Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Man gele visa para, tikrai neramu buvo, bet dabar jau dingo viskas. 

Bet augimo suoliai tai nerealus... Kiek zinau kad, tuos paskutinius menesius svoris pamazu augs, ar cia tik kaip kam?;D

Atsakyti

Sveikos :)

Aš augu, tiksliau sakant pūčiuosi.. jau vienos striukės savo striukės nebeužsegu, apsegu aplink ir palieku pilvą styroti :D na arba jei nepūčia ir nelyja, tai rengiuosi tokį platų paltą. Labai labai laukiu šiltesnių orų, nes man labai daro sunku su visai šitai žieminiais apdarais.

Aš ir sunkiai kvėpuoju, pradėjau valgyt ir gert po mažas porcijas, nes kitaip dar blogiau būna..

Tiesa, ten kur degino šone man viršuj, tai pradėjo ir fiziškai skaudėti. Vakar išvis kaip suėmė, bet toks skausmas lyg kaip raumuo, bet nesu tikra kas.. kai patrinu atrodo irgi skauda. Net nežinau kas čia gali būti, nei poliklinikoj suprato labai, nei mane prižiūrinti akušerė.. Ką daryti?

Judesiukus jaučiu gan dažnai, negaliu labai skųstis, bet dabar atrodo lyg ir sušvelnėjo tie judesiukai, nes gal paaugo ir vietos tiek neburi makaluotis. Bet kartais kai sujuda ten, tai ir aš visa sudrebu, MB irgi pajautė kartą žemės drebėjimą :D

Buvo laimės pilnos kelnės kai pričiupau kas man regis buvo kojytė. Labai patiko, norėčiau, kad dažniau taip būtų, bet kaip ir kai kuri rašė dažniausiai ten kažkur giliau plaukioja, pas mamą rečiau išbėga :D

Atsakyti

Oho kokia tyla čia, reik kraustytis pas liepinukus, ten žmonės plepa kilometrais 😂😂😂

Atsakyti
Aha, tikrai labai jau tylu cia..

Reik uzvest kokia idomia tema bigsmile.gif

Atsakyti

Sveikos,

na ka liko dvi savaites ir dekretas!!!!  Tadadaugiau laiko atsiras paplepeti:) tik dar penktadieni laukia gliukozes tyrimas feee :( einu paziuret kuom Jus gyvenat:)

Atsakyti
o as planuoju dirbt iki 36savaites, nors kuo toliau tuo maziau tikiu, kad istempsiu. Sunku issedet visa diena. Kazi ar dar yra tokiu, kurios planuoja dirbt panasiai?
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2018 02 20, 14:22)
o as planuoju dirbt iki 36savaites, nors kuo toliau tuo maziau tikiu, kad istempsiu. Sunku issedet visa diena. Kazi ar dar yra tokiu, kurios planuoja dirbt panasiai?

aš irgi užsibrėžus dirbt iki 34 sav., bet jau pradedu gailėtis dėl tokio sprendimo. Kai pagalvoju, kad jau kitą savaitę būčiau galėjus gulėt pilvą išvertus, tai dar dirbt 4 savaites atrodo daug. Kadangi darbas irgi sėdimas , tai kartais jau taip nepatogu būna, kai į šonkaulius įsirėžia, o ir nemiga kankint pradėjo - vakar užmigau gal tik apie puse 2.
Atsimenu kai laukiau antro vaiko irgi nemiga kankino, tai juokdavaus, kad naktim abi nemiegam, tai tikriausiai gimdysiu vidury nakties. Taip ir buvo dukra gimė paryčiais.

Vakar kažkaip susigribau, kad to laiko nebe tiek daug ir beliko - reikia užsiimt rimtom vežimo ir lovytės paieškom smile.gif .

O čia žiūriu jum taip įdomiai gliukozės tyrimus teik vėlai daro? Man darė nėštumo pradžioj ir kadangi viskas buvo normoj tai ačiū dievui nebereiks kartot.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2018 02 20, 14:43)
aš irgi užsibrėžus dirbt iki 34 sav., bet jau pradedu gailėtis dėl tokio sprendimo. Kai pagalvoju, kad jau kitą savaitę būčiau galėjus gulėt pilvą išvertus, tai dar dirbt 4 savaites atrodo daug.  Kadangi darbas irgi sėdimas , tai kartais jau taip nepatogu būna, kai į šonkaulius įsirėžia, o ir nemiga kankint pradėjo - vakar užmigau gal tik apie puse 2.
Atsimenu kai laukiau antro vaiko irgi nemiga kankino, tai juokdavaus, kad naktim abi nemiegam, tai tikriausiai gimdysiu vidury nakties. Taip ir buvo dukra gimė paryčiais.

Vakar kažkaip susigribau, kad to laiko nebe tiek daug ir beliko - reikia užsiimt rimtom vežimo ir lovytės paieškom  smile.gif .

O čia žiūriu jum taip įdomiai gliukozės tyrimus teik vėlai daro? Man darė nėštumo pradžioj ir kadangi viskas buvo normoj tai ačiū dievui nebereiks kartot.

Va kad su tuo miegu sunku daros, kol uzmiegi, po kelis kart i WC keltis, apsiverst irgi sunku, kol pernesi pilva nuo vieno prie kito sono,ant nugaros isvis negaliu gulet, dusina, net ir sedint atsiremus i kede uzgniauzia kvapa.

Del laiko tikrai nebe marios liko, mes vezima turim, kedute irgi, dabar lovyte tikslas, tad sekmadieni vaziuosim i paroda, kur bus viskas kudikiams, tai tikimes isigyt lovyte. Tada noriu pataliukus uzsakyt.

Atsakyti

Mum tai vezimas per savaite dvi atvaziuos :) 

Lovyte turi nuo pirmos, va kaip ikea nupirkom vyresniajai :) 

Atsakyti

Sveikos.Aš ruošiausi dirbt ilgai ilgai :D juokas ima pagalvojus.Su pirmu ir dirbau taip,o su šita noris ilsėtis.Nuvažiuoju į darbą kavos atsigert, sakau aš galėčiau dirbt, bet nuo kokios 10-11 kai išmiegu :D sakė tinka jiem,tik grįžk :D bet aš dbr kasmetinėse atostogose iki kovo 29,tai paskui tik dekretan :) žodžiu naudojuos kas priklauso :D 

Naktį keliuos į wc irgi,bet tik todėl kad magnį prieš miegą geriu.šiaip niekas nieko nespaudžia.

Mano gimtadienis kovo pradžioj.gruodį galvojau gal kokį balių pasidaryt,vyras sako darykis jei nori,bet dbr noriu tik miegot :D rimtai į mešką virstu :D :D 

Sūnaus į darželį nevedu,tai namuose abudu :D kepam tortus,sausainius paskui vaikštom į svečius ir dovanojam :D žodžiu terliojamės kaip mano mama sako :D

Atsakyti
Laba vakara, jungiuosi prie nemieganciu. Tiksliau uzmigt uzmiegu, bet nakti mano mazasis bunda vis, tai tenka keltis prie jo ir veliau nebegaliu uzmigt.. ir pilve sokiai visa nakti vyksta jau tokie rimti. O pries zadintuva aisku imingu ir tada kaip lavonelis vaikstau.
Reik ir man vezimo ieskotis, bet taip tingisi. Norisi tiket, kad dar daug daug laiko, bet va jau trecias trimestras ant nosies.
Atsakyti
Kas turi vezimus gal galit pasidalint kokius turit? Nuejau i parduotuve, tai net galva susisuko nuo gausos, neisivaizduoju kaip reikes issirinkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliuke1: 20 vasario 2018 - 21:09