Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(Xanaka @ 2009 03 09, 22:02)
jei ne paslaptis kiek kainavo sampunas ir kiek 20 ampuliu? g.gif

as pirkausi per ebay ir gyvenu ne LT,tai 20 ampuliu kainavo 34£,o uz 1000ml sampuna sumokejau virs 35£-dar negavau,tai negaliu pasakyt,ar ten viskas gerai-tikiuosi,kad sumokejus sitokius pinigus nenupliksiu visai lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kokiom kainom lietuvoj perkat... o kiek sita kaukyte kainuoja gal kas bandet?
user posted image

Na uzsisakinet is interneto zyymiai pigiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2009 03 11, 05:34)
oho kokiom kainom lietuvoj perkat... o kiek sita kaukyte kainuoja gal kas bandet?
user posted image

Na uzsisakinet is interneto zyymiai pigiau...  g.gif

internetu gali pasiziuret,kokios kainos,kad ir ne LT,man teisybe pasakius,perpus pigiau gavosi,plius kiekiai didesni,isskyrus ampules(vien jos,2men kursas UK kainuoja-bent as kirpykloj tokia kaina maciau,100£ doh.gif )
ir kiek ieskojausi,tai cia man buvo pigiausia,ka galejau rast
KERASTASE
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 11, 15:49)
internetu gali pasiziuret,kokios kainos,kad ir ne LT,man teisybe pasakius,perpus pigiau gavosi,plius kiekiai didesni,isskyrus ampules(vien jos,2men kursas UK kainuoja-bent as kirpykloj tokia kaina maciau,100£ doh.gif )
ir kiek ieskojausi,tai cia man buvo pigiausia,ka galejau rast
KERASTASE

o i Lietuva siuncia i kiek siuntimas kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2009 03 11, 17:47)
o i Lietuva siuncia i kiek siuntimas kainuoja? smile.gif

taip,siuncia-ten ieik i customer service ir rasi viska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 11, 22:41)
taip,siuncia-ten ieik i customer service ir rasi viska mirksiukas.gif

as kerastase naudoju dayg ka ir perku kirpykloses doh.gif doh.gif blyn kainos gaunasi,
bet tai gal galtum trumpai paaiskinti kaip is tavo nurodyto psl. uzsisakyti i LT?? 4u.gif
Atsakyti
o gal kas užsisakinės?..norėčiau ir aš prisidėt, nes pati tai nelabai susigaudau tuose siuntimuose doh.gif ax.gif
Atsakyti
Gal žinot kur Šiauliuose būtų galima įsigyt šių priemonių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 12, 23:17)
Gal žinot kur Šiauliuose būtų galima įsigyt šių priemonių? 4u.gif

Siauliuose sias priemones as perku salone Bonasforca ax.gif
Atsakyti
o gal yra kokia nors priemone plaukams garbanoti? gal esate kuri nors ka nors isbandziusi ir galetumete pasidalinti ispudziais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2009 03 13, 08:31)
o gal yra kokia nors priemone plaukams garbanoti? gal esate kuri nors ka nors isbandziusi ir galetumete pasidalinti ispudziais? smile.gif

manau,kad yra.bent,kaip ir visu liniju,buti turetu-itariu,kad tikslingiausia butu kirpeju pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 03 13, 06:52)
Siauliuose sias priemones as perku salone Bonasforca ax.gif

Ačiū labai ax.gif
Atsakyti