QUOTE(Onelė @ 2018 09 05, 17:49)
Paskambinau į Novaturą, tai sakė, kad tas Standard ROH tipo kambarys - Standartinis kambarys. Na, jei prie mečetės pateksime - teks dažniau melstis
, nuo ankstaus ryto
.

Ai mums šiemet 20eur pase išgelbėjo nuo šito malonumo, gal ir kitais metais išgelbės.
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 18:13)
Forgete, fainiai! Ir aš šiemet apie Lonicerą galvoju irgi Resort, bet dar kažko laukiu, nežinau ko tik
O iš kurio viešbučio grįžot šiemet? Atsimenu jus, kad irgi Kamelya buvot, vyras mano tai vėl ten norėtų, o man vis norisi kažko naujo 

Ai vis laukėm laukėm, norėjau long bycho, bet kaina kilo ir nieko neišlaukėm. Finale nusipirkom į Kahya resort, pirkom grynai dėl kalnelių vaikams. Bet šiaip visai neblogai buvo, kambariai nauji, kalneliai superiniai, jūra sidėj smagesnė, aplinka ten nėr bloga tik toks vienas plynas laukas niekaip žole neužželia ir labai vaizdą gadina. na ir palmė kokia galėtų būti papildoma. Maistas kaip kamelya nei labai geras, nei ten labai blogas. O šiemet lonicera skaičiau kad nieko, rusam isviso patinka, du viesbuciai, didele teritorija (kazkas panasaus kaip kamelya), kalneliai nauji, varysim.
Papildyta:
Bet siemet kainos kamelya, arcadia tai nesveikos. Tikrai nemokeciau virs 3k uz siuos viesbucius. sudurne.