė pasakė dėl vietų lėktuve,už kurias jau sumokėjau? smile.gif ogi neseniai buvo atvejis,kad žmonės jų negavo...tiesiog...kažkur,kažkuriuo momentu,jas pardavė antrą kartą blink.gif
Tuo atveju sako-išsaugokit įlaipinimo talonus,tezai grąžins pinigus biggrin.gif paguodė. Na,gal mums taip nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2018 05 01, 20:03)
Suauge atsakingi patys uz save ir uz savo priepuolius, o uz vaikus atsako tevai.

Gal ir neatsigres tie zodziai pries jus.. kad ir po 30 metu.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2018 05 01, 18:35)
Tai manot, kad tik pas riboto mąstymo ir pas neišsilavinusius vaikai neverkia, o pas išprususius cypauja ir tai normalu? Tai tada nesuprantu kur čia juoda, o kur balta ax.gif Tai kurių tėvų vaikai geriau auklėjami? Kažkaip aš nesupratau jūsų posto bigsmile.gif

m? nieko panasaus nenorejau parasyt.
Atsakyti
Prisiminiau, kad pernai kazkas registravosi tophotel, stojo i kluba 4u.gif ar pasteisino, dave geresnius kambarius ar jokios naudos is to?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2018 05 01, 20:25)
Prisiminiau, kad pernai kazkas registravosi tophotel, stojo i kluba 4u.gif  ar pasteisino, dave geresnius kambarius ar jokios naudos is to?

Mums 4u.gif bet bijau pasakyti, ar tai nebuvo tik laimingas atsitiktinumas 4u.gif vienintelį kartą įstojau į klubą vedina smalsumo ir nelabai tikiu, kad būtent tai galėjo turėti realios naudos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 gegužės 2018 - 19:34