QUOTE(Manifesto @ 2018 08 15, 07:41)
Kaip šaunu, kad ir jums patiko?

Gyvenote vilose ar pagr. viešbučio pastatuose? Kuriam korpuse?
Aš net nežinau, kur tos vilos buvo...

Gyvenome C bloke, penktame aukšte.
QUOTE(GITALE @ 2018 08 15, 15:19)
Papasakokit,maistas,aptarnavimas,kambariai,koks papludymys,yea koks miestukas,turgus ar vaziuot reik?
Tai buvo mano pirmoji kelionė į Turkiją, todėl neturiu su kuo palyginti. Bet patiko tai tikrai visiems. Maistui - 100 balų

Visi malonūs, paslaugūs. Švaru. Gal prasčiausiai tai buvo kambariai. Valė kasdien, pildė barą, šampūnus, bet valymas tik toks paviršinis. Gulbių nebuvo

Bet man jų ir nereikia. Kambaryje buvo viena sofa, visai nepritaikyta miegojimui. Kieta. Tai vaikai pasikeisdami miegojo

Internetui - 0 balu.

Visa kita tikrai puiku. Registratūroje sutiko su šampanu ir sultimis

Paplūdimys smėlinis, švelniai gilėjantis, todėl nereikia eiti pusę kilometro. Vaikai-čia pat. Prie baseinų gultus užsiima anksti, tačiau prie jūros jų visada rasite. Mums baseinas ir nebuvo labai reikalingas. Animacijos mums nereikėjo, todėl negaliu nieko pasakyti...Tik už viešbučio vartų-didžiulis turgus, vaistinės...iki sidės - 12 km. Ėmėme ekskursiją. Vežė į juvelyrikos ir odos prabangias parduotuves, kuriose turkai įkyriai sekiojo paskui ir siūlė pirkti. Buvo labai nemalonu. Nerekomenduoju. Pati Sidė labai patiko. Antikiniai griuvėsiai, gražus kleopatros paplųdimys. Tikrai verta pamatyti. dar ėmėme ekskursiją į Žaliąjį kanjoną. Labai liuks.