Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Positive* @ 2018 04 30, 22:39)
Būtų labai įdomu išgirsti smile.gif skaičiau atsiliepimus, kad labai maži kambariai standartiniai, bet kiek tam kambaryje tebūni.
Na vilos iš nuotraukų pasirodė panašiai kaip kotedžiukai, net nepagalvojau, kad wc gali būti bendri. Turbūt kad ne  biggrin.gif

Sveiki,

grizom antradieni vakare is IC Santai. Atostogos buvo super (gaila, kad baigesi), nors isvazinejant is viesbucio buvo apsiniauke ir lijo, i Vilniu atskridus puse 9 oras buvo geresnis, nei palikom Turkijoj smile.gif
Viesbutis man labai patiko, kaip as sakiau vaiku rojus smile.gif tiesa, su vaiku buvom pirma karta (jai 4.5 metu) Liko suzaveta skrydziu, baseinais, kalneliais, jura, mino disco ir zinoma kalnu ledu kasdien ir bet kur smile.gif
Kamabariai isties nedideli, bet kaip ir sakot, kiek ten juose buni, tik pamiegot smile.gif
Buvom pasieme kelione i Tahtali kalna (smagu, bet turbut neverta, nes trys valandos autobuse, 10 min. kilimo, valanda ant kalno, 10 min. nusileidimo ir vel trys valandos autobuse), dar viena pavakare nuveze i prekybcentri lauktuviu nusipirkti, nors ir viesbuty yra parduotuveles kelios, daugiau visas laikas viesbutyje, nes aplink nelabai kas yra, nebent imt taksi ir vaziuot kazkur.

Pradedam taupyt pinigus kitai kelionei i Turkija smile.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kas ilsejosi Barut Lara ir gali pasidalinti konkreciais ispudziais.
Po poros savaiciu skrendu noretusi suzinoti placiau. Interneta jau pasiskaiciau. Tripadvisor vertina #1 of 236 hotels in Antalya. Manau ne tik man butu naudinga suzinoti Barut Lara apsilankusiu lietuvaiciu patyrima.
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Vakar paskridome is Gural Premier Belek. Vykome su vyru ir 8 metu vaiku. Pirmiausiai buvome uzsisake standartini deliuksa, o pasiule apsigyventi geresniame didesniame. Teritorija tikrai nemaza, vaiku vandens parkas nuostabus. Gultu visur ir visada rasi. Labai patiko programos, ankciau Turkoje net neidavome, kadangi budavo mano nuomone neidomu. Si karta issizioje klausemes koncertu, lazeriu sau, saliutai buvo grazus, spektaklis nuostabus buvo LT uz pinigus mazai kur rasi. Maistas tiko, kiekvienas atsirinkdavome ko norime. Gerimai tik importiniai(Martiniai, Jak daniel ir t.t. Oras pasitaike nuostasbus, tik viena diena nuo pietu gerai nulijo. Apie vaiku kluba nieko pasakyt negaliu, musu nejo. Kadangi ten galima palikt vaikus, bijojo kad paliksime dienai😂. Tikrai rekomenduoju
P.S registraturoje dirba Lietuve vardu Dovile👌
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2018 05 10, 17:42)
Vakar paskridome is Gural Premier Belek. Vykome su vyru ir 8 metu vaiku. Pirmiausiai buvome uzsisake standartini deliuksa, o pasiule apsigyventi geresniame didesniame. Teritorija tikrai nemaza, vaiku vandens parkas nuostabus. Gultu visur ir visada rasi. Labai patiko programos, ankciau Turkoje net neidavome, kadangi budavo mano nuomone neidomu. Si karta issizioje klausemes koncertu, lazeriu sau, saliutai buvo grazus, spektaklis nuostabus buvo LT uz pinigus mazai kur rasi. Maistas tiko, kiekvienas atsirinkdavome ko norime. Gerimai tik importiniai(Martiniai, Jak daniel ir t.t. Oras pasitaike nuostasbus, tik viena diena nuo pietu gerai nulijo. Apie vaiku kluba nieko pasakyt negaliu, musu nejo. Kadangi ten galima palikt vaikus, bijojo kad paliksime dienai😂. Tikrai rekomenduoju
P.S registraturoje dirba Lietuve vardu Dovile👌

Dėkui, labai aktuali informacija. Vaziuojame birzelio 9-18 d.
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2018 05 10, 10:57)

Labai norėčiau, kad pagaliau būtų įrengti oro uostuose temperatūras matuojantys davikliai  4u.gif

Kažkada buvo aerouoste pastatytas matuoklis, tuo metu siautė Kiaulių gripas.
Papildyta:
Gal kas gaudotės su kelionės draudimais, ar užtenka turėti banko kreditine kortele, ar geriau apsidrausti atskirai ir turėti draudimo poliusą . Agentura man paaiskino, kad būtinai turėkite banko informaciją apie draudimo kompaniją su kuria dirba bankas. Ta prasme, kur skambinti, jei atsitinka įvykis. Nes ligoninėje parodžius tik kreditinę nieko nebus, jie nežinos ar tai kortelė su draudimu ar be... būna tokia papildoma popierinė kortelė ar kažkoks numeris. Nes, jei įvykis savaitgalį bendrais banko telefonais nepriskambinsite. Čia iš skaudžios klijentų patirties..
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2018 05 10, 18:56)
Dėkui, labai aktuali informacija. Vaziuojame birzelio 9-18 d.
Papildyta:
Kažkada buvo aerouoste pastatytas matuoklis, tuo metu siautė Kiaulių gripas.
Papildyta:
Gal kas gaudotės su kelionės draudimais, ar užtenka turėti banko kreditine kortele, ar geriau apsidrausti atskirai ir turėti draudimo poliusą . Agentura man paaiskino, kad  būtinai turėkite banko informaciją apie draudimo kompaniją su kuria dirba bankas. Ta prasme, kur skambinti, jei atsitinka įvykis. Nes ligoninėje parodžius tik kreditinę nieko nebus, jie nežinos ar tai kortelė su draudimu ar be... būna tokia papildoma popierinė kortelė ar kažkoks numeris. Nes, jei įvykis savaitgalį bendrais banko telefonais nepriskambinsite. Čia iš skaudžios klijentų patirties..

Aš vežuosi Confirmation letter iš banko. Ten parašyta sumos draudimo, mano ir visų šeimos narių pavardės, asmens kodai. Tas dokumentas galioja tol, kol galioja kortelė kreditinė. Pasiėmiau banke. Swed mano bankas. smile.gif
O kartą teko kreiptis tik su kreditine kortele dėl vaiko, tai
jokių problemų nebuvo, atsišvietė pasus mano ir vaiko bei kortelę ir viskas, nieko nereikėjo mokėti.
Atsakyti

Mamytes, gal kas ilsejosi Barut Lara ir gali pasidalinti konkreciais ispudziais.
Po poros savaiciu skrendu noretusi suzinoti placiau. Interneta jau pasiskaiciau. Tripadvisor vertina #1 of 236 hotels in Antalya. Manau ne tik man butu naudinga suzinoti Barut Lara apsilankusiu lietuvaiciu patyrima.
Buciau labai dekinga 4u.gif

Laba, - mes buvome šiemet balandžio pirmą savaitę :) Mūsų lūkesčius pateisino, nors buvau nusiteikusi pavasariškam orui ir prisiplanavusi dienos išvykų, beveik visą laiką praleidome viešbutyje, nes nesinorėjo apleist "rojaus žemėje" :) Maistas labai skanus, ir pasirinkimas didelis, šaltų užkandžių - desertų - dešimtimis skirtingų rūšių, karštų privalumas, kad daug mėsos, žuvies natūraliame pavidale - t.y. padažai patiekiami atskirai, daržovės atskirai. Vynas - buteliais, alkoholis - originalus importinis (prikabinsiu nuotrauką iš pool baro) [attachment=254480:20180403_104505.jpg]

A la carte - neribojamas apsilankymų skaičius. Buvome Itališkame ir Aloudeniz Fine Dining. Skanu, bet pagrindiniame restorane nei kiek ne prasčiau, o patiekalų pasirinkimas didesnis :)

Patiko, kad nėra apyrankių. Nėra rankšluosčių kortelių - imi kiek nori ir kada nori. Vanduo 0,5 l buteliukuose kas keli šimtai metrų šaldytuvuose. 

Teritorija išskirtina tuo - kad beveik iš kiekvieno taško matosi jūra. Daug erdvės, žalumos.

[attachment=254481:20180403_155632.jpg]

O kas buvo įdomiausia, nors alkoholio daug, kokybiško, kokteiliai daromi nefalšyvinant, per savaitę nemačiau nei vieno apsvaigusio.. tiesiog tokia viešbučio publika pasitaikė - britai, vokiečiai, iraniečiai, rusų negirdėjau nei vieno. Lietuvių buvo dar poroje kambarių.

Įsidėkite viešbučio aplikaciją iš GooglePlay :) matysite kas kur kada vyksta, taip pat labai patogu, jei reikia ką atnešti į kambarį (papildomų rankšluosčių, svarstykles, kitų dydžių chalatus ir pan.), taip pat rezervuotis a la carte.

Labai rekomenduoju nuvykti iki pakrantės Duden krioklio. Mes sutarėmė su taksistu už 20 eurų kelionė pirmyn, atgal, palaukiant kiek daugiau nei valandą kol pasivaikščiosime. 

[attachment=254482:20180406_110846.jpg]

Gero poilsio, jei dar kas domina, klauskit :)

Atsakyti
Labas rytas,

Ar yra kas iš Turkijos keliavęs į Izraelį? Vienos dienos ekskursija.
Atsakyti
QUOTE(ylang-ylang @ 2018 05 10, 14:57)
Sveiki,

grizom antradieni vakare is IC Santai. Atostogos buvo super (gaila, kad baigesi), nors isvazinejant is viesbucio buvo apsiniauke ir lijo, i Vilniu atskridus puse 9 oras buvo geresnis, nei palikom Turkijoj smile.gif
Viesbutis man labai patiko, kaip as sakiau vaiku rojus smile.gif tiesa, su vaiku buvom pirma karta (jai 4.5 metu) Liko suzaveta skrydziu, baseinais, kalneliais, jura, mino disco ir zinoma kalnu ledu kasdien ir bet kur smile.gif
Kamabariai isties nedideli, bet kaip ir sakot, kiek ten juose buni, tik pamiegot smile.gif
Buvom pasieme kelione i Tahtali kalna (smagu, bet turbut neverta, nes trys valandos autobuse, 10 min. kilimo, valanda ant kalno, 10 min. nusileidimo ir vel trys valandos autobuse), dar viena pavakare nuveze i prekybcentri lauktuviu nusipirkti, nors ir viesbuty yra parduotuveles kelios, daugiau visas laikas viesbutyje, nes aplink nelabai kas yra, nebent imt taksi ir vaziuot kazkur.
Pradedam taupyt pinigus kitai kelionei i Turkija smile.gif

Dziugu bigsmile.gif lauksim savo rudens atostogu ramiai rolleyes.gif kaip su programom? ar vertos demesio? alkoholis importinis ar vietiniai marmalai ala jacko skonio? biggrin.gif
Atsakyti

Būtumėte prasirgusios - nesirenka ligos, kada ir kur užpulti, bet sergant užkrečiama liga turėtumėte sėdėti viešbučio kambaryje, o ne vaikščioti po restoranus ir baseinus mirksiukas.gif

Bet jei jau žinodama vedate užkrečiama (ir kai kuriems žmonėms net mirtimi galinčia pasibaigti - įsivaizduokite greta jūsų lėktuve po chemoterapijos sėdintį žmogų, o tokių tikrai yra keliautojų - aš pernai su tokia ponia į Turkiją skridau...) liga sergantį savo vaiką į lėktuvą - rodote savo egocentriškumą ir poch...istinį požiūrį į visą aplinkinį pasaulį, nes matai jūsų planai taip sudėlioti rolleyes.gif

Labai norėčiau, kad pagaliau būtų įrengti oro uostuose temperatūras matuojantys davikliai 4u.gif

Nereikia nei chemoterapiju. Suaugusiam zmogui, kuris vaikysteje nesirgo vejarupiais, tai irgi gali mirtimi baigtis. Suauge labai labai sunkiai pernesa vejarupius. Zinau is patirties.

Atsakyti

Labas vakaras,

girdėjom, kad kai kuriuose viešbučiuose būna nemokamos sauskelnės maudymuisi. Gal žinote, kaip šiuo klausimu su Kamelya?

Atsakyti
Ar kas nors šiemet jau buvo Delphine deluxe resort? Ydomu kaip ten viskas siemet. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2018 05 12, 07:49)
Ar kas nors šiemet jau buvo Delphine deluxe resort? Ydomu kaip ten viskas siemet. ax.gif

Labas rytas . Draugai buvo tai jiems patiko viskas .

O mes vaziuosim tik uz 2,5 men , tai siuo klausimu is savo patirties nepasakysiu nieko .
Atsakyti