Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Labas rytas,

Coconuts, taip. Nuo pat gimimo naudojom parvežtus iš Norvegijos Pampers. Ir kažkaip pritrūkau, nuvariau į Maximą ir pasiėmiau poką. Uždėjau vieną, keičiu - žiūriu paraudęs užpakaliukas vaiko, nu patepliojau sudocremu maža kas, gal pašuto... antrą pamperį keičiu nusinešu nuplauti po vandenuku - riečia kojytes, verkia baisiausiai. Užpakaliukas raudonas, tepu jau su bepanthenu, palaikiau nuogą kad ta odelė kvėpuotų... Trečią nuėmus - tokios baltos puslytės, odelė atšokus .. Paskui kol užsigydėm... :( Nu žodžiu nekokia patirtis mano su Lietuvoj pirktais Pampers. Ir atrodo ta pati firma... Nieko panašaus. 

O tu siaube  :bijau2: na as esu girdejus, kad palyginus cia parduodamus ir ten, tai net kvapas ir isvaizda pacio pampio skirias.. Kai pagalvoji tai blembacki, prekes, skirtos musu rinkai atvezamos kaip kokiom treciom salim, baisu :oh: nors cia ne tik apie pampius kalbant. Rubu kokybe tu paciu cia ir uzsieni kur kaip skirias, o atrodo parduotuve ta pati ir pas mus ir ten.

Atsakyti

I ligonine as nieko is vaistu neimsiu :)

Ko man ten tikrai reiks, tai Oktisept (labai gerai skausma nuimdavo nes siuta buvau, gyd rekomendavo pasipurkst), imtymios higienos prausiklio, pampersu po gimdymo ( pirmom dienom), o veliau tada uzteks iklotu bet man buten Tena labai tiko, tai pakeli paimsiu, o jei reiks dapirks po to, taip pat pakloteliu neperslampamu ir man ir vaikui, na ir iklotu i lemenele ( bet daug neimsiu, gal neteks si kart savaite ten gulet :)  )... hmmm ka dar.... butent sau sampuno ( aisku maza megineli isipilsiu), ranksluosciai bent du ir plius vaikui :) visokie merliukai ir pan.

Pampersai pirmajai tiko tik huggies, tai tokius ir si karta imsiu. Hmmm aj dar butinai paimsiu stalo irankius ir puodeli :D aj dantu pasta su sepeteliu :D

Bet matot kas ne Lt tai nepamenu kur ten panos gimde bet ten nieko beveik nereikejo savo :D viskas buvo duota :D

Atsakyti
Sveikos.

Gal patarsit del pataliuku, tiksliau kaldrytes. Mes cia UK ir jie nerekomenduoja kaldryciu iki 12men, nes gali uzdust uzsimete ant saves. Rekomenduoja miegmaisius ar mazus pledukus.
Pasidalinkit kas kokias kaldrytes turit/pirksit?

4u.gif
Atsakyti

Sveikos.

Gal patarsit del pataliuku, tiksliau kaldrytes. Mes cia UK ir jie nerekomenduoja kaldryciu iki 12men, nes gali uzdust uzsimete ant saves. Rekomenduoja miegmaisius ar mazus pledukus.
Pasidalinkit kas kokias kaldrytes turit/pirksit?

4u.gif

Va sitai ir man aktualu. Nezinau kokia kaldryte pirkt  :unsure:​ 

Atsakyti

Justjule gal jūs su maniša, jum lengva iki namų palėkt, mes be, tai kažkaip net nežinau :) sunku labai įsivaizduot tą procesą kaip kas būtų ir ko reiktų, todėl man tikrai lengviau, o tai kad ir prikrausi tą tašę, tai padėsi į šoną ir netrukdys :) 

janima čia gal tas octenicept? Jei čia tas purškiklis, tai čia mano priemonė nuo visų atvejų :D juo net dantenas pasipurškiu kai būna koks ten uždegimas, bet pagrinde po skutimo. Man jį parekomendavo poliklinikoj kai išpjovė pulinuką bikini zonoj. Ten labai sudirgdavo. O šiaip dabar išnaikinau kokius 90% su lazeriu, tai ramu :D bet jo, visada iš LT parsivežu :)

Šiaip aišku čia pas mus ir maisto duoda ir kelnaičių ir rubų, tai nežinau net ar ten visko tiek reiktų, bet užtat mačiau, kad labai šlepetes rekomenduoja pasiimt, nes su kojinėm neleidžia vaikščiot po patalpas :)

O tie pampersai būtini? Neužtenka didelių įklotų?

Atsakyti
As tai nepirkau su pirmu pampersu sau ir nereikejo, dabar irgi nepirksiu smile.gif tinklines kelnaites ir ikotai dideli smile.gif
Atsakyti

Meiles vaikai, taip tas pats :)

Man reikejo pirma diena, nes net baisu buvo pagalvot apie apgludusias kelnaites  :bijau2:  o jau sekancias dienas tai taip uzteko iklotu.

Atsakyti
Man po gimdymo labai pasiteisino TENA sauskelnes-kelnaites.
Atsakyti

Visas su Kovo 8!  :4u:  :4u:  :4u: 

womens-day1.jpg

Atsakyti
Su musu diena, MOTERYS!!! 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

QUOTE(Astuliuke1 @ 2018 03 08, 11:02)
Man po gimdymo labai pasiteisino TENA sauskelnes-kelnaites.

Va sitos man irgi buvo superines, turejau kaip megini is ju puslapio atsisiuntus, tai siunciau vyra, kad dapirktu daugiau.
Atsakyti
Su mūsų dienele!!!
cook.gif rev.gif flirt.gif bis.gif
Pažiūrėjau kad ir dabar galima užsisakyti tenos pavyzdį,
aš užsisakiau pažiūrėti, gal tikrai šįkart bandyt kelnaites smile.gif

http://www.tena.lt/t...okamas-pavyzdys
Atsakyti

Ooo net as uzsisakiau paziuret :)

Atsakyti