Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 11, 14:49)
ir kiek ieskojausi,tai cia man buvo pigiausia,ka galejau rast
KERASTASE

Ar tikrai čia jau pigiau? g.gif Jau vien visų taip mėgstamas Oleo-Relax aliejukas kirpyklose kainuoja apie 65 Lt.. o perkant iš tavo nurodytos svetainės jo kaina gaunasi 77 Lt.. g.gif

Žiūrėjau ir keletą kitų dalykų, tai NIEKO nepigiau.. g.gif Arba ta pati kaina.. arba brangiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2009 03 09, 22:45)
nu cia tai  NESAMONE !!!!!!!!!!!!!!!!!  bigsmile.gif  jau desimt metu dirbu su Kerastase ir tikrai zinau tu prekiu savikaina,niekada,net pries desimt metu jis tiek nekainavo schmoll.gif 
Tai pabandom atspet kodel Jus gaudavot uz tokia kaina? g.gif

as pries metus dirbau lorealio sandeliuose ir mes iskart gaudavom juos is gamintojo o poto siusdavom i prekybos vietas tai vat taip mes pigiau ir gaudavom, jokios nesamones cia nera, tikriausiai jus jau gadavot po visu siu sandeliu su antkainiais lotuliukas.gif
Papildyta:
ir siaip idomu dabar pasidare kur dirbat su kerastase produktais
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 13, 14:09)
Ar tikrai čia jau pigiau? g.gif Jau vien visų taip mėgstamas Oleo-Relax aliejukas kirpyklose kainuoja apie 65 Lt.. o perkant iš tavo nurodytos svetainės jo kaina gaunasi 77 Lt.. g.gif

Žiūrėjau ir keletą kitų dalykų, tai NIEKO nepigiau..  g.gif Arba ta pati kaina.. arba brangiau..  g.gif

as tik palyginimui imeciau-kadangi cia buvo pigiausios kainos is mano perziuretu internetiniu parduotuviu ir as netaikau cia Lietuvai-as gyvenu ne LT ir man siuntimas siek tiek pigiau kainuoja,todel man,cia pasirode pigiausias variantas.jei jus gaunat pigiau-tai valio!!!
noreciau ir as gauti be jokiu antkainiu siu produktu,tik nezinau kur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 13 kovo 2009 - 18:22
QUOTE(Alliza @ 2009 03 13, 12:31)
o gal yra kokia nors priemone plaukams garbanoti? gal esate kuri nors ka nors isbandziusi ir galetumete pasidalinti ispudziais? smile.gif

Siaip ne i tema Kerastase as cia, bet nieko geresnio plaukams garbanoti nesu bandzius -
Loreal SE Shine Curl Pflegeessenz - cia Loreal Professional linijos tokia melyna bonkute ( siaip Kerastase irgi priklauso Loreal).
Tai gaunasi garbanos tikrai neblogai ir ka sman patiko kad nesusiklijuoja plaukai , tos garbanos islieka minkstos tokios.

Atsakyti
nu va,turiu visa rinkini jau ir jau intensyviai naudoju,kad plaukai neslinktu.ka galiu pasakyt,per 1sav pasijaute sioks toks pakitimas-isslinkusiu plauku po duso tikrai sumazejo thumbup.gif nuo siandien pradejau ir maisto papildus tam spec skirtus irgi kerastase gert-tai turetu,manyciau,visai sustot slinke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2009 03 20, 01:34)
Siaip ne i tema Kerastase as cia, bet nieko geresnio plaukams garbanoti nesu bandzius -   
Loreal SE Shine Curl Pflegeessenz - cia Loreal Professional linijos tokia melyna bonkute ( siaip Kerastase irgi priklauso Loreal).
Tai gaunasi garbanos tikrai neblogai ir ka sman patiko kad nesusiklijuoja plaukai , tos garbanos islieka minkstos tokios.

o kokiu budu su sia priemone formuojat garbanas? ar gerai garbanos laikosi, neissileidzia?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 11, 15:49)
internetu gali pasiziuret,kokios kainos,kad ir ne LT,man teisybe pasakius,perpus pigiau gavosi,plius kiekiai didesni,isskyrus ampules(vien jos,2men kursas UK kainuoja-bent as kirpykloj tokia kaina maciau,100£ doh.gif )
ir kiek ieskojausi,tai cia man buvo pigiausia,ka galejau rast
KERASTASE

o per kiek laiko tau atsiunte?nes parasyta i airija per 2-4 dienas,o as jau antra sav nesulaukiu g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 21, 09:46-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 21, 09:46)
o per kiek laiko tau atsiunte?nes parasyta i airija per 2-4 dienas,o as jau antra sav nesulaukiu g.gif

pirkaisi is ten? as pirkausi ne is sios pardes,as tik palyginimui kainu imeciau ta nuoroda,tad nezinau,kiek laiko iki manes eitu.as pirkausi is ebay,tai gavau viska greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 21, 14:31)
pirkaisi is ten? as pirkausi ne is sios pardes,as tik palyginimui kainu imeciau ta nuoroda,tad nezinau,kiek laiko iki manes eitu.as pirkausi is ebay,tai gavau viska greitai smile.gif

aga pirkau..nu tikiuosi viskas bus gerai..nes bapkes nuo korteles paseme unsure.gif
Atsakyti
man tai kerastase geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2009 03 21, 13:35)
o kokiu budu su sia priemone formuojat garbanas? ar gerai garbanos laikosi, neissileidzia?

Galima purksti priemone i slapius isplautus plaukus arba i sausus.
I slapius pripurksti priemone ir vis pakedenant kad nesukristu leisti naturaliai isdziuti. jei reikia dapurksti priemones.
o i sausus purksti ir vis paglamzant formuoti garbanas.
Siaip laikosi gerai. tik reikia atrasti sau geriausia buda kaip geriausiai gaunasi.
ir man kas patinka kad plaukai islieka minksti, o ne taip kai nai kai kuriu priemoniu sulipe. 4u.gif
Atsakyti
noriu įsigyti ir aš Kerastase produktų, bet nežinau kokios linijos geriausiai tiktų g.gif tai gal patartumėt ką nors? ax.gif
mano plaukai tiesūs, žemiau pečių,..dažyti ruda natūralia spalva (bandau atsiaugint savąją spalvą) 4u.gif ax.gif
Atsakyti