Man gele visa para, tikrai neramu buvo, bet dabar jau dingo viskas.
Bet augimo suoliai tai nerealus... Kiek zinau kad, tuos paskutinius menesius svoris pamazu augs, ar cia tik kaip kam?;D
Sveikos
Aš augu, tiksliau sakant pūčiuosi.. jau vienos striukės savo striukės nebeužsegu, apsegu aplink ir palieku pilvą styroti na arba jei nepūčia ir nelyja, tai rengiuosi tokį platų paltą. Labai labai laukiu šiltesnių orų, nes man labai daro sunku su visai šitai žieminiais apdarais.
Aš ir sunkiai kvėpuoju, pradėjau valgyt ir gert po mažas porcijas, nes kitaip dar blogiau būna..
Tiesa, ten kur degino šone man viršuj, tai pradėjo ir fiziškai skaudėti. Vakar išvis kaip suėmė, bet toks skausmas lyg kaip raumuo, bet nesu tikra kas.. kai patrinu atrodo irgi skauda. Net nežinau kas čia gali būti, nei poliklinikoj suprato labai, nei mane prižiūrinti akušerė.. Ką daryti?
Judesiukus jaučiu gan dažnai, negaliu labai skųstis, bet dabar atrodo lyg ir sušvelnėjo tie judesiukai, nes gal paaugo ir vietos tiek neburi makaluotis. Bet kartais kai sujuda ten, tai ir aš visa sudrebu, MB irgi pajautė kartą žemės drebėjimą
Buvo laimės pilnos kelnės kai pričiupau kas man regis buvo kojytė. Labai patiko, norėčiau, kad dažniau taip būtų, bet kaip ir kai kuri rašė dažniausiai ten kažkur giliau plaukioja, pas mamą rečiau išbėga
Sveikos.Aš ruošiausi dirbt ilgai ilgai juokas ima pagalvojus.Su pirmu ir dirbau taip,o su šita noris ilsėtis.Nuvažiuoju į darbą kavos atsigert, sakau aš galėčiau dirbt, bet nuo kokios 10-11 kai išmiegu
sakė tinka jiem,tik grįžk
bet aš dbr kasmetinėse atostogose iki kovo 29,tai paskui tik dekretan
žodžiu naudojuos kas priklauso
Naktį keliuos į wc irgi,bet tik todėl kad magnį prieš miegą geriu.šiaip niekas nieko nespaudžia.
Mano gimtadienis kovo pradžioj.gruodį galvojau gal kokį balių pasidaryt,vyras sako darykis jei nori,bet dbr noriu tik miegot rimtai į mešką virstu
Sūnaus į darželį nevedu,tai namuose abudu kepam tortus,sausainius paskui vaikštom į svečius ir dovanojam
žodžiu terliojamės kaip mano mama sako