Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Manifesto @ 2018 08 12,
[img)
https://www.theturkishshop.com/wp-content/uploads/2015/08/mehmet-efendi-turkish-coffee-250gr-510x652.png[/img]

Ir mes perkam sia kava ir sau ir lauktuvems. Labai skani! 4u.gif
Nors, kaip sako, del skonio nesigincijama... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos siulo us Crystal Flora arba Serwooda, vyksim su vaikais kuri rinktis labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 08 09, 07:38)
Sakė spf 30,daugiau nereikia. Taip ir padariau. Visa šeima tepėmės spf 30, nebuvo nuskrudęs. Gražiai rudai įdegė.

O kaip galima įdegti su apsauga?Aš visada tepu veidą , nes nenoriu įdegti, todėl jis visad šviesus. O kūno netepu, jei noriu paruduoti...Su apsauga ir kūnas liktų baltas... Ar čia tik man gal taip. Na, o šiaip tai grįžome iš Sentino Turan Prince. Viskas lb. patiko. Gal kambariai tik ne 5 žvaigždučių pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2018 08 14, 20:51)
O  kaip galima įdegti su apsauga?Aš visada tepu veidą , nes nenoriu įdegti, todėl jis visad šviesus. O kūno netepu, jei noriu paruduoti...Su apsauga ir kūnas liktų baltas... Ar čia tik man gal taip.                     

Įdega ir su apsauga.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2018 08 14, 19:51)
Na, o šiaip tai grįžome iš Sentino Turan Prince. Viskas lb. patiko. Gal kambariai tik  ne 5 žvaigždučių pasirodė...

Kaip šaunu, kad ir jums patiko? 4u.gif Gyvenote vilose ar pagr. viešbučio pastatuose? Kuriam korpuse?
Atsakyti
O  kaip galima įdegti su apsauga?Aš visada tepu veidą , nes nenoriu įdegti, todėl jis visad šviesus. O kūno netepu, jei noriu paruduoti...Su apsauga ir kūnas liktų baltas... Ar čia tik man gal taip.                      Na, o šiaip tai grįžome iš Sentino Turan Prince. Viskas lb. patiko. Gal kambariai tik  ne 5 žvaigždučių pasirodė...

Nenudegsit jei labai didelis spf.Pernai tepėmės spf 50,tai grįžom balti kaip sūriai.
Atsakyti
O  kaip galima įdegti su apsauga?Aš visada tepu veidą , nes nenoriu įdegti, todėl jis visad šviesus. O kūno netepu, jei noriu paruduoti...Su apsauga ir kūnas liktų baltas... Ar čia tik man gal taip.                      Na, o šiaip tai grįžome iš Sentino Turan Prince. Viskas lb. patiko. Gal kambariai tik  ne 5 žvaigždučių pasirodė...

Papasakokit,maistas,aptarnavimas,kambariai,koks papludymys,yea koks miestukas,turgus ar vaziuot reik?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 08 15, 15:01)
Nenudegsit jei labai didelis spf.Pernai tepėmės spf 50,tai grįžom balti kaip sūriai.

labas
as ir tepiausi su 50 spf ,man labai patiko, nesudegiau, nesilupu ,bet ruda, o siaip as baltaode biggrin.gif
Atsakyti
Po hamamo procedūros turėsite nerealų, tolygų ir ilgalaikį įdegį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 15 rugpjūčio 2018 - 20:59
QUOTE(Manifesto @ 2018 08 15, 07:41)
Kaip šaunu, kad ir jums patiko?  4u.gif  Gyvenote vilose ar pagr. viešbučio pastatuose? Kuriam korpuse?

Aš net nežinau, kur tos vilos buvo... ax.gif Gyvenome C bloke, penktame aukšte.
QUOTE(GITALE @ 2018 08 15, 15:19)
Papasakokit,maistas,aptarnavimas,kambariai,koks papludymys,yea koks miestukas,turgus ar vaziuot reik?

Tai buvo mano pirmoji kelionė į Turkiją, todėl neturiu su kuo palyginti. Bet patiko tai tikrai visiems. Maistui - 100 balų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi malonūs, paslaugūs. Švaru. Gal prasčiausiai tai buvo kambariai. Valė kasdien, pildė barą, šampūnus, bet valymas tik toks paviršinis. Gulbių nebuvo biggrin.gif biggrin.gif Bet man jų ir nereikia. Kambaryje buvo viena sofa, visai nepritaikyta miegojimui. Kieta. Tai vaikai pasikeisdami miegojo biggrin.gif Internetui - 0 balu. ax.gif Visa kita tikrai puiku. Registratūroje sutiko su šampanu ir sultimis biggrin.gif Paplūdimys smėlinis, švelniai gilėjantis, todėl nereikia eiti pusę kilometro. Vaikai-čia pat. Prie baseinų gultus užsiima anksti, tačiau prie jūros jų visada rasite. Mums baseinas ir nebuvo labai reikalingas. Animacijos mums nereikėjo, todėl negaliu nieko pasakyti...Tik už viešbučio vartų-didžiulis turgus, vaistinės...iki sidės - 12 km. Ėmėme ekskursiją. Vežė į juvelyrikos ir odos prabangias parduotuves, kuriose turkai įkyriai sekiojo paskui ir siūlė pirkti. Buvo labai nemalonu. Nerekomenduoju. Pati Sidė labai patiko. Antikiniai griuvėsiai, gražus kleopatros paplųdimys. Tikrai verta pamatyti. dar ėmėme ekskursiją į Žaliąjį kanjoną. Labai liuks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2018 08 17, 18:27)
Aš net nežinau, kur tos vilos buvo... ax.gif
Gyvenome C bloke, penktame aukšte.

Vilos yra iškart už viešbučio vartų, perėjus gatvę. Ten yra Park Villa tipo numeriai dviaukščiuose namukuose su vienu bendru baseinu teritorijoje.
Mes gyvenome pagrindiniuose viešbučio pastatuose B bloke, taip pat penktame aukšte, todėl turėjome nerealų vaizdą iš balkono į jūrą. wub.gif Bet ir tiukšmo turėjome daugiau, nes visa vakarinė programa vyko priešais mūsų langus. Be ausų kamštukų būčiau išprotėjusi. rolleyes.gif Jūs, ko gero, tokių problemų neturėjote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2018 08 18, 12:29)
Vilos yra iškart už viešbučio vartų, perėjus gatvę. Ten yra Park Villa tipo numeriai dviaukščiuose ono į jūrą.  wub.gif  Bet ir tiukšmo turėjome daugiau, nes visa vakarinė programa vyko priešais mūsų langus. Be ausų kamštukų būčiau išprotėjusi.  rolleyes.gif  Jūs, ko gero, tokių problemų neturėjote.  smile.gif

Bet kad už kelio ten turgus... nieko net nepastebėjau. Mūsų langas buvo į registratūros pusę. Visai nieko negirdėjom. Todėl ir neprašėm keisti kambario dėl tos kietos sofos biggrin.gif
Atsakyti