Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Planuojam važiuoti į Turkiją su vaikais, negalim apsispręsti į kokį viešbutį. Gal kas esat buvę Annabella Diamond Hotel & Spa 5* ? Arba  Eftalia Ocean 5*?

Atsakyti
Buvome Turan prince world hotel (panašiai) viešbutyje, laaabai patiko. Teritorija milžiniška, kalnelių nesuskaiciuoti, tiek dideliems, tiek paaugluams ar vaikams, baseinų n, gultų bet kada pilna laisvų, gyvenom numeryje namuke, valgio pilna, pajūry pina gultų, žodžiu, geriausias kiek esam buvę.
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2018 12 11, 16:33)
<p>Planuojam važiuoti į Turkiją su vaikais, negalim apsispręsti į kokį viešbutį. Gal kas esat buvę <span style="background-color:transparent;font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">Annabella Diamond Hotel & Spa 5* ? Arba <span style="background-color:transparent;font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;"> Eftalia Ocean 5*?</span></span></p><p></p>

mes buvom Eftalia Ocean 5,. jei kas domina, klauskite. manau kaina=kokybe. man svarbu kad vaikams be galo daug veiklos
Atsakyti
Neblogas Novaturo pasiulymas i viesbuti Trendy Lara birzelio pradzioj 2+2 Family tipo kambarys 1820 EUR be nuolaidos. Jei dar nuolaida gauti, tai manau, kad labai gera kaina.
Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 11 sausio 2019 - 12:43

Gegužės 26 išvykstam į Gural Premier Belek. Gal kas buvę, kaip ten kainos ir kokybės santykis?

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 11 sausio 2019 - 12:48
QUOTE(Puma84 @ 2019 01 11, 13:42)
<p>Gegužės 26 išvykstam į Gural Premier Belek. Gal kas buvę, kaip ten kainos ir kokybės santykis?
</p>

Jus turbut juokaujat? biggrin.gif ne ne, tikrai nieks nera buves guraliuose biggrin.gif nepatingekit pavartyt tema, FB yra puiki grupe Atostogos Turkijoje. Apie Guralius matyt koks 1000 ir 1 atsiliepimas mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos! Pirmam kartui į Turkiją su all in išsirinkom Rubi Platinum Spa 5* Alanija.keliaujam birželio antroj pusėj :) gal teko kam būti? Kokie atsiliepimai? Dėkui iš anksto :)

Atsakyti
Sveiki, gal kas turi patirties dėl adventur muges kainų? Ar būna pigiau jos metu? Norime pirmą kartą vykti į Turkiją ir suprantam, kad išansktinius pardavimus jau pražiopsojom.
Atsakyti
QUOTE(Besikiškiakopusteliaudama @ 2019 01 14, 20:52)
<p>Sveikos! Pirmam kartui į Turkiją su all in išsirinkom Rubi Platinum Spa 5* Alanija.keliaujam birželio antroj pusėj smile.gif gal teko kam būti? Kokie atsiliepimai? Dėkui iš anksto smile.gif</p>


Buvome praeitą pavasarį. Maistas nerealus, gėrimai taip pat (vakarietiški alkoholiniai gėrimai, nealkoholinių kokteilių įvairovė). Viešbučio politika draudžia siūlyti paslaugas, tad galima ramiai mėgautis poilsiu. Vienintelis trūkumas (bet gal dėl to, kad balandžio mėn- uodai)
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2019 01 17, 11:26)
Sveiki, gal kas turi patirties dėl adventur muges kainų? Ar būna pigiau jos metu? Norime pirmą kartą vykti į Turkiją ir suprantam, kad išansktinius pardavimus jau pražiopsojom.

Prieš tris ar 4 metus būtent per Advenur pagavom geresnę kainą nei per išankstinius, bet paprastai per išankstinisu kainos geresnės. Bet kadangi jus pražiopsojote, kaip sakote, tai manau kažkiek sutaupyti tikrai pavyks.
Atsakyti