Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 09:27)
Sefas buvo iprates man perskambinti, tai dazniausia isgirsdavo, kad jau neatsimenu kokiu klausimu skambinau, matyt isprendziau be jusu.
Jus gal ir registruojate praleistus skambucius, bet as neregistruoju pas save galvoje tu kurie man neatsake.
Buvot uzimti - tai jau bent neskambinkit atgal jei praeejo daugiau nei pusvalandis valanda

Tai jeigu atmintis šaibom parėjus, gal kokių vaistų pagerk, jeigu svarbus reikalas būtų, tai atsimintum
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 09:27)
Sefas buvo iprates man perskambinti, tai dazniausia isgirsdavo, kad jau neatsimenu kokiu klausimu skambinau, matyt isprendziau be jusu.
Jus gal ir registruojate praleistus skambucius, bet as neregistruoju pas save galvoje tu kurie man neatsake.
Buvot uzimti - tai jau bent neskambinkit atgal jei praeejo daugiau nei pusvalandis valanda

tai vel cia priklauso ar darbiniais reikalais skambuciai ar ne. man i mano privatu mobilu skambina tik asmeniniais reikalais. ir tada perskambinu, jei randu praleista, o jei ir buna uzmirse ko skambino, tai siaip pasisnekam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 03, 10:43)
Tai jeigu atmintis šaibom parėjus, gal kokių vaistų pagerk, jeigu svarbus reikalas būtų, tai atsimintum

As neprivalau atsiminti to KAS MAN JAU NEIDOMU.
Negalejai atsiliepti - tvarkoje, bet jau buk maloni ir neperskambinek. Va tokios firmos ar personos save susireiksmina, ir isvaizduoja, kad jos vienos pasaulyje.
Perskambina ir klausia - jus man skambinot?
As atsakau, gal as o gal kas kitas ir as DAUG KAM SKAMBINAU, IVAIRIAIS REIKALAIS.
Jei reikes paskambinsiu dar.

Va tokie susireiksmine veikejai nuosirdziai nesupranta, kad kitu zmoniu gyvenimas tai ne tik jie.
Na aisku, jei perskambinama laike 10 minuciu tai visks OK. Jei laike pusvalandzio - irgi dar suprantama. Bet veliau???

Na nebent esi kokia nepakeiciama daktare ar advokate, tada gal...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 10:50)
Negalejai atsiliepti - tvarkoje, bet jau buk maloni ir neperskambinek. Va tokios firmos ar personos save susireiksmina, ir isvaizduoja, kad jos vienos pasaulyje.
As atsakau, gal as o gal kas kitas ir as DAUG KAM SKAMBINAU, IVAIRIAIS REIKALAIS.

Va tokie susireiksmine veikejai nuosirdziai nesupranta, kad kitu zmoniu gyvenimas tai ne tik jie.
Na aisku, jei perskambinama laike 10 minuciu tai visks OK. Jei laike pusvalandzio - irgi dar suprantama. Bet veliau???

Tai jeigu nesvarbu, neįdomu, iš viso net neskambink, pyksti asile po to, kai tau perskambina lotuliukas.gif jeigu kas ir susireikšminęs, tai nebent tu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 10:50)

Siaip tai niekas po paros praleisto skambucio neperskambineja. O ir darbu yra visokiu. Jei nuo to byra pinigai, tai ko cia sedet nosi uzrietus, neperskambint ir galvot, kad esi nepakeiciamas?
Nepakeiciamu nelabai yra, konkurencija didele.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 03, 12:02)
Tai jeigu nesvarbu, neįdomu, iš viso net neskambink, pyksti asile po to, kai tau perskambina lotuliukas.gif jeigu kas ir susireikšminęs, tai nebent tu

As skambinu normaliems zmonems tikslu pakalbet, o ne kad man atskambintu, kai jau man nereikia.

Tipiski rytu europos debilai, negalintys suprasti, kad po keliuu valandu niekas neatsimins. Tiesiog perskambintojas atrodo kaip debilas. As neprasiau perskambinet, jei jau negali atsilieptii tai ir uzmirsk sita reikala.

Jei rupi nepraleisti skambucio tai isijung BALSO PASTA, tada zmogus tures galimybe tiesiog padeti rageli, ar palikti pranesima ko nori. Va tada ir paskambinti atgal yra KULTURINGA.

Daznai skambiname is kito numerio, kad tie perskambinetojai netrukdytu su savo bukais klausimais. Sakysim reikia kokios paslaugos, tai skambini is nenaudojamo numerio, kas neatsako - OK, skambini toliau, uzsisakai ir nesinori kad poo to skambinetu tie, kurie nesugeba profesionaliai dirbti...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 12:31)
As skambinu normaliems zmonems tikslu pakalbet, o ne kad man atskambintu, kai jau man nereikia.

Tipiski rytu europos debilai, negalintys suprasti, kad po keliuu valandu niekas neatsimins. Tiesiog perskambintojas atrodo kaip debilas. As neprasiau perskambinet, jei jau negali atsilieptii tai ir uzmirsk sita reikala.

Jei rupi nepraleisti skambucio tai isijung BALSO PASTA, tada zmogus tures galimybe tiesiog padeti rageli, ar palikti pranesima ko nori. Va tada ir paskambinti atgal yra KULTURINGA.

Daznai skambiname is kito numerio, kad tie perskambinetojai netrukdytu su savo bukais klausimais. Sakysim reikia kokios paslaugos, tai skambini is nenaudojamo numerio, kas neatsako - OK, skambini toliau, uzsisakai ir nesinori kad poo to skambinetu tie, kurie nesugeba profesionaliai dirbti...

Na ir užsivedei, "kultūringas" debile. Matosi, kad labai turi ką veikti, paklodes rašinėji apie neatsilieptus skambučius lotuliukas.gif pzdc, first world problem lotuliukas.gif Išsiliejai, palengvėjo?
Atsakyti
kai mane uzknisa, kai zmones neperskabina, ir nebezinai ar vis dar uzsieme, ar nenori sneketis ar kas jiem ten darosi, nejau sunku perskambinti? nereikia gi ten nieko prisiminti rodo ekrane missed callls, kas kiek skambino. jei nebereks, tai taip ir paskaysiu, bet jei skambinau, tai vadinasi gal ne siaip sau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 03, 20:22)
kai mane uzknisa, kai zmones neperskabina, ir nebezinai ar vis dar uzsieme, ar nenori sneketis ar kas jiem ten darosi,

Tu tiesiog nesupranti vieno dalyko - zmones Tau neperskambina, nes nori ramybes nuo tavo durnysciu.
Coa forume paprasciau - parasai durnyste - galima praeit, o galima pakomentuot ir pazvengt. Su skambuciais kitaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 spalio 2018 - 19:59
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 03, 20:22)
kai mane uzknisa, kai zmones neperskabina, ir nebezinai ar vis dar uzsieme, ar nenori sneketis ar kas jiem ten darosi, nejau sunku perskambinti? nereikia gi ten nieko prisiminti rodo ekrane missed callls, kas kiek skambino. jei nebereks, tai taip ir paskaysiu, bet jei skambinau, tai vadinasi gal ne siaip sau. biggrin.gif

Tas perskambinimas, tai atsirado kokiais 1991 metais kai rusu kooperatyvai sukonstravo numeri atpazistantii telefona. Tada buvo analogines stotys, bet jis perduodavo toki ciurlenima pakelus rageli, kur buvo uzkoduotas numeris. Tai tie telefonai pakeldvo rageli dekoduodavo numeri ji rodydavo. Na tuo metu skambuciai nekainavo...
Tai buvo galima paziuret kas skambino ir perskambinti... Zmones issigasdavo, kad zinai kas skambino.

Kai atsirado mobiliakai, tai buvo brangus skambuciai, tai pradejo majakinti....

Vakaruose sakysim Anglijoje, Vokietijoje - nera mados perskambinet. Perskambineja tik visokie pardavejai, va tie tai taip.... Jei nera balso pasto, tai reiskia, kad skambinti reikes kita karta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 03, 22:05)
Vakaruose sakysim Anglijoje, Vokietijoje - nera mados perskambinet. Perskambineja tik visokie pardavejai, va tie tai taip.... Jei nera balso pasto, tai reiskia, kad skambinti reikes kita karta

Airijoje kaip tik visi perskambina, su neperskambinimu susiduriu tik kai gristu atostogu i Lietuva, nezinau gal taupo zmones pinigus, gal brangiai kainuoja, nepaklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Baisiai cekava bus paskaityti nutartį:

http://www.lrkt.lt/l...stitucijai/1176
Atsakyti