Aš su pirmu turėjau diržą, bet arba per daug sutempiau arba ką, patogu nebuvo.. tai šį kartą net neturiu.
Gal kas atradot kur patalynę gražią nusipirkt? Su apsaugėlėm.
Gal kas atradot kur patalynę gražią nusipirkt? Su apsaugėlėm.
Man siaip Mekutis grazius tuos uzvalkalelius daro, bet kazkada jiem rasiau tai labai nepatiko bendravimas. Arba dar tie su linu man labai grazus : https://www.fejosnam...-vaikams?16=136
O as tai ieskau antklodes, nezinau kokia pirkti. Radau kazkokia silko antklode, esat apie tokia girdeje?
O padeda tas diržas po gimdymo kažką? Kiek ten jį nešiot? Man kažkaip sunku patikėt tokiais stebuklais, atrodo tik sportas padėt gali
O tą prieš gimdymą kartais užsidedu, bet jį reikia apačioj taip segt ir man spaudžia pūslę tai nežinau, didelės pagalbos kol kas nejaučiu, tai retai deduos, o ir šiaip, pagrinde namie būnu, o lauke jei kur, tai neilgam
Ryt atveš užtat man tokią U formos pagalvę, mano visos viltys į ją sudėtos geram miegui ir patogiam sedėjimui dirbant iš lovos 😂
Pradėjom kursą nėštumo šian. Kas jau gimdė, ar darėtės klizmutes ar Mikrolax prieš gimdant?
Su tom klizmutem po to buna dar bajeriu. Tai nezinau kai kur gines pacios praso pasidaryt, bet kai kur sako tik jau ne klizmutes, nes po to stumimo metu kai suveikia tai papurskia gerai
Po gimdymo zinau kad deda korseta jei cp buvo, sako maziau skauda judet. O siaip as po gimdymo nieko nedejau, greitai viskas susitrauke
Aš nesidariau klizmutės. Nes aš irgi ėjau ir ėjau į wc, paskui vandenys nubėgo, dar buvau tualete.. Nu kažkaip nesugalvojau ka reik darytis, nors turėjau nusipirkus. o paskui išvis sugalvojo ka cezarį darys, tai taip greit viskas Ne tas rūpėjo
Aš po gimdymo neturėjau papildomų korsetų, tik tokias aptemptas timpas dėjausi (http://www.viskaslie...-tampr279s.html ) kažkaip smagiai buvo kai aptempdavo viską, nes pas mane ir taip to lašinuko buvo, tai padarius cezarį sutempdavo ten viską, atrodo net gijo greičiau neužkrisdavo niekas ant to siuvimo vietos.
Su tom klizmutem po to buna dar bajeriu. Tai nezinau kai kur gines pacios praso pasidaryt, bet kai kur sako tik jau ne klizmutes, nes po to stumimo metu kai suveikia tai papurskia gerai
omg kaip baisiai.... ir taip gėda būna kad pasitaiko ir apsikakini, o čia dar purkštuko funkcija įsijungia... vargšės moterys ir daktrai...