QUOTE(Maja Di @ 2019 12 10, 20:43)
Tie, kurie dirba, gauna tas normalias algas. O tinginiam už laiko nieko neveikimą darbe ir moka kapeikas.
Nemanau, kad dirbus, įtariu ir tėvai tokie, jei babunė nesugebėjo privatizuot namelio

. Jops vaikai ne kitokie bus...
Jau tu Airijoj gyvendama kad žinai...
Aš ne Vilniuj gyvenu, bet tikrai kas nori dirbti, tas užsidirba. Ir be jokių ten šustrų išsilavinimų.
Kad ir nelegaliai... Pas mus pvz. vyrukas ateina vasarą, su trimeriu pasidarbuoja 2 valandas, 20 eur užsidirba, per dieną kelis namus praeina, 60-100 eur susirenka. Išmaldos neprašo. O tinginys niekad darbo neranda, ant lėkštutės jam reikia atnešti. Ir tai ilgiau svarstys ar apsimoka.
Nu jo, daugiau pašalpiniam pataikaut, vat ir išrinks tokią valdžią.
Kaip suprantu anot jusu visos med seserys yra tingines Lietuvoje ir pardavejos, ir sanitares ir mokytojos irgi tokios prie , e tinginiukokie paprasti lenpjuviu darbuotojai tai is vis atsilupeliai tinginiai,

ir t.t. vienu zodziu apie 80 porc likusiu lietuviu, tinginiai, nu nelabai dziugina.....tinginiu tauta ?
Gal pasidomekit , o ne fantazuokit? ji dirbusi pardaveja, vyrui padejusi ind veikloj, bet jos sveikata prasta, per nestuma ir renimacijoj gulejusi, mergaite gi gimusi jos labai mazyte, neisnesiota, jie tuos vaikus kaip porceleninius augina, o tokiu kalitnimu susilauke, liudna tokioj bendruomenei gyventi...ir toliau nenustojat i r varot ir varot....
Kaip matau daugiau, nei jus gyvendamos vietoje. Tai sakau 80 proc nenori matomai uzsidirbti...
Cia nenustebinot

Ir ka gali susiplanuoti su tokiais darbais padieniais, badu nemirsi, bet tai kas cia per gyvenimas? ir nelegaliai siulot dirtbi, o jei susirgs?
Tu net nesuvokiai, ka ji sneka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 10, 21:28)
Ko neprojektuot?
Siulai man Airijos kriminaluose knisinetis kasdien?
savo emociju i mane
nieko tau nesiulau ir prie ko kriminalai is vis?