Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Aš su pirmu turėjau diržą, bet arba per daug sutempiau arba ką, patogu nebuvo.. tai šį kartą net neturiu.

Gal kas atradot kur patalynę gražią nusipirkt? Su apsaugėlėm.

Atsakyti

Gal kas atradot kur patalynę gražią nusipirkt? Su apsaugėlėm.

Man siaip Mekutis grazius tuos uzvalkalelius daro, bet kazkada jiem rasiau tai labai nepatiko bendravimas. Arba dar tie su linu man labai grazus :wub:​ : https://www.fejosnam...-vaikams?16=136

O as tai ieskau antklodes, nezinau kokia pirkti. Radau kazkokia silko antklode, esat apie tokia girdeje? 

• Antklodė pasižymi natūraliomis antibakterinėmis savybėmis, puikia priglunda ir sukūria komfortišką mikroklimatą
  • Šilko pluoštas yra ypatingai patvarus ir laidus orui
  • Antklodė yra labai plona (vos 1cm storio)
  • Medžiaga: 100% medvilnė
  • Užpildas: 85% šilkas / 15% poliesterio pluoštas
  • Užpildo tankumas: 300g/m2
Atsakyti
Na diržas prieš gimdymą nešioti skirtas visai kitam reikalui, nei po.. aš turiu tą prieš gimdymą, na tai kartais geriau su, o kartais geriau be jo smile.gif
O diržas po gimdymo jau skirtas pilvui susitraukt padėt. Po pirmo gimdymo nešiojau, o dabar dar neturiu ir nežinau ar turėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 12 kovo 2018 - 20:36

O padeda tas diržas po gimdymo kažką? Kiek ten jį nešiot? Man kažkaip sunku patikėt tokiais stebuklais, atrodo tik sportas padėt gali :)

O tą prieš gimdymą kartais užsidedu, bet jį reikia apačioj taip segt ir man spaudžia pūslę :D tai nežinau, didelės pagalbos kol kas nejaučiu, tai retai deduos, o ir šiaip, pagrinde namie būnu, o lauke jei kur, tai neilgam :)

Ryt atveš užtat man tokią U formos pagalvę, mano visos viltys į ją sudėtos geram miegui ir patogiam sedėjimui dirbant iš lovos 😂

Pradėjom kursą nėštumo šian. Kas jau gimdė, ar darėtės klizmutes ar Mikrolax prieš gimdant? :)

Atsakyti
Kas jau gimdė, ar darėtės klizmutes ar Mikrolax prieš gimdant? smile.gif</p>
[/quote]

As nei kart nedariau jokiu klizmu. Nu jau ne tas galvoj tikrai tuo metu 😂 pirma kart vandenys nubego namie tai uz tases ir i GN vaziavom. O antra kart organizmas pats nuo ryto valytis pradejo, ejau ir ejau visa diena i wc, o paryciais jau supavau sunu.
Atsakyti

Su tom klizmutem po to buna dar bajeriu. Tai nezinau kai kur gines pacios praso pasidaryt, bet kai kur sako tik jau ne klizmutes, nes po to stumimo metu kai suveikia tai papurskia gerai :)

Po gimdymo zinau kad deda korseta jei cp buvo, sako maziau skauda judet. O siaip as po gimdymo nieko nedejau, greitai viskas susitrauke :)

Atsakyti

Aš nesidariau klizmutės. Nes aš irgi ėjau ir ėjau į wc, paskui vandenys nubėgo, dar buvau tualete.. Nu kažkaip nesugalvojau ka reik darytis, nors turėjau nusipirkus. o paskui išvis sugalvojo ka cezarį darys, tai taip greit viskas :) Ne tas rūpėjo :D

Aš po gimdymo neturėjau papildomų korsetų, tik tokias aptemptas timpas dėjausi (http://www.viskaslie...-tampr279s.html ) kažkaip smagiai buvo kai aptempdavo viską, nes pas mane ir taip to lašinuko buvo, tai padarius cezarį sutempdavo ten viską, atrodo net gijo greičiau neužkrisdavo niekas ant to siuvimo vietos.

Atsakyti

Su tom klizmutem po to buna dar bajeriu. Tai nezinau kai kur gines pacios praso pasidaryt, bet kai kur sako tik jau ne klizmutes, nes po to stumimo metu kai suveikia tai papurskia gerai :)

omg kaip baisiai.... ir taip gėda būna kad pasitaiko ir apsikakini, o čia dar purkštuko funkcija įsijungia... vargšės moterys ir daktrai... :) 

Atsakyti
Na, nusipirkau ir as dirza po gimdymo smile.gif nes ana kai paskolinau draugei, tai ir nebeatgavau smile.gif
Vakar isskalbiau maziausius rubelius, kur pirkau naujus, siandien issilyginau. Pradesiu gal po biski ziuret ko reikia i tases smile.gif nu nes niekaip man rankos nekyla... biggrin.gif
Ziuriu gavosi visa nemaza kruva nauju drabuziu, o dar turetu parvezti skolintus, tai turbut busiu persistengus su pirkimais rolleyes.gif na, bet paprastesnius atrinksiu ir atiduosiu kokiai mamytei, kur prasciau gyvena-neprapuls smile.gif
Pastaruoju metu labai jauciasi, kad paaugo vaikas, nes dabar jau kartais ir judesiai darosi skausmingi, atrodo pilvas plys smile.gif
Atsakyti

Pažiūrėjau pirmą postą kaip čia kas turim "subyrėt"... Sumanioji pirma :) Pradės maratoną :) Man tai prieš galą, sėdžiu ramiai :D ausų nekrutinu :D bet tikrai mažoji tiek įsitaisius, tas pilvas tooooks kietas atrodo sprogs :D

Atsakyti

O ar yra pas mus tokiu, kurios tarsis del gimdymo su daktare? Jei taip, kada mazdaug toki "susitarima" reik atlikt?  :rolleyes: 

Atsakyti
Aš irgi būsiu iš tų pirmųjų laimingųjų (terminas balandžio 30-fgegužės 1 d.)
Jau pagaliau apsidirbau visus darbus ir nuo pirmadienio eisiu atostogų. Paskutinė savaitė jau tokia sunki- darbas sėdimas, iš ryto dar nieko, o po piet atrodo mažė specialiai kojas įremia į šonkaulius, kad sėdet jau sunku smile.gif

Jau irgi reiktų po truputį tašes pakuotis, bet dar tiek atrodo daug neturiu.
O kaip darysite jūs - dėsitės dvi tašes:vieną į gimdyklą, kitą į palatą, ar viską į vieną?
Nes galvoju į gimdykla tai ten tiek ir tereikia: chalato, šlepečių ir vaikui kojinių, pampio ir kepurės. O į palatą jau ir rūbus leliui imsius ir sau gal kokius treningus įsimesiu. Be to žadu imti šeimyninę palatą, kad vyras kartu būtu, tai jam kažko reiks. Nesinori į gimdyklą daug visko prisikraut.

Pirmus 2 gimdymus su niekuo nesitariau ir dabar neplanuoju, nes jei viskas gerai, tai tos daktarės ten tiek ir tereikia - viską akušerė padaro.

Atsakyti