QUOTE(Kristalė* @ 2018 08 25, 13:24)
kad tik nebūtų kaip dabar, išsiperki vietą, o poto vistiek pakeičia, nes ateina mamyčių su mažais vaikais ir jų atskirti negali

QUOTE(rootha @ 2018 08 26, 18:32)
kad tik nebūtų kaip dabar, išsiperki vietą, o poto vistiek pakeičia, nes ateina mamyčių su mažais vaikais ir jų atskirti negali 

Rašo, kad iš eilės sodins. Tai kodėl turėtų būt persodinimai? Nes tam ir skirta, kad jų išvengti. Visai logiška. Nelieka tada 'tarpų' tarp žmonių. Man ši idėja patinka. Nepatinka, kad negali iš anksto atgaliniam skrydžiui registruotis. Papildomi rūpesčiai kelionėje prisideda.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 26, 22:18)
Rašo, kad iš eilės sodins. Tai kodėl turėtų būt persodinimai? Nes tam ir skirta, kad jų išvengti. Visai logiška. Nelieka tada 'tarpų' tarp žmonių. Man ši idėja patinka. Nepatinka, kad negali iš anksto atgaliniam skrydžiui registruotis. Papildomi rūpesčiai kelionėje prisideda.
Aš irgi nesuprantu kodėl atgaliniam skrydžiui negalima, gi vis vien galima bus imti nemokamai tik tas vietas, kurias sistema pasiūlys.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 26, 22:18)
aš tai suprantu, kad kaip leido rinktis anksčiau jau to nebeleis, automatiškai paskirs vietą kompas, o jeigu tau netiks, tai moki 5eur ir renkiesi pats kurios vietos nori, bet net ir nusipirkimas tos vietos tau negarantuos, kad tu joje sedėsi, nes atvykusi mamyte su mažu vaiku(ais) gali užimti tavo išpirktą vietą, nes: "Šeimos su vaikais oro uosto darbuotojų bus privalomai sodinamos kartu, nes tokios yra aviacijos taisyklės."
QUOTE(Udrius @ 2018 08 27, 10:04)
<p>Jau kitą savaitę startuoja išankstiniai 2019 metų vasaros kelionių pardavimai!!!
</p>

</p>
Novaturo? Kaip čia taip anksti šiemet?
Mieli kolegos,
Visi metų sezonai turi savo šauklius: ruduo – spalvingus medžių lapus, žiema – iškritusį purų sniegą, pavasaris – sužaliavusią gamtą. NOVATURO 2019 m. vasaros atostogų sezono šaukliai yra trys populiariausios atostogų šalys ir labiausiai klientų pamėgti viešbučiai jose!
Pristatome Jums 2019 m. vasaros atostogų sezono TOP 3 šalis – TURKIJA, GRAIKIJA ir BULGARIJA! Išankstiniai atostogų pardavimai šiose šalyse startuoja jau kitą savaitę - 2018 09 04! Pasiruoškime!
QUOTE(Udrius @ 2018 08 27, 10:04)
<p>Jau kitą savaitę startuoja išankstiniai 2019 metų vasaros kelionių pardavimai!!!
</p>

</p>
bet tai tik novaturas, tezai ir kiti organizatoriai paskelbs vėliau, pernai metais novaturo pirmi pasiūlymai buvo nekokie, įdomu ar šįmet ką geriau išmes

QUOTE(rootha @ 2018 08 27, 09:26)
aš tai suprantu, kad kaip leido rinktis anksčiau jau to nebeleis, automatiškai paskirs vietą kompas, o jeigu tau netiks, tai moki 5eur ir renkiesi pats kurios vietos nori, bet net ir nusipirkimas tos vietos tau negarantuos, kad tu joje sedėsi, nes atvykusi mamyte su mažu vaiku(ais) gali užimti tavo išpirktą vietą, nes: "Šeimos su vaikais oro uosto darbuotojų bus privalomai sodinamos kartu, nes tokios yra aviacijos taisyklės."
Seimos su vaikais, neraso mazameciais, o vaikai nepilnameciai pas mus iki 18 metu. Galetu apibrezt vaiku amziu. Dabar su 16 metu vaiku galeciau irodinet kad turiu kartu sedet pagal taisykles
na 16 metu vaikas tikrai pajegus ir vienas pasedet