Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Kažkas nutiko forumui, niekaip negaliu sukurti naujos temos :( Sukūriau temą, spaudžiu kurti, bet nieko, mane vėl perkelia į sukurtos temos virštų, bet pačios temos nesukuria... Reikės vėl mėginti vėliau...

Atsakyti

Kisulita, del ko taip neramu?  :unsure:​ 

Nežinau, vėl galiu mėginti pastoti, bet toliau skaičiuoju nesėkmingus ciklus... Ir man nepatinka mano mm, jo ilgesnės, skausmingesnės ir kažkokios švarios. Kai tokios buvo po A, tai normalu, nes visą gleivinė jau buvo pasišalinusi, bet jos ir toliau tokios pat švarios, tai nežinau ar tai gerai, gal nesusidaro pakankamai gleivinės, todėl ir nematyti jokių gabaliukų gleivinės :hmm:

Atsakyti

Pas mane ir nieko naujo. Pilva skauda kaip pries mmm, tai sulauksiu manau anksciau nei tureciau. Nes mmm turi but ketvirtadieni bet toks jausmas kad tuoj pramus, vadinas ryt arba antradieni parkeliaus. Jau as ir pradedu nerimauti.

Atsakyti
Si menesi OV man ivyko tik 18CD.. Testu ir skausmu pagalba si karta puikiai ja pagavau, nd buvo atlikti, po poros savaiciu lauksiu rezultatu biggrin.gif
Atsakyti

Kad ir kiek vilčių dėjau, jog nebesulauksiu mm, vis tik sulaukiau tų dienų, kad ir užvėlavusių. Nors šis kartas tikrai buvo kitoks. Vakar vos vos patepliojo, o šiandien jau normaliai prasidėjo. Tad belieka tik vėl tikėtis, bandyti ir laukti... :B​ 

Atsakyti
Laba diena, aš irgi noriu prisijungti prie planuojančių smile.gif
Atsakyti

32-a cd, kraujadieniu dar nera. Pasidariau FR - vos negavau infarkto, nes yra juostele, saviski pasaukiau, sakau - pasakyk, kad man negliucina si karta. sako yra. Padziuvus biski nublanko, bet ka tik sake paziurejes kad yra. Nufotkint nesigauna. Bet dabar pasiraminau biski, nes prisiminiau kad ne pirmas kartas, kai is ryto "kazkas yra", o vakare pramusa. Tai laukiu vakaro. Bet tai kaip uzknisa. Dar kai tam tyrimui reik registruotis, tai jos, blyn, tempia laika! Man ir taip pries ta tyrima neramu ziauriai, bijau as jo. Ghhhr.

Darbe su vienu vaikinuku labia susibendravom. Su tuo paciu, kurio masinos durelem per nagus gavau :D Vakar baigiau anksciau, maniskis irgi turejo baigt. Vaikinukas sako - tai pametesiu namo. Nuejom arbatos valgyklon, kad susilt, sako - o davai laukiam taviskio. Sakau nu gi nenoriu taves verst cia laukt, sako - neturiu ka veikt. Galim kur nors maisto nulekt. Susiradom veikianti makdaka, nusipirkom pavalgyt, maniskiui nupirkom - sedim darbo parkinge, laukiam. Paplepejom, prisijuokavom, smagiai taip, paskui maniskis islindo is darbo - pavarges ir nusikales, ir piktas - nes turejo baigt apie 9 o baige kaip priklauso - 12. Bet maistas nuotaika pakele :D Tai dar pasijuokem. MB sako labai dziaugiasi, kad as pradejau bendraut ir kontaktus uzmezginet be jo pagalbos vel. Nes per tuos kelis metus nesugebejau be jo nieko - buvo nerimas ir daug baimes prie visokiu zmoniu. Ech, i gera, i gera isejimas i darba.

Atsakyti

Malacius Guzikai! Atsimenu ir as nedarbo perioda, sienom lipau, nors viso labo 7 men..

Kaip smalsu del testo o kaip temp laikosi?

Atsakyti

Pas mane dar nepramuse ir temp pakilo, bet nesvajoju, perziurejau ankstesnius menesiu irasus, yra ir 3-4 dienas teplioje kol pramuse, ir 31 d ciklas ka tik buvo. Siandien viso labo 30 cd.

Atsakyti

32-a cd, kraujadieniu dar nera. Pasidariau FR - vos negavau infarkto, nes yra juostele, saviski pasaukiau, sakau - pasakyk, kad man negliucina si karta. sako yra. Padziuvus biski nublanko, bet ka tik sake paziurejes kad yra. Nufotkint nesigauna. Bet dabar pasiraminau biski, nes prisiminiau kad ne pirmas kartas, kai is ryto "kazkas yra", o vakare pramusa. Tai laukiu vakaro. 

Na, kaip reikalai?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Vis dar negaliu sukurti temos... Nesuprantu, gal kažką negerai darau :hmm:

Atsakyti

1515424529[/url]"] Pas mane dar nepramuse ir temp pakilo, bet nesvajoju, perziurejau ankstesnius menesiu irasus, yra ir 3-4 dienas teplioje kol pramuse, ir 31 d ciklas ka tik buvo. Siandien viso labo 30 cd.
Bet neteplioja? Gadink testa ryt :bigsmile: Guzikai, tu irgi siusiok kas ryta:) Taigi sitiek pasikeitimu: darbas, planuojama procedura :mirksiukas: :bigsmile: Naujokems, labas ir neuzsibukit :mirksiukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudlota: 08 sausio 2018 - 22:03