as internete skaiciau kad ruzavas dazytiems plaukams,bet kad morkavas naturaliems negirdejau,tik kad garbanotiem nepaklusiniem
QUOTE(magiliene @ 2009 03 25, 16:20)
as internete skaiciau kad ruzavas dazytiems plaukams,bet kad morkavas naturaliems negirdejau,tik kad garbanotiem nepaklusiniem
Oranzinaima buteliuke tikrai nebutinai naturaliem. Mano plaukai dazyti ir kokius 4 buteliukus isnaudojau

laukiu kada mano jioco pasibaigs tai pirksiu si morkini

vis noriu isbandyti kerastase priemoniu,dabar naudoju tik aliejuka sios fyrmos oleo relax,tai patenkitna labai. mano plaukai sviesus,nedazyti,saknys riebios,o galai sausi..daznai plauku pavirsius pasisiauses buna
gal patrtumet ka geriau butu pirkti?

QUOTE(ugnet @ 2009 03 27, 23:27)
vis noriu isbandyti kerastase priemoniu,dabar naudoju tik aliejuka sios fyrmos oleo relax,tai patenkitna labai. mano plaukai sviesus,nedazyti,saknys riebios,o galai sausi..daznai plauku pavirsius pasisiauses buna

sampunas sakyciau gal bain divalent - riebiai galvos odai ir sausiem plaukam.
arba ta kuri naudoji aliejuka - oleo relax- tai sausiem pasisiaususiem plaukam, juos glotnina, svelnina.

QUOTE(ugnet @ 2009 03 27, 21:27)

mano padetis visiskai tokia pati

Papildyta:
QUOTE(Xanaka @ 2009 03 27, 22:00)
sampunas sakyciau gal bain divalent - riebiai galvos odai ir sausiem plaukam.
arba ta kuri naudoji aliejuka - oleo relax- tai sausiem pasisiaususiem plaukam, juos glotnina, svelnina.

reiks pabandyti Jusu siuloma sampuna

QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 23:42)
mano padetis visiskai tokia pati
aliejukas tikrai tinka, naudojau gan ilgai
Papildyta:

Papildyta:

O kur perkate ta Kerastase aliejuka? Gal kokiose parduotuvese- medinese sukose, gabijoj? Kuriose kirpyklose?
Kokia jo kaina ir talpa? (atsiprasau jei kartojuos)
medinese sukose pnv tai nesu macius,tapla tai 125ml
QUOTE(magiliene @ 2009 03 28, 12:21)
medinese sukose pnv tai nesu macius,tapla tai 125ml
O kur yra pirkti? Vilniuj, Kaune, Klaipedoj:)
uj as is pnv bet maciau sitoj temoj rase kur galima nusipirkti,as tai dar nepirkau bet kai pirksiu tai per neta
QUOTE(Tikra @ 2009 03 28, 12:55)
Sveikos, gal yra iš Kerastase koks nors šampūnas ar priemonė, kad skatintų plaukų augimą? Nors pas mane jie neslenka, bet auga labai lėtai .
as manau,akd tik sampunas nieko nepagelbes,gal siek tiek,bet ne taip,kaip turetu,tai bus tik pinigai i bala.as naudoju nuo plauku slinkimo visa serija(sampunas,ampules ir tabletes),jie vienas kita papildo ir tuo paciu,jie skatina plauku augima.yra toks sampunas Bain Prevention
cia visa linija,ji ne tik stabdo plauku slinkima,bet ir skatina augima-as sita naudoju ir labai patenkinta kolkas-plauku slinkimas tikrai sumazejo

KERASTASE