Apziuros metu matem kaip dukryte rijo vandenis, o tada pradejo zagseti, ta jutau ir viduj ir maciau ekrane, buvo tiesiog nerealu
Apziuros metu matem kaip dukryte rijo vandenis, o tada pradejo zagseti, ta jutau ir viduj ir maciau ekrane, buvo tiesiog nerealu
Papildyta:
Kaip faina
O koks tavo hemoglobinas? Mas mane 106, bet israse po 1 tablete tardyferono, tai su viduriais irgi vargstu.
O jums nesako kad kartu dar ir foli gert nes tada geriau pasisavina gelezi?
Mano pirmosios grupeje yra protinga mamyte siuo klausimu, tai vit c irgi padeda issisavinti, bet ir del folio stokos gali issivystyti mazakraujyste.
Siaip placiau pasidomek gal tikrai to folio trukumas yra, nes 86 cia laaabai mazai.
Pirmo nestumo metu toks mano buvo pabaigoj bet jau iki gimdymo nespejau pakelt.
Sveikos, as pradingus, skaiciuoju dienas iki dekreto, darbe uzsikapscius juodai...
dirbu su ta naujaja vaiko ismoka, tai darbo juodai... o siaip viskas gerai, pilvukas auga, gyventojas spardosi, pirmasis ne toks aktyvus buvo:) einu skaityt kaip gyvenat:)
O kada kas i dekreta iseinat?
Ar kam nors dar skauda bamba? Man pora dienu labai keistai skauda bamba ir aplink ja..tikrai keistai kazkaip, toks jausmas kad plystu.
Man jau 26 savaitė į pabaigą eina, svoris +8 kg. Mažoji bumsi gan dažnai, bet kiek pastebėjau aktyviausia būna vėlai vakare arba naktį.
Geležį geriu jau kokį mėnesį, nes hemoglobinas buvo 108, kitą savaitę reiks eit kartot kraujo tyrimo, gal bus pakilęs.
Praeitą savaitę buvau namie, nes vaikai apsirgo, tai nors išsimiegojau, nes jau pilvelis nemažas, tai naktį sunku patogiai įsitaisyti, dažnai pabundu. Šiandien pirma diena darbe, tai po pietų jau taip pavargus jaučiuos, o dar spaudimas žemas, reiks eit kavos įkalt
Į dekretą turėčiau eiti vasario pabaigoje, bet labai norėčiau dar iki kovo vidurio ištemt, tada dar 2 sav.atostogų pasiimčiau ir galutinai jau nuo balandžio 3 d. išeičiau.
Noriu darbus užsibaigt, o ir pinigėlių prasme geriau būtų, bet su tokių neišsimiegojimu kažin kaip bus.
Beje kadangi planuoju atostogose būt 2 metus, tai sakiau antrais metais aš būsiu atostogose, o pašalpą reiks sustivarkyt vyro vardu (jo alga didesnė)
Sveikos, kaip smagu, kad pilvelių gyventojams viskas ok. O jums tik hemoglobiną tyrė? Nes man darė du tyrimus: hemoglobinui ir geležiai nustatyti. Hemoglobinas buvo puikus, o geležis pakritus.
Šiaip labai rekomenduočiau jum mergaitės valgyt kuo daugiau špinatų, nes ten yra ne tik daug geležies, bet ir folato, natūralios folio rūgšties, kuri daug geresnė organizmui ![]()
Dar skaičiau, kad išvengti užkietėjimo, tai gerti geležį tirpių tablėčių pavidalu, gėrimo formoj ![]()
Aš tik vasario 6 d. eisiu TA, tai turėsiu atnaujintą info
Svorį bijau matuotis namie
manau, kad tikrai bus jau kokie + 6kg.
Dėl dekreto dar nenusprendžiu, galvoju eiti apie pirmą gegužės savaitę, kadangi galiu ramiai dirbt iš namų, tai galvoju kodėl nepratęsus atlyginimo kuo ilgiau
Gundausi užsisakyti žindymo kursus.. labai pasiryžus maitinti ir taip noris, kad kuo lengviau ir paprasčiau tai įvyktų.. Gal kurį lankius?