Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 04, 16:10)
Nesupratau?

Ir aš jūsų nesupratau smile.gif
Dabar mūsų laikas skiriasi nuo Vakarų Europos, nes mes kaip ir Rytų Europa, nia? Ir normalu, kad mūsų laikas kitoks ir reiktų mums leisti ir toliau jį pagal savo tamsą, šviesą reguliuot, o ne kištis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 16:17)
Ir aš jūsų nesupratau smile.gif
Dabar mūsų laikas skiriasi nuo Vakarų Europos, nes mes kaip ir Rytų Europa, nia? Ir normalu, kad mūsų laikas kitoks ir reiktų mums leisti ir toliau jį pagal savo tamsą, šviesą reguliuot, o ne kištis.

Gal pasidomek, kas yra laiko juostos ir kam jos reikalingos? Lietuva praktiskai galejoo pasirinkti toki laika kaip Lenkija, ir kaip prie Smetonos buvo, bet 1 juostoje tik 15 procentu LT teritorijos, tai pasirinko 2 juosta - Kaip baltijos Salys ir Suomija.

Dabar kazkodel siulo pasirinkti MASKVOS laika, 3 juostos laika, su kuriuo LT neturi nieko bendra.
Jis dirbtinai buvo ivesta, kad butu PATOGIAU SU MASKVA bendrauti. Kamm dabar ji kisa po "vasaros laiko" pavadinimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 spalio 2018 - 15:49
https://www.alfa.lt/...nima-pacientams
nu va, o taip peikia Verygą. Kiti ministrai tik šikines krapštė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 04, 16:48)
Gal pasidomek, kas yra laiko juostos ir kam jos reikalingos? Lietuva praktiskai galejoo pasirinkti toki laika kaip Lenkija, ir kaip prie Smetonos buvo, bet 1 juostoje tik 15 procentu LT teritorijos, tai pasirinko 2 juosta - Kaip baltijos Salys ir Suomija.

Dabar kazkodel siulo pasirinkti MASKVOS laika, 3 juostos laika, su kuriuo LT neturi nieko bendra.
Jis dirbtinai buvo ivesta, kad butu PATOGIAU SU MASKVA bendrauti. Kamm dabar ji kisa po "vasaros laiko" pavadinimu

o jus paskaitykit ta strapsni, kuri ikeliau rinkimu i prezidentus temoje, kokie politikos vejai pucia Europoje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 13:24)
debilų debilai, jaučiu emigracija dar padidės dabar, kas norės šiknoj sėdėt su tamsia vasara? https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Man tai kaip tik labiau patinka vasaros laikas, nei, kad kaip dabar bus rudeni persukus. Pavasari vel persuksime paskutini karta ir gerai. Ilgesni vakarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 04, 19:37)
Man tai kaip tik labiau patinka vasaros laikas, nei, kad kaip dabar bus rudeni persukus. Pavasari vel persuksime paskutini karta ir gerai. Ilgesni vakarai  ax.gif

Man tai labiau patiktų žiemos laikas (esu pelėda ax.gif ), bet džiaugiuosi, kad pasibaigs kaitaliojimas. Išsiderini, kol įpranti paskui prie ritmo, ypač kai valanda anksčiau reikia pradėti keltis. Ypač vaikams jaučiasi ax.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi,kad nebesukios laiko.Vasaros laikas man labai tinka, gal todėl,kad esu vyturys.Dievini ilgesnius vasaros vakarus.Kai persuka laiką , dviem savaitėmis išeinu iš ritmo.Ypač klaiku kai periname prie rudens laiko.
Ar Maskvos, ar Briuselio ar Magadano laikas man visiškai nusišvilpt.
Kad ir kaip kažkam baisu, bet su Rusija esame kaimynės, nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 04, 20:11)
Labai džiaugiuosi,kad nebesukios laiko.Vasaros laikas man labai tinka, gal todėl,kad esu vyturys.Dievini ilgesnius vasaros vakarus.Kai persuka laiką , dviem savaitėmis išeinu iš ritmo.Ypač klaiku kai periname prie rudens laiko.
Ar Maskvos, ar Briuselio ar Magadano laikas man visiškai nusišvilpt.
Kad ir kaip kažkam baisu, bet su Rusija esame kaimynės, nieko nepadarysi.

o kaip siejasi vyturys su ilgesniais vakarais? tai kaip tik anksti gulat ir jums dzin, kad kiti dar pagyvent šviesiai nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 20:20)
o kaip siejasi vyturys su ilgesniais vakarais? tai kaip tik anksti gulat ir jums dzin, kad kiti dar pagyvent šviesiai nori ax.gif

Visa tai kliedesiai. Vakarai vieenodo ilgio ar skaiciuot amerikos laiku ar Berlyno, ar maskvos.

Problema tik rysiuose su kitomis valstybemis. Su Maskva gyvenssime tuo paciu laiku, bus patogu tiems kas vyksta daznai i Rusija.
Paziurekit i laiko zemelapi, valstybes savo laika paderina, kad jis sutaptu su kaimynemis, todel Centrines Europos laikas naudojamas nuo Ispanijos iki Lenkijos. Bet mes gyvensim MAskvos laiku, nes su Maskva matyt didesni rysiai planuojami
Atsakyti
Ir arkliui aisku, kad sukiojamas laikas isbalansuoja zmogaus organizma. Lapkricio menesi 15.30 temstant pas zmones depresijos atsiranda. Geriau ilgesni vakarai. O ryte ar tamsu ar sviesu - vistiek visi i darba keliasi.
Atsimenu save vaika ziema, gal sausio men budavo 17 - 18 val po pietu, po schules ir pamoku visi i kiema, sviesu, saule leidziasi, sniego daug, jis zvilga. Seniai besmegeniai, sniego tvoros ir nameliai...
O dabar kas buvo? 16 val tamsu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 04, 19:43)
Man tai labiau patiktų žiemos laikas (esu pelėda ax.gif ), bet džiaugiuosi, kad pasibaigs kaitaliojimas. Išsiderini, kol įpranti paskui prie ritmo, ypač kai valanda anksčiau reikia pradėti keltis. Ypač vaikams jaučiasi ax.gif
Vaikai tai tikrai išeina iš ritmo, o man asmeniškai tas kaitoliojimas visiškai nesijaučia. Na nieko nejaučiu, kažkaip vienodai man. Tiesiog, iš principo nepritariu sukiojimui ir tiek. Ir va, kad temsta anksti irgi nepatinka.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 04, 20:28)
Paziurekit i laiko zemelapi, valstybes savo laika paderina, kad jis sutaptu su kaimynemis, todel Centrines Europos laikas naudojamas nuo Ispanijos iki Lenkijos. Bet mes gyvensim MAskvos laiku, nes su Maskva matyt didesni rysiai planuojami
Nematau jokios sąsajos tarp laiko ir palaikomų ryšių stiprumo.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 10 04, 22:46)
Nematau jokios sąsajos tarp laiko ir palaikomų ryšių stiprumo.

Jei laikai skirtingi kyla visokiu bereikalingu problemu. Sakysim Lietuvoje galetu buti du laikai nes dvi laiko juostos, bet isivaizduokit, klaipedoje butu Berlyno laikas, o Kaune rytu europos. Butu nepatogu. Todel vienoje salyje net jei per kelias juostas - stengiamasi pasirinkti viena laiko juosta, nes stiprus rysiai ekonominiai ir kam tos problemos. Salys kurios tikrai dideles (USA Kanada Rusija) - turi kelias laiko juostas bet ir jos stengiasi grupuoti gretimas, kad ju butu maziau.
SSSR ir Lietuvoje ivede Maskvos laika, kad butu patogiau su Maskva.
Salys nuo Ispanijos iki Lenkijos naudoja Berlyno laika, nors Ispanijoje reiktu UK laiko. Taip patogiau. Nes palaikomi rysiai.

O jei rysiai meenki - tai koks skirtumas
Atsakyti