Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2018 09 05, 19:36)
Ai mums šiemet 20eur pase išgelbėjo nuo šito malonumo, gal ir kitais metais išgelbės.
Ai vis laukėm laukėm, norėjau long bycho, bet kaina kilo ir nieko neišlaukėm. Finale nusipirkom į Kahya resort, pirkom grynai dėl kalnelių vaikams. Bet šiaip visai neblogai buvo, kambariai nauji, kalneliai superiniai, jūra sidėj smagesnė, aplinka ten nėr bloga tik toks vienas plynas laukas niekaip žole neužželia ir labai vaizdą gadina. na ir palmė kokia galėtų būti papildoma. Maistas kaip kamelya nei labai geras, nei ten labai blogas. O šiemet lonicera skaičiau kad nieko, rusam isviso patinka, du viesbuciai, didele teritorija (kazkas panasaus kaip kamelya), kalneliai nauji, varysim.
Papildyta:
Bet siemet kainos kamelya, arcadia tai nesveikos. Tikrai nemokeciau virs 3k uz siuos viesbucius. sudurne.

man kaip patinka visada jūsų komentarus skaityti smile.gif Loniceros aš noriu dėl tos pačios priežasies, kad kaip Kamelya, kad didelis, daugiau visko smile.gif Nors kaip matau bus antra Palanga su daug lietuvaičių, nors man tai nemaišo, nors Kamelya tada tik lietuvius matėm, o buvom liepą smile.gif Mes šiemet ne Turkijoje ilsėjomės, tai jau pasiilgom smile.gif ir jau ieškau smile.gif į Kamelya dabar kaina tikrai kosmosas, bet kažkaip ir aplinką norisi pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 20:50)
man kaip patinka visada jūsų komentarus skaityti smile.gif Loniceros aš noriu dėl tos pačios priežasies, kad kaip Kamelya, kad didelis, daugiau visko smile.gif Nors kaip matau bus antra Palanga su daug lietuvaičių, nors man tai nemaišo, nors Kamelya tada tik lietuvius matėm, o buvom liepą smile.gif  Mes šiemet ne Turkijoje ilsėjomės, tai jau pasiilgom smile.gif ir jau ieškau  smile.gif  į Kamelya dabar kaina tikrai kosmosas, bet kažkaip ir aplinką norisi pakeisti smile.gif

Tai varom į Lonicerą, kartu galėsim įspūdžiais dalintis smile.gif Man į ten pat nesinori grįžti, vis norisi išbandyti kitur smile.gif Tuo labiau Kamelijoj ir kalnelių paaugusiems vaikams nelabai yra. O lietuvių mes šiemet daug turėjom Kahya, kartais atrodo daugiau nei rusų, bet nieko, gyvi likom biggrin.gif
Atsakyti
va va kogero ten ir varysim ir mes, dar Utopia meta neblogą kainą, peržiūrėjau ir Arkadiją man irgi labai patiko? o kaip kambariai standartiniam buvot? ar nėra baisūs? Teztoure jaučiu jūsų komentaras ten ane? taip išsamiai smile.gif o kada jūs lekiat? aš dar datos net neišrinkau, bet rugpjūčio pradžia arba liepos galas jaučiu, kad bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 21:03)
va va kogero ten ir varysim ir mes, dar Utopia meta neblogą kainą, peržiūrėjau ir Arkadiją man irgi labai patiko? o kaip kambariai standartiniam buvot? ar nėra baisūs? Teztoure jaučiu jūsų komentaras ten ane? taip išsamiai smile.gif  o kada jūs lekiat? aš dar datos net neišrinkau, bet rugpjūčio pradžia arba liepos galas jaučiu, kad bus smile.gif

Utopija nežinau, draugė buvo - nesužavėta. Foto gražios, vaizdai gražūs, jūra šiaip sau, maistas labai šiaip sau. Nors nėr reitingai blogi, pravažiavom mes ją, bet kažkaip taip ir liko.
Arkadija labai mums patiko dėl maisto, animacijos (atsiliepimas mano, reik eit paskaityt ką ten prirašiau euforijos apimta biggrin.gif ) , viešbutis pats senas ir vietom tikrai nudrengtas. Fainai, kad šalia Beleko, niekur važiuot nereikia, paėjai ir sau bimbinėji mieste. Dabar mums kainuotų 3k, nu nepirkčiau tikrai. Man atrodo nesąmonė tiek mokėt.

Mes lekiam rugpj 6, jei ko nepasikeisim per metus laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 23:03)
va va kogero ten ir varysim ir mes, dar Utopia meta neblogą kainą, peržiūrėjau ir Arkadiją man irgi labai patiko? o kaip kambariai standartiniam buvot? ar nėra baisūs? Teztoure jaučiu jūsų komentaras ten ane? taip išsamiai smile.gif  o kada jūs lekiat? aš dar datos net neišrinkau, bet rugpjūčio pradžia arba liepos galas jaučiu, kad bus smile.gif

Per kur matot gera kaina i Utopia? Mes ir planuojam i ten.
Atsakyti
Per Teztourus liepos galui Utopiją žiūrėkit, buvo tikrai gera gera kaina 4u.gif net pradėjau galvoti smile.gif

Forgete, aų paskaičius tą komentarą net užsimaniau išbandyti Arkadiją, kainų man dar nerodo liepai tezo, bet 3000 daug, noriu iki 2300 sutilpti, tai vis dar va kažko laukiu biggrin.gif

Pažiūrėjau Utopija 2+2 1800 0731 datai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neigaja: 05 rugsėjo 2018 - 21:32
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 21:24)
Per Teztourus liepos galui Utopiją žiūrėkit, buvo tikrai gera gera kaina  4u.gif  net pradėjau galvoti smile.gif

Forgete, aų paskaičius tą komentarą net užsimaniau išbandyti Arkadiją, kainų man dar nerodo liepai tezo, bet 3000 daug, noriu iki 2300 sutilpti, tai vis dar va kažko laukiu biggrin.gif

Pažiūrėjau Utopija 2+2  1800 0731 datai  ax.gif

tezai? belsitės toli. Skriskit su Novaturu į Gazipašą, nu kokio gėrio oro uostas ir iki Utopijos arti.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2018 09 05, 22:34)
tezai? belsitės toli. Skriskit su Novaturu į Gazipašą, nu kokio gėrio oro uostas ir iki Utopijos arti.

va va dėlko kaina gera,kad toli. Aš dar nežinau ar į jį noriu, taip kainas tikrinu, tai jo normaliausia rodo
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2018 09 05, 21:38)
va va dėlko kaina gera,kad toli. Aš dar nežinau ar į jį noriu, taip kainas tikrinu, tai jo normaliausia rodo

O kiek naktu?
Atsakyti
Sveikos, nors į turkiją kitą vasarą neplanuojame, bet į kainas akį užmėčiau smile.gif Oho, kaip pabrango... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2018 09 05, 20:52)
O tai kur ta mecete? As jautriai miegu jauciu bus ne ka man

Iš atsiliepimų supratau, kad mečetė pro Lonicera Resort & SPA(ne pro World) langus girdisi, tik neaišku, pro kuriuos unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 09 05, 23:38)
Sveikos, nors į turkiją kitą vasarą neplanuojame, bet į kainas akį užmėčiau smile.gif Oho, kaip pabrango... blink.gif

Joo, as irgi sokiruota tu isankstiniu kainu blink.gif 700€ zmogui i toki pusiau shykarna viesbuti 7 naktim man anokia egzotika atrodo blink.gif mes pernai pirkom ziema, ne per isankstinius, rudeniui, tai 2+2 gavosi 2300€ 9 naktim! Ir cia jau skaites ne superine kaina, per isankstinius pigiau buvo, o dabar... unsure.gif
Atsakyti