As bandziau pas drauge aliejuka kerastase, tai tikrai neblogas.. ruosiuosi pati nusipirkt. Dar noriu isbandyti kerastase cement. Jis skirtas plaukams, kurie daznai tiesinami znyplem.

Dar esu bandziusi Kerastase ampoles. Sunaudojau 3 ampoles, tai plaukai tapo lengviau isukuojami, stipresni ir svelnesni. Kirpeja sake, kad man 3 pakaks, bet manau, kad tu ampolyciu reiketu daugiau panaudoti butu didesnis efektas

O gal yra kokiu priemoniu, kurios apsaugotu nuo kasdieninio plauku dziovinimo fenu ?

O gal žinot kur dabar yra šių priemonių pirkti Kaune? Nes Madam salonas (Vytauto pr.) užadrytas, o aš tik ten žinojau...
QUOTE(Bitinka @ 2008 07 27, 22:14)
O gal žinot kur dabar yra šių priemonių pirkti Kaune? Nes Madam salonas (Vytauto pr.) užadrytas, o aš tik ten žinojau...
madam dar yra mickeviciaus g.
prekiauja dar Alpetri prie soboro ir kirpykla esanti azuolyno sporto klube
grozio galerija savanoriu prospekte
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 27, 21:17)
madam dar yra mickeviciaus g.
Ačiū labai

Aliejukas pats paciausias, bet panaudojus koki pusmeti maziau veiksmingas, matyt pripranta plaukas. Po pertraukos vel puikiai veikia.
Na bet sampunas ir balzamas tamsiai ruzavas tai nevertas demesio
... Zalias zymiai geresnis

as vakar nusipirkau plauku sampuna ir balzama ruzavame ipakavime , bet dar nebandziau. gal kuri bandete is sios linijos nenuolaunama balzama ? koks efektas ?
QUOTE(Lillly @ 2008 07 28, 10:11)
Aliejukas pats paciausias, bet panaudojus koki pusmeti maziau veiksmingas, matyt pripranta plaukas. Po pertraukos vel puikiai veikia.
... Zalias zymiai geresnis

matyt ruzava serija ne tavo plaukui ir tiek ir negali sakyt kad ji bloga

O labai sausiems, dazytiems plaukams tinkamiausia si?

Ir dar gal Oleo relax? Pastaraji bandziau, labai patiko, neapsisprendziu del sampuno ir kaukes

Ir dar gal Oleo relax? Pastaraji bandziau, labai patiko, neapsisprendziu del sampuno ir kaukes

QUOTE(laisla @ 2008 08 08, 13:23)
Bonasforcoj