Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Lyt hormonus gal pas ginekologe eit kad paskirtu? Skydliaukes aisku irgi svarbu, bet cia ne tie patys.

Mano skydliauke irgi streikuoja, autoimuninis tiroiditas, gaminasi antikuniai, bet hormonai dar normoj, neturetu trukdyt pastoti. Svarbu reguliariai tikrintis. Nors endokrinologe uzsimine apie galimybe pavartoti maza doze tiroksino, tai buna padeda pastoti, kai nerandama kitu priezasciu.

Atsakyti
Guzike, kaip smagu dėl tavo nauju socialinių ryšių! Bet TB ilgai dirba!!!!
Kisulita, gaila dėl persileidimo be galo. Panašu, kad praleidusi būsiu.
Noriu miego, prisigėriau kavos, laksto siyrpuliukai nuo kofeino.
Turiu susitikima su ligonines sesele sausio 19 d, jauciu del operacijos. Laaaaukiu!
Labas naujai mergaitei, linkiu ilgai neuzsisedeti.
Atsakyti

Guzike, kaip smagu dėl tavo nauju socialinių ryšių! Bet TB ilgai dirba!!!! Kisulita, gaila dėl persileidimo be galo. Panašu, kad praleidusi būsiu. Noriu miego, prisigėriau kavos, laksto siyrpuliukai nuo kofeino. Turiu susitikima su ligonines sesele sausio 19 d, jauciu del operacijos. Laaaaukiu! Labas naujai mergaitei, linkiu ilgai neuzsisedeti.

Atsakyti

Ceroc, nu neilgai, musu abieju pamaina skaitosi 4pm-00:20. Tiesiog taip gavos :D

Nebaisu pries operacija?

As is proto einu, o klinikoj jie ten pietu pertraukoj ir niekaip negrizta, man reik gaut ta suknista laika Kaercheriui, kad spet atostogas darbe issireikalaut. Nes jeigu negausiu, turesiu skambint kaip serganti - bet tik ta pacia diena, o as noriu dar puses dienos pries tai, kad grizt namo iki 9 vakaro, pagert arbateliu, apsiramint ir issimiegot, nes savo laiku grizus as tiesiog neatsibusiu i vizita laiku. O jiem ir naudos is manes vistiek nebus ta vakara, nes visa panikuojanti as ten nelabai bepadirbsiu, zinau save.

Atejo mano neperslampama neperpuciama striuke. Is laimes net pilva suspazmavo :D Dabar nebeperslapsiu kaip pelkiu ziurke :D

Atsakyti

Guzike, kas per procedura tas kercheris??

Atsakyti

Pas mane ir nebus II, parejo ir mano nelabosios. Tai ciklas visai trumpas. Siandien but buvus tik 26 diena. Nu zodziu.

Atsakyti

Deraramos, kiausintakiu pratekamumo testas. As Kaercheriu vadinu, kad smagiau butu. Esme vistiek ta pati praktiskai.

Kita penktadieni keliauju jo darytis. Panikos pilnos kelnes.

Atsakyti

O jis skausmingas, ilgai trunka? Nebijok :4u: juk del gero tikslo.

Atsakyti

Labas vakaras visoms,

Noriu prisijungti i planuojanciuju bureli  :rolleyes: Pries pora dienu apsilankiau pas gine pasikonsultuoti. Taigi,  kolkas, 2- 3 men. vartosim folio rugsti (gine patare gerti ir vyrui) ir pavasari jau kibsim i RIMTUS darbus   :4u: 

Gine siek tiek isgasdino, nes pasake, jog gimda pasvirusi i stuburo puse, o tai reiskia, jog pastoti gali buti siek tiek sunkiau (veliau pridure, jog tai tik teorija). Vis dazniau tenka girdeti tetu ar vaikus auginanciu draugiu komentarus: "Tau jau seniai laikas, ziurek, lauksi lauksi ir poto isvis nebegalesi pastoti" (pavasari sueis 28 metukai). Tokie komentarai jau ivare vos ne paranoja ir baime. Tikiuosi cia igyti drasos ir atsikratyti baimiu ir liudesio jei nepavyks taip greitai, kaip noretusi  :) 

Taigi, kolkas vartosiu folio rugsti ir tyliai seksiu temute, ieskosiu ismintingu patarimu ir svajosiu apie didziausia stebukla moters gyvenime  :wub:  

Atsakyti
QUOTE(Vabaliukstis @ 2018 01 09, 21:17)
<p>Labas vakaras visoms,</p><p></p><p>Noriu prisijungti i planuojanciuju bureli  rolleyes.gif Pries pora dienu apsilankiau pas gine pasikonsultuoti. Taigi,  kolkas, 2- 3 men. vartosim folio rugsti (gine patare gerti ir vyrui) ir pavasari jau kibsim i RIMTUS darbus   4u.gif </p><p></p><p>Gine siek tiek isgasdino, nes pasake, jog gimda pasvirusi i stuburo puse, o tai reiskia, jog pastoti gali buti siek tiek sunkiau (veliau pridure, jog tai tik teorija). Vis dazniau tenka girdeti tetu ar vaikus auginanciu draugiu komentarus: "Tau jau seniai laikas, ziurek, lauksi lauksi ir poto isvis nebegalesi pastoti" (pavasari sueis 28 metukai). Tokie komentarai jau ivare vos ne paranoja ir baime. Tikiuosi cia igyti drasos ir atsikratyti baimiu ir liudesio jei nepavyks taip greitai, kaip noretusi  smile.gif </p><p></p><p>Taigi, kolkas vartosiu folio rugsti ir tyliai seksiu temute, ieskosiu ismintingu patarimu ir svajosiu apie didziausia stebukla moters gyvenime  wub.gif  </p><p></p><p></p><p></p><p></p>
[right][snapback]71954205[/snapback][/right]


Atsiprašau, kad įsiterpsiu.. bet tokie tetų ir draugių komentarai-juos galėčiau pavadint nieko neišmanančiais pliurpalais, kurios neturi nei gėdos jausmo nei supratimo, kaip kartais būna gyvenime... tegul žiūri savo gyvenimų, o ne jūsų..

Sorry, nesusilaikau išgirdusi tokius..."nepavyks"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vėja-: 09 sausio 2018 - 20:28

Veja! Sveika  :)​  kaip laikaisi? Kas naujo jusu fronte?

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2018 01 09, 22:25)
<p>Veja! Sveika  smile.gif​  kaip laikaisi? Kas naujo jusu fronte?</p>
[right][snapback]71954307[/snapback][/right]

Apie save kol kas tyliu.. daugiau kažką papasakosiu po sausio 18d vizito 4u.gif
Atsakyti