Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

pagirsiu krema garbanotiems plaukams,Oleo Curl oil-cream

garbanos wub.gif suglotina,svelnina,plaukai nuostabiai atrodo,visiskai
nelipina ir neapsunkina plauku

user posted image
Atsakyti
sveikos!
norejau paklausti apie zalia kerastase linija, tenai silpniema pazeistiem plaukam, gal kuri zino mazdaug kainas?:)nes noriu siustis is anglijos, bet galvoju gal lt bus pigiau.va situ priemoniu gal kainas zinot:
Kerastase Bain De Force shampoo
KERASTASE VOLUMACTIVE EXPANSEUR SPRAY
KERASTASE CIMENT ANTI-USURE

ir tas paskutinis ciment kas cia per dalykas tiksliai gal kas naudojo?
buciau dekinga jei atsakytu kas nors:)
nes pagal aprasyma man kaip tik to reikia:)
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 09 06, 09:08)
pagirsiu krema garbanotiems plaukams,Oleo Curl oil-cream

garbanos  wub.gif suglotina,svelnina,plaukai nuostabiai atrodo,visiskai
nelipina ir neapsunkina plauku

user posted image

o kaip tu ji naudoji? blush2.gif as ji turiu,bet kazkaip super efekto nemoku ar nezinau kaip isgauti doh.gif
Atsakyti
http://lindamoonligh...03_11240138.jpg
va sitas-super daiktas
Atsakyti
o as si savaitgali irgi nusipirkau isgirtaji aliejuka Oleo relax ir kremuka garbanotiems plaukams Curl oil-cream pakaitaliojimui bigsmile.gif ziuresim kaip bus mirksiukas.gif be to dar kirpykloj siule isbandyti kita aliejuka, skirta blonduotiems plaukams ax.gif tik kaina kazkaip brangesne uz relax, tai suabejojau ax.gif gal kas isbandet sita aliejuka, antra is desines? kazin kaip poveikis? g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, skaitinejausi temele,
labai sudomino Kerastase Nutritive Oleo-Relax ir KERASTASE AQUA OLEUM 4 X 12 ML.
Gal galetumete pasakyti kur galima siu priemoniu nusipirkti pigiausiai (parsisiusti) ir kiek jos kainuoja Lietuvoje?
Atsakyti
Labuka, o kokia kaina aliejuko skirto plauku galiukams 4u.gif . Visos cia giriate giriate galvoju gal ir man reiktu sios firmos isbandyti bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 07 28, 11:11)
Aliejukas pats paciausias, bet panaudojus koki pusmeti maziau veiksmingas, matyt pripranta plaukas. Po pertraukos vel puikiai veikia.
Na bet sampunas ir balzamas tamsiai ruzavas tai nevertas demesio schmoll.gif ... Zalias zymiai geresnis

o man ruzavi labai tiko wub.gif ir lbai verti demesio ir savo kainos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Modita @ 2008 10 20, 12:28)
o as si savaitgali irgi nusipirkau isgirtaji aliejuka Oleo relax ir kremuka garbanotiems plaukams Curl oil-cream pakaitaliojimui  bigsmile.gif ziuresim kaip bus  mirksiukas.gif be to dar kirpykloj siule isbandyti kita aliejuka, skirta blonduotiems plaukams  ax.gif tik kaina kazkaip brangesne uz relax, tai suabejojau  ax.gif gal kas isbandet sita aliejuka, antra is desines? kazin kaip poveikis?  g.gif
user posted image

Gal ten ne aliejukas , o nenuplaunamas kondicionierius ? jei jis, tai man oleo relax labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Kur Kaune nusipirkti Kerastase Oleo - relax? ta orandzini buteliuka? ir kokia kaina ? wub.gif
Atsakyti
panos, kurios perkate oleo aliejuka: ar apsimoka dar siustis is jav, ar iseina kaina kaip pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 25, 21:33)
panos, kurios perkate oleo aliejuka: ar apsimoka dar siustis is jav, ar iseina kaina kaip pas mus? g.gif

Neapsimoka siustis schmoll.gif gaunas vos ne brangiau.
Atsakyti
O kur priemonių Kaune pigiausiai galima nusipirkti? Aš tai siunčiuosi, bet jei pas mus pigiau g.gif
Atsakyti