Įkraunama...
Įkraunama...

Artimas zmogus paveiktas magijos, ka daryt

Skaitau ir galvoju...kas galetu irodyti kad magijos poveikis yra ? ..kad jis gali buti daromas tai tikiu nes rimti magai gali ta daryti be problemu ir greitai tik va pasekmes ... uzsakovui ir r tam zmogui kuriam daromas tas poveikis ... negi nezino kaip gali atsisukti visa tai...

Bureja extrasense ar aiskeriage ju dabar kaip prispjaudyta ant kiekvieno kampo ... o pasakyti ir patvirtinti nuogastavimus gali bet kas kas suinteresuotas is to pasipelnyti ..

Maziau klausykit bureju ir ttt... zmonems sveikata sutrinka buna visaip ..geriau ar blogiau .. Visa tai praeina ..

Manyciau is esmes ...yra vyras patinkantis dviem moterims ir va tuomet prasideda raganu puota biggrin.gif biggrin.gif su ritualais ir kitais dalykais ...viena buria kita gelbet nori smile.gif Merginos ..patarimas ... abiems nuo jo eiti kuo toliau .. o jis su savo zavesiu susitvarkys pats smile.gif ir net jeigu daleidziam tokia tikimybe magijos poveikiu ... visvien reikia profesionalo kad padetu o tai ir kainuos nemazai .. reikes apsaugu ir tt 4u.gif

Geros grazios dienos visoms .


ir tikrai ...jei tiki i Dieva jo galia ir egzistencija ... kuriu galu eiti pas burejas ir tt unsure.gif Pasimete truputi zmogiukai pas mus kazkaip. hmm.gif

ir kaip galima noreti ir myleti zmogu kai zinai kad is tai daro ne sava valia .. pacios mergos jau blogesnes uz tas raganas manyciau...kurios daro poveiki magijos deka ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marta 2: 31 spalio 2017 - 13:15
Marta 2, as irgi neradau jokio magijos irodymo.

Moonlightmagic, jus rasete kad kunigu visokiu buna, as atrasiau kad ir bureju visokiu buna. Jei ji tiki kad ja paveike magija, Dievas stipresnis vadinasi didesne pagalba is kunigo. Tai kodel nieko nepatarete uz dyka, o man klausimus uzduodate ? Jolantelei reikia patarimu, o ne musu pasigincijimu 4u.gif


Monteverte, apie ka tu cia man , apie koki Secret, filmuka smegenu plovimo ? siek tiek maciau ir ta labai seniai, bet ispudzio nepaliko pirmos 5 minutes tai toliau ir nebeziurejau. As pasiziuriu dokumentikos bet ne apie minciu galias( galvoju kad tai su magija irgi nesusije) . Todel nelabai ka turiu apie tai parasyti, nemanipuliuoju kitais. Bet zmogus patikejo butent magija. Kodel ?
Atsakyti
perskaiciau visus pasisakymus. ir dabar jau pati pasisakysiu. dekui monteverte ir moonlight magic uz palaikyma. o visoms kitoms kurios cia mane tarkuoja ypac riviera maya pasakysiu tik tiek. gerbiamoji pasilaikykit savo patarimus sau. ir nerasykit man i pm. nelinkiu jums patirti to ka isgyvenau as. neisivaizduojat kaip jauciausi kai sveikata buvo paslijus. nelinkiu net pikciausiam priesui patirti. kitas dalykas jai cia ne del magijos kaip kazkuri sake, tai kodel tuomet visi tyrimai normos ribose, jokiu kazkokiu sutrikimu niekas nerado.o jauciausi nepavydetinai. ir ne kazkoks persalimas buvo. tiek pas mane tiek pas ta vaikina. keistas sutapimas. bet tiek pas ji tiek pas mane pozymiai buvo tokie patys. abu i daktrus kreipemes del pilvo skausmu. taciau rezultatas nulinis nieko nerado. taip kaip ta paaiskint.
del tikejimo tai taip esu tikinti. be siuo atveju tikejimas ir maldos nelabai padeda. gal tik del mano sveikatos kiek padejo. nes meldziausi ne tik as o ir tas kunigas ir dar mano mociute. beje del kunigo. tai jis normalus paprastas zmogus ir geras draugas. is jo daug plaikymo sulaukiau kai sirgau. buvo pasirenges net nakti atvaziuot jei reiketu. o del magijos as su juo nesikalbejau, ir tikrai nesiruosiu to daryt. nes zinau kad nesupras, ar pasakys kad issigalvoju. bet taip jau yra kad krikscionybe smerkia tokius dalykus kaip magija ir nepripazista. tas man ir nesuprantama. jei neneigia velnio tai kodel neigia magija. juk magija ir velnias neatskriami dalykai. kai zmones piktam naudoja tai yra blogis. o kuo man tiket mano reikalas. as niekam blogo nepadariau nuejusi pas bureja. o kad noriu tam vaikinui padet dievas manes uz tai nenubaus. nes noriu padet linkedama gero. nes kai zmogus akivaizdziai pasikeicia patampa aklas viskam ka kiti sako, ir viskas atrodo jam normalu, ypac jo merginos elgesys, nors kiti kaip susitare sako priesingai, nes zvelgia blaiviom akim i situacija.tai nezinau ka ir pridurt. paklauskit pas bet koki vyra ar jis butu su liguistai pavydzia moterimi, tokia kuri telefonus, fcb tikrina, kuri su natros puses draugais nebendrauja, kuri iosterijas kelia kai tam nera visskai jokio pagrindo.paziuresit ka atsakys. nes butentt mano draugo atveju taip yra. bet jis aklas ir nemato blaiviai nemasto. karta jam bandziau sakyt, tai patenkintas sypsojosi kad alia cia viskas normalu. seniau jis toks nebuvo, tikrai nera is tu vyru kurie leistu ant galvos uzsislipt ir manipuliuot. esu isitikinusi kad nei vienam blaiviai mastanciam ir kazko nepaveiktam vyrui tai neatrodys normalu
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 31, 14:00)

Monteverte, apie ka tu cia man , apie koki Secret, filmuka smegenu plovimo ? siek tiek maciau ir ta labai seniai, bet ispudzio nepaliko pirmos 5 minutes tai toliau ir nebeziurejau. As pasiziuriu dokumentikos bet ne apie minciu galias( galvoju kad tai su magija irgi nesusije) . Todel nelabai ka turiu apie tai parasyti, nemanipuliuoju kitais.  Bet zmogus patikejo butent magija. Kodel ?

Bet tu elgiesi tip top kaip pagal tą filmą. Bet jei jis tau nepatinka, tai ok, pilna juk ir kitų filmų, pati atskleisk kuris tau labiausiai imponuoja? mirksiukas.gif
Žmogus tiki tuo, kas egzistuoja, nes daugiau už jus kai kurias pasidomėjęs mirksiukas.gif

O dėl bažnyčios, tai man keistoka, kai 21 amžiaus žmonės nežino kas yra bažnyčia, kaip ji susikūrė, ką išstūmė, ką naudojo, kiek ritualų atlikinėjo ir atlikinėja ir visa kita. Knygos galų gale yra, žmonės, metraščių pilna, nu gi skaitykite, jei jau norite įsiterpti į diskusijas ir neapsijuokti.
Žinoma, kad jie neleis daryti nieko kito, tik viskas pagal juos. Kitaip ir būti negali. O protingas, tiksliaus netgi išmintingas žmogus, pagalvos apie viską, platų paveikslą matys, o ne siaurą iš vienos pusės.
Atsakyti
Jolantele, as tikrai nezinau kokius pilvo skausmus jums teko isgyventi ir atsiprasau kad netikiu magija, bet tikiu Dievu.

Monteverte, si tema tikrai ne man mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolantele, o cia ne tas pats vaikinas V, del kurio jau bent pora metu is meiles dziusti??? Jei tas pats, pamirsk tu ji. Rimtai. Apsiramink su savo isikalbeta meile ir lakstymu pas burejas uzkeikimu beiieskodama. Taip ne tik pilva skaudes, paskui dar ir sirdi, ir kitus skausmus isikalbesi. Liaukis su juo bendravus ir gyvens savo gyvenima. O jis tegul gyvena savo. Su ta mergina ar su kita, ne tavo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2017 10 31, 14:13)
Skaitau ir galvoju...kas galetu irodyti kad magijos poveikis yra ? ..kad jis gali buti daromas tai  tikiu nes rimti magai gali ta daryti be problemu ir greitai tik va pasekmes ... uzsakovui  ir tam zmogui kuriam daromas tas poveikis ... negi nezino kaip gali atsisukti  visa tai... Tiesos tame yra, bet viskas priklauso nuo mago ir tu jegu kurioms jis atstovauja, su kuriomis dirba, nes pats jis tik tarpininkas. Jeigu, tai yra itakos magija, ja gali padaryti daugelis, tam tereikia pasitiketi savimi ir labai noreti, o jau kas bus paskui... cia jau klausimas.

Bureja  extrasense  ar aiskeriage  ju dabar kaip prispjaudyta ant kiekvieno kampo ...  o pasakyti ir patvirtinti nuogastavimus gali bet kas  kas suinteresuotas  is to pasipelnyti ..Gaila, bet buna ir taip. Kartais jos sumaiso moteriskas manipuliacijas su magijos poveikiu. Bet, blogiausia yra tas, kad kai kurie, sugeba tokia informacija uztvirtinti informaciniame lauke, o tada kur nesikreipsi, panasiai kalbes.

Maziau klausykit  bureju ir ttt... zmonems sveikata sutrinka  buna visaip ..geriau ar blogiau ..  Visa tai praeina .. Cia su jumis nesutinku, jeigu taip yra reikia rasti priezasti (zinoma jeigu tai nera koks savaites negalavimas). Priezastis gali buti nuo psichologines iki magijos.

Manyciau is esmes ...yra vyras patinkantis dviem moterims ir va tuomet prasideda raganu puota  biggrin.gif  biggrin.gif  su ritualais ir kitais dalykais ...viena buria kita gelbet nori  smile.gif  Merginos ..patarimas ... abiems nuo jo eiti kuo toliau .. o jis su savo zavesiu susitvarkys pats  smile.gif ir net jeigu  daleidziam tokia tikimybe magijos poveikiu ... visvien reikia profesionalo kad padetu o tai ir kainuos nemazai .. reikes apsaugu ir ttSutinku, yra kas "pasipinigauja" is kitu nelaimiu, tas yra ir ne tik magijoje. Bet nemanau, kad yra korektiska rasyti apie mago darba jo neismanant, nebent esate praktikas ir dirbate sioje srityje.


Geros grazios dienos  visoms .
ir tikrai ...jei tiki i Dieva  jo galia  ir egzistencija ... kuriu galu eiti pas burejas ir ttGal pats Dievas siuncia.

ir kaip galima noreti ir myleti zmogu kai zinai kad is tai daro ne sava valia Valia, galima "palauzt" .. pacios mergos  jau blogesnes uz tas raganas  manyciau...kurios  daro poveiki magijos deka .. Dare, daro ir darys, nes nori, kad butu taip, kaip jos nori ir joms tai neblogai, kartais, sekasi. Zinoma, jeigu cia jos pacios "dirba" tada laaabai liudnai gali pasibaigti, o kartais ir ne visai smile.gif





Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 31, 15:00)
Marta 2, as irgi neradau jokio magijos irodymo.

Moonlightmagic, jus rasete kad kunigu visokiu buna, as atrasiau kad ir bureju visokiu buna. Jei ji tiki kad ja paveike magija, Dievas stipresnis vadinasi didesne pagalba is kunigo. Tai kodel nieko nepatarete uz dyka, o man klausimus uzduodate ? Jolantelei reikia patarimu, o ne musu pasigincijimu  4u.gif



Jus tik neisizeiskite, bet ko gero turite isankstiniu nusistatymu ir matote ta, ka norite matyti ir kaip norite, sunku jums gyventi su tokiu poziuriu. Pabandykite suprasti, kad siame pasaulyje viskas yra teisinga. Nieko nebuna be reikalo ir su niekuo mes nesusitinkame be reikalo ir gyvenime negauname daugiau, negu galetume su tuo susitvarkyti, o kas mums pades, ar kunigas ar magas, svarbiausia, kad padetu. Cia siaip, pamastymui.

Kartais man ir nereikia nieko daryti, perskaitau ar pamatau ir susitvarko, kaip keistai jums tas neatrodytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonlightmagic: 01 lapkričio 2017 - 12:41
QUOTE(Moonlightmagic @ 2017 11 01, 13:40)
Kartais man ir nereikia nieko daryti, perskaitau ar pamatau ir susitvarko, kaip keistai jums tas neatrodytu smile.gif

Atrasiau jums i A.Z. Si tema Jolantelei patarti 4u.gif
Sitas sakinys pats tinkamiausias ir be jokios magijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 10 30, 13:51)
Sveikos merginos ir moterys. Niekada nemaniau kad gyvenime susidursiu su tokiais dalykais kaip magija. nes pati esu tikinti ir niekada niekam blogo nelinkejau. situacija tokia kad vienas mano geras draugas yra paveiktas magija. ta padare jo paties mergina. lauziu ne is pirsto. ta patvirtino bureja. ir aplamai pati is jo elgesio supratau kad gali buti toks dalykas padarytas, kol dar nebuvau pas bureja nuejus. veliau ta pati patvirtino ir viena aiskeriage. todel nesu linkusi netiketi. bet cia ne viskas ne seniai ji man pasake kad ta mergina ir pries mane ta magija naudoja. tuo irgi tikiu nes neseniai sveikata labai paslijus buvo. daktarai nieko nerado. visi tyrimai normos ribose. zinau kad ir draugas santykiu su ta mergina pradzioje sveikatos bedu turejo bet daktarai irgi nieko nerado. todel nesu linkusi nei bureja nei aiskiarege netiketi. zinau kad to draugo mergina liguistai pavydi. ir manau pavydi ir man. as esu tam draugui neabejinga, bet niekada jo neviliojau. gerbiau jo pasirinkima. bet ji myledama negaliu ziuret kaip ta mergina juo manipuliuoja ir kaip is jo perkeltine prasme daro lele. taip pat man ir del savo pacios saugumo ir sveikatos neramu. nezinau kaip sau ir draugui padeti.  gal kas galetu ka nors patart. ar koki maga rekomenduot. siaip esu tikinti, meldziuosi prasau dievo pagalbos, bet nelabai padeda. Busiu dekinga uz betkokius patarimus

Pavydas pas tamstele, kad jis issirinko ne jus, o ją.
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 10 31, 15:19)
perskaiciau visus pasisakymus. ir dabar jau pati pasisakysiu. dekui monteverte ir moonlight magic uz palaikyma. o visoms kitoms kurios cia mane tarkuoja ypac riviera maya pasakysiu tik tiek. gerbiamoji pasilaikykit savo patarimus sau. ir nerasykit man i pm.  nelinkiu jums patirti to ka isgyvenau as. neisivaizduojat kaip jauciausi kai sveikata buvo paslijus. nelinkiu net pikciausiam priesui patirti. kitas dalykas jai cia ne del magijos kaip kazkuri sake, tai kodel tuomet visi tyrimai normos ribose, jokiu kazkokiu sutrikimu niekas nerado.o jauciausi nepavydetinai. ir ne kazkoks persalimas buvo. tiek pas mane tiek pas ta vaikina. keistas sutapimas. bet tiek pas ji tiek pas mane pozymiai buvo tokie patys. abu i daktrus kreipemes del pilvo skausmu. taciau rezultatas nulinis nieko nerado. taip kaip ta paaiskint.
del tikejimo tai taip esu tikinti. be siuo atveju tikejimas ir maldos nelabai padeda.  gal tik del mano sveikatos kiek padejo. nes meldziausi ne tik as o ir tas kunigas ir dar mano mociute. beje del kunigo. tai jis normalus paprastas zmogus ir geras draugas. is jo daug plaikymo sulaukiau kai sirgau. buvo pasirenges net nakti atvaziuot jei reiketu. o del magijos as su juo nesikalbejau, ir tikrai nesiruosiu to daryt. nes zinau kad nesupras, ar pasakys kad issigalvoju. bet taip jau yra kad krikscionybe smerkia tokius dalykus kaip magija ir nepripazista. tas man ir nesuprantama. jei neneigia velnio tai kodel neigia magija. juk magija ir velnias neatskriami dalykai. kai zmones piktam naudoja tai yra blogis. o kuo man tiket mano reikalas. as niekam blogo nepadariau nuejusi pas bureja. o kad noriu tam vaikinui padet dievas manes uz tai nenubaus. nes noriu padet linkedama gero. nes kai zmogus akivaizdziai pasikeicia patampa aklas viskam ka kiti sako, ir viskas atrodo jam normalu, ypac jo merginos elgesys, nors kiti kaip susitare sako priesingai, nes zvelgia blaiviom akim i situacija.tai nezinau ka ir pridurt. paklauskit pas bet koki vyra ar jis butu su liguistai pavydzia moterimi, tokia kuri telefonus, fcb tikrina, kuri su natros puses draugais nebendrauja, kuri iosterijas kelia kai tam nera visskai jokio pagrindo.paziuresit ka atsakys. nes butentt mano draugo atveju taip yra. bet jis aklas ir nemato blaiviai nemasto. karta jam bandziau sakyt, tai patenkintas sypsojosi kad alia cia viskas normalu. seniau jis toks nebuvo, tikrai nera is tu vyru kurie leistu ant galvos uzsislipt ir manipuliuot. esu isitikinusi kad nei vienam blaiviai mastanciam ir kazko nepaveiktam vyrui tai neatrodys normalu

Netrydaliok. Susitaikyk su ta mintimi, kad jam visiskai jokio noro nera praverdinėti tavo rojaus vartus, kad ir kaip tu to norėtum. Tu nesi jo nuodemingu seksualiniu fantaziju dalis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2017 - 14:53
QUOTE(-burbanti- @ 2017 11 01, 15:52)
Pavydas  pas tamstele,  kad jis  issirinko ne jus,  o ją.


dar ir koks pavydas ir susitaikyt moteriske negali. Jau pries pora metu del to vyriskio po burejas lakste, nesiliauja ir dabar. o ka tom moterom sakyt, kai ateina sita ir is meiles dziusta? Tai ir sako, kad uzkeretas, tipo vilti duoda. Paskui gal ir pasisiulys "atkeret". Baisu ir gaila, kai suauges zmogus isikalba sau meile vyrui, kuris ja nuliu laiko. Dziusta is meiles, meto pinigus visokiom nesamonem, galiausiai "negaluot" pradeda. Baigsis visos negales kai pati nuo meiles pagis ir paliks ta vyriski ramybej. O jei ne, tai tik blogiau bus. Cia jau jai be psichologo ar psichiatro pagalbos kazin ar pavyks gyvenima susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 11 02, 08:25)
dar ir koks pavydas ir susitaikyt moteriske negali. Jau pries pora metu del to vyriskio po burejas lakste, nesiliauja ir dabar. o ka tom moterom sakyt, kai ateina sita ir is meiles dziusta? Tai ir sako, kad uzkeretas, tipo vilti duoda. Paskui gal ir pasisiulys "atkeret". Baisu ir gaila, kai suauges zmogus isikalba sau meile vyrui, kuris ja nuliu laiko. Dziusta is meiles, meto pinigus visokiom nesamonem, galiausiai "negaluot" pradeda. Baigsis visos negales kai pati nuo meiles pagis ir paliks ta vyriski ramybej. O jei ne, tai tik blogiau bus. Cia jau jai be psichologo ar psichiatro pagalbos kazin ar pavyks gyvenima susitvarkyt.

Jei jūs manote, kad nebūna prieš savo valią pririštų vyrų, magiškai užkerėtų vyrų, tai labai klystate. Pabendraukite daugiau sau slavėmis, jos tame ekspertės mirksiukas.gif
Atsakyti