Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

smile.gif+2009 03 29, 13:25-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 29, 13:25)
zodziu jei pasitiki drauge imk,bet seip schmoll.gif

As imciau uz 30 ax.gif tik irgi butinai issiaiskinciau kodel nenori ji tos kaukes g.gif
Atsakyti
Ta manoji pazistama prekiauja Loreal kosmetika, turi ir siek tiek plauku prieziuros priemoniu, tikrai yra visos originalios. Manau, kad ta kauke isbandysiu, o juk ir vasara ne uzkalnu smile.gif .
Labai esu patenkinta Milkshake firmos sampunais, balzamais. Tikiuosi Kerastase taip pat nenuvils. Nes mano plaukai linke nuo dregmes pustis, svarbiausiai, kad ji man juos glotnintu ir tiesintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andreka @ 2009 03 29, 18:30)
Ta manoji pazistama prekiauja Loreal kosmetika, turi ir siek tiek plauku prieziuros priemoniu, tikrai yra visos originalios. Manau, kad  ta kauke isbandysiu, o juk ir vasara ne uzkalnu smile.gif .
Labai esu patenkinta Milkshake firmos sampunais, balzamais. Tikiuosi Kerastase taip pat nenuvils. Nes mano plaukai linke nuo dregmes pustis, svarbiausiai, kad ji man juos glotnintu ir tiesintu  bigsmile.gif

Tiesinimui geriau rinktis oleo relax linija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 29, 18:06)
Tiesinimui geriau rinktis oleo relax linija mirksiukas.gif

o kur galima isigyti oleo relax priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(Andreka @ 2009 03 29, 18:10)
o kur galima isigyti oleo relax priemoniu?

Ten kur prekiaujama Kerastase priemonemis: kirpyklose, salonuose, interneto shopuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 03 29, 10:38)
ar Vilniuje tokio daikto pirkt buna? kokia kaina ir kur?
kerastase 4 ampules
4u.gif

Man atrodo akropoly turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
cia kazkas milkshake gyre,pvz man visiskai netiko nei ta medaus linija tai cinamono
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 29, 10:21)
O ką ta žalia linija daro? Kokiems plaukams?

Pagal mano turima katalogeli zalia linija (Force - nualintiems plaukams), (Volumactive - ploniems, puriems plaukams), (Age Recharge - gyvybingumo netekusiems plaukams) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 03 29, 18:38)
cia kazkas milkshake gyre,pvz man visiskai netiko nei ta medaus linija tai cinamono

Gyriau gyriau Milkshake thumbup.gif . Aisku, kiekvienam plaukui individualiai, bet man labai tinka ir patinka. Net nezinau kokia linija as naudoju, bet perku pas savo kirpeja, ji man tiesiog ipila i buteliukus. Issiplovus galva, pakanka man tik su dziovintuvu isdziovinti, ir plaukai liuks! Nereikia tiesinimo znypliu, plaukai tampa sunkesni, blizgus, o manieji linke pasigarbanoti truputeli. Tiesiog radau, ko norejau. Bet Kerastase vis vien isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Jau pagal aprašymą jaučiu, kad Kerastase gėris.Ir atsiliepimai geri, bet va kaina kandžiojasi ohmy.gif .Lauksiu geresnių laikų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 29, 17:55)
Jau pagal aprašymą jaučiu, kad Kerastase gėris.Ir atsiliepimai geri, bet va kaina kandžiojasi ohmy.gif .Lauksiu geresnių laikų blush2.gif

As jau antrus metus naudoju Kerastases krema plaukam (oranziniame ipakavime), kaina apie 80 lt bet man jo uztenka 8-9 menesiams (ir tai tepu negailedama nes plauku daug turiu ax.gif ) tai paskaiciavus nera dar taip ir brangu, tuo labiau kad plauku galiukai nustojo sakotis ir skilinet, tai sutaupau ant kirpyklu... ax.gif Kerastases sampunams ir kaukems ir man pinigu gaila... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 29 kovo 2009 - 19:27
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 29, 19:40)
Pagal mano turima katalogeli zalia linija (Force - nualintiems plaukams), (Volumactive - ploniems, puriems plaukams), (Age Recharge - gyvybingumo netekusiems plaukams) smile.gif

Aciukas thumbup.gif
Atsakyti