QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2008 10 25, 23:31)
rimtai?

naudojau ir aš šampūną nuo plaukų slinkimo, o kai po gimdymo plaukai pradėjo kuokštais kristi, tai labai padėjo serumo ampulės nuo plaukų slinkimo.
Aišku sunaudojau visą kursą ( kažkur apie mėn.) Dabar profilaktiškai naudoju aktyvatorių, kuris skatina plaukų augimą, saugo juos , na, tai lyg prevencija nuo slinkimo
Bet kokiu greičiu plaukai auga
labai patenkinta esu.
A, dar labai geros putos, stiprios fiksacijos, toms, kas turi svarius plaukus. Pas mane jų labai daug ir sunkūs, o su tom putom kaip reikia taip susiguldau arba "pasipučiu", svarbiausia, kad plaukas nepraranda blizgesio
Na, tai jei pradėjau aš , tai dar galiu rekomenduoti plaukų laką.
Neaerozolinį
Nesulipina, bet padaro plaukus klusnius.
:DBeje, visa šią Kerastase produkciją perku tik pas savo kirpėją, salone

A, dar labai geros putos, stiprios fiksacijos, toms, kas turi svarius plaukus. Pas mane jų labai daug ir sunkūs, o su tom putom kaip reikia taip susiguldau arba "pasipučiu", svarbiausia, kad plaukas nepraranda blizgesio

Na, tai jei pradėjau aš , tai dar galiu rekomenduoti plaukų laką.

Indre, parodyk kaip atrodo aktyvatorius plaukams

Turiu ta aliejuka Oleo-Relax 125 ml, issiplovus galva juo istepu plaukus ir iskart tepu priemone garbanom formuoti, kazin ar del tos priemones aliejuko veiksmingumas nesumazeja?
Ar jis speja isigerti i plaukus?

QUOTE(lelyte99 @ 2008 10 26, 18:40)
Turiu ta aliejuka Oleo-Relax 125 ml, issiplovus galva juo istepu plaukus ir iskart tepu priemone garbanom formuoti, kazin ar del tos priemones aliejuko veiksmingumas nesumazeja?
Ar jis speja isigerti i plaukus?

Noriu pasakyti,tik bendrai apie kerastase priemones.Kerastase-tai gydomoji loreal kosmetikos linija.Si linija yra skirta gydyti ir puoseleti plaukus su kazkiokiomis problemomis plauku arba odos.Oleo-relax aliejukas skirtas siurkstiems,besisiausiantiems plaukams.Jis padeda lengviau isdziovinti plaukus,nuima pasisiausima taip pat ten yra silikono, kuris ne gydo bet apvelka plauka tarsi lengva plevele taip apsaugodamas juos, dziovinant,tiesinant ir tt.Isisakojusiu galiuku neimanoma sugydyti,vienintelis budas juos nukirpti,bet naudojant produktus jus galite padeti jiems atrodyti graziau.O kad jie neskinlinetu uzbekite uz akiu,naudokite profesionalu sampuna kuris butu pritaikytas jusu plauku ir odos tipui,palepinkite plaukus kaukemis.Kazkas rase del naturaliu kaukiu, su kiausiniu,svogunais, medumi ir tt.Bet pirmiausia nemanau kad siuolaikine moteris labai nori kvepeti tais naturaliais kvapais juk bet kokiu atveju gyvename 2008,taip pat ne visi maisto produktai yra labai naturalus.
Tiesa tik gaila kad kerastase priemones taip pat ir lorealio pradejo pilstyti lenkijoje,tad tu tikru produktu mes negauname,bet jeigu turite draugu,ar pacios isvykstate i kitas europos salis,ten profesionaliuose salonuose galite isigyti sios produkcijos ir uz ta pacia kaina.

Oleo-relax aliejukas, cia tas oranzinis ar is ruzavos serijos?
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 26, 21:31)
Oleo-relax aliejukas, cia tas oranzinis ar is ruzavos serijos?
Oleo-relax,yra oranzinis ir jie yra du,vienas skirtas ploniems kitas mazesnis buteliukas, skirtas storiems palukams.
QUOTE(eglege @ 2008 10 26, 21:45)
Oleo-relax,yra oranzinis ir jie yra du,vienas skirtas ploniems kitas mazesnis buteliukas, skirtas storiems palukams.
O man pvz lb sunku suprast mano plaukai stori,ar ploni ,bet veslus,tik zinau kad labai sausi labai linke sakotis ir pustis..
O tai kokia kaina aliejuko plauku galiukams