Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 12:20)
geriau jau būtum aplupus nei psichologiškai ėdus. Jei tu forume taip persekioji forumiečius ir juos ėdi, tai kaip tu savo vaiko psich. sveikatą suvarei? Matyt bandydama atgailauti ėmei psich. straipsnius, knygas skaityti, nes pridarei neatitaisomos žalos. Bet nelabai tau jie padeda, kas kad skaitai

Turejai proga pasirodyti protingesne. Bet ne, kur tau, kai savo nesivaldomo pykcio sultyse verdi ir kabinejies prie visu istisai, kurie tau kelia perbego.
Ne tau kalbeti apie vaikus ir ju auklejima. Apie sunis dar gali.
Atsakyti
Kauniečių dramą su Vaiko teisių apsaugos pareigūnais mačiusi praeivė: vyko grumtynės
https://m.delfi.lt/l...php?id=79397793My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 24, 12:20)
Cambala, jūs rašote apie tokio amžiaus mažamečius, kurie jau sąlyginai gerai moka išreikšti savo mintis, poreikius, žodžius.
Šita istorija yra apie 2 ir 4 metų vaikus, kurie realiai nesupranta savo veiksmų pasekmių, dėl gyvenimiškos patirties stokos.
Užduokite sau klausimą, paprastą. Jeigu svetimas žmogus taip pasielgtų su tokio amžiaus vaiku? Kaip manote, kaip greitai sulauktų kaltinimų? Kodėl mes, tėvai, tuo tarpu leidžiame peržengti tokias ribas, motyvuodami nuosavybės teise į tą vaiką? Kuris aplamai nesuvokia už ką jis gavo mušt?
Čia tokie retoriniai klausimai.

Jei yra tik tiek kiek dabar zinom( pliaukstelejo per uzpakali ir rankas) , o ne daugiau - ar tikrai sis kosmaras yra pagal nuopelnus tai seimai? Pradeda t vaikais, baigiant ta moterim?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2018 10 24, 12:51)
nelabai tikiu, kad nelupo. Kalbet galima bet ka cia forume. Viena pazinojau irgi eskalavo, kad vaiku nemusa, kol darzelio aukletoja nepastebejo melnes ant rankytes, paaiskino, kad mama sugriebe, purte, kai nenorejo valgyti.

O netikit todel, kad pati lupot ar buvot lupama?

Papildyta:
Patiko kai kurios mintys
https://www.15min.lt...iau-500-1049196
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 24, 13:11)
Jei yra tik tiek kiek dabar zinom( pliaukstelejo per uzpakali ir rankas) , o ne daugiau - ar tikrai sis kosmaras yra pagal nuopelnus tai seimai? Pradedant vaikais, baigiant ta moterim?

Daugiau nelabai gali ir viešinti. Ir aš jau nepasakosiu nieko detaliau. Dėl objektyvių priežasčių.
Bet kuriuo atveju, netgi ir žinant daugiau, pasakysiu, kad šitoj istorijoj kalti visi: motina, tėvas ir vtas’as. Visi bandė pasirodyti principingi ir žinantys savo teises, žinantys kas kam yra geriau ir kaip sugeba. Nei vienas iš jų neparodė jokio geranoriškumo. Ko pasėkoje, per visų ambicijas turim ką turim.
Labiausiai nukentėjo vaikai.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2018 10 24, 13:08)
Kauniečių dramą su Vaiko teisių apsaugos pareigūnais mačiusi praeivė: vyko grumtynės

O ko noret, kai vaiku teisiu apsaugoj dirba tokie zmones, kurie vaiku neturi?
I tokias instancijas turetu buti atrenkami zmones ismanantys psichologija ir ne visokios bevaikes senmerges.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 24, 13:17)
pasakysiu, kad šitoj istorijoj kalti visi: motina, tėvas ir vtas’as.

NESAMONE.

Kai VTA darbuotojai bus imesti i kalejima porai savaiciu, tada suprasiu, kad jie buvo kalti.

Dabar matau rezhimo vienpusi terora, todel tevu kaltes kol kas NERA.
Yra rezimas ir jo aukos.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 24, 13:17)
Daugiau nelabai gali ir viešinti. Ir aš jau nepasakosiu nieko detaliau. Dėl objektyvių priežasčių.
Bet kuriuo atveju, netgi ir žinant daugiau, pasakysiu, kad šitoj istorijoj kalti visi: motina, tėvas ir vtas’as. Visi bandė pasirodyti principingi ir žinantys savo teises, žinantys kas kam yra geriau ir kaip sugeba. Nei vienas iš jų neparodė jokio geranoriškumo. Ko pasėkoje, per visų ambicijas turim ką turim.
Labiausiai nukentėjo vaikai.

nu bet tai nelyginkit tevu ir vaiku teisiu gynimo organizacijos atsakomybes dydziu, cia kaip sakyti, kad ir ligonis ir gydytojas vienodai kalti, jei zmogus pats nesuprato, kad jam pzv koks plauciu uzdegimas, nuejo pas gydytoja, o jis ji gyde nuo kokios geltos. O kur dar policijos nusiklatimai. Jei ta seima butu turejusi advoka nuo pat pradziu viso to nebbutu, ka jau snekejau anksciau truksta zmonem labai teisinio svietimo, pinigu ir galejimo issikviesti advokata, nes gi jiem apie tai niekas nepasake, nei policijoje, nors privalejo.
Tevai gal ne idealus ir padare klaidu auklejant vaikus, o sios organizacijos padare nusikaltima, uz kuri turi sulaukti atitinkamu bausmiu, labai didelis skirtumas.
koki dar geranoriskuma turejo parodyti tevai, kai is ju isplese vaikus, ka mama ikiso i kaliuze kaip koki gyvuli ne tbe maisto, vandens, nes sugyvuliais normalu szmones taip nepasielgtu.. blink.gif gerai,kad neprimuse tu pareigunu tas tevas, matosi nepiktybinis, apie juos nuolat tagi meluoja nuo vieno melo iki kito.

Vienas vyras rase, kad panasiai ir jis sulauke grasinimu is vaiku teisiu, bet nuejo pasisanekejo "graziai" su tom bobom viskas baigesi, jis su isislavinimu, su teisinem zinio, tokiu tos sakales neliecia...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 24, 13:22)
NESAMONE.

Kai VTA darbuotojai bus imesti i kalejima porai savaiciu, tada suprasiu, kad jie buvo kalti.

Dabar matau rezhimo vienpusi terora, todel tevu kaltes kol kas NERA.
Yra rezimas ir jo aukos.

BUTENT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 24, 12:11)
Jei yra tik tiek kiek dabar zinom( pliaukstelejo per uzpakali ir rankas) , o ne daugiau - ar tikrai sis kosmaras yra pagal nuopelnus tai seimai? Pradeda t vaikais, baigiant ta moterim?
Papildyta:

O netikit todel, kad pati lupot ar buvot lupama?

Todel kad cia uzduodate abejojanciu tonu tokius klausymus-"Man tikrai idomu, ar nei viena cia rasanti moteris nera pliaukstelejusi vaikui per subine. Tiesiog smalsu."
Sprendziat is bendravimo, tai panasu. Smurtautojos buna linke i smurta (psihologini, fizini) tiek seimoje, tiek ir susidure su kitais žmonemis, pvz. cia forume. Ar jus tik cia turit galimybe islieti jausmus? o realiai "tishe vodi, nizhe travi"
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2018 10 24, 13:08)

baisu , skaiciau jau irgi fb vieno vyro panasius liudyjimus ir dar vienos seimos liudyjimus, kad parke ten nieko baisaus nebuvo. Gerai kazkas pastebejo, kad vietoj filmavimo geriau butu padeje mamai su dviem maziukais vaikais...kazin jei vaikas butu nutrenktas dviraciu takelyje butu smagiai sau viska nufilmave...
Dubline siaip mirtinai buvo nutrenka dviratininko mergaite.

O siaip tokiais atvejasi, kai vaikas kazkur bega , nereika sakyti nebek , vaikai supranta daznai,akd dar greiciau reikai ten begti, jie ne daznai nesuvokia tokiam amziuje, negirdi, reikia pasliulyti kazka daryti kita, tokiam amziuje geriausiai veikia, is patirties. sakai nu dabar begim i pieva pvz ar panasiai.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2018 10 24, 13:32)
Todel kad cia uzduodate abejojanciu tonu tokius klausymus-"Man tikrai idomu, ar nei viena cia rasanti moteris nera pliaukstelejusi vaikui per subine. Tiesiog smalsu."
Sprendziat is bendravimo, tai panasu. Smurtautojos buna linke i smurta (psihologini, fizini) tiek seimoje, tiek ir susidure su kitais žmonemis, pvz. cia forume. Ar jus tik cia turit galimybe islieti jausmus? o realiai "tishe vodi, nizhe travi"

Siandien uzdaviau sita klausima, nes daugiau pradejau dometis sios seimos drama. Vakar as apie tai buvau vienokios nuomones, siandien, deja, kitokios. Paskaiciau mamos interviu, paziurejau nuotraukas. Nuomone pasikeite tiesiog.
Kas liecia mano bendravimo budo forume - kas kaip uzsitarnauja - su tuo taip lalbu. Aiskiau jau ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 24, 11:00)
Nes mes visi (90%) augę su “beržine koše”.

Tai aš tarp tų 10-ies ax.gif Mano tėvai, gimę dar per okupaciją, irgi nebuvo lupti. Gal todėl ir nesuprantu tokio auklėjimo. Sesuo tai velnių privalgius buvo, tėvas pasakojo, kad kelis kartus laukė su diržu... Bet taip ir nepanaudojo. Aš tai gera mergaitė buvau biggrin.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 24, 11:18)
Jau skelbiama, kad ir tėvas su rykšte mušdavo, ir kad prisipažino.  unsure.gif
Vaikai pas laikinąją globėją, manau, kad ten ir gerti gauna, ir šviesa įjungta... Paskaitau debilų komentarus, kaip susidoroti reikia ir su globėjais, ir su šeima, kuri smurtą nufilmavo ir galvoju, ar Lietuvoje liko tik degradai, o visi kiti emigravo? unsure.gif

Aš tai irgi kraupstu, nulinčiuotų dabar tą pilietišką šeimą. Oi pasiilgo žmonės patvorio. Tuoj puteikis sukurs, kas nors kebabų atvilks, bambalinio alaus, lafa buduliams.
O pilietiški žmonės kaip visad liks kalčiausi.

QUOTE(Nakviša @ 2018 10 24, 12:20)

Užduokite sau klausimą, paprastą. Jeigu svetimas žmogus taip pasielgtų su tokio amžiaus vaiku? Kaip manote, kaip greitai sulauktų kaltinimų? Kodėl mes, tėvai, tuo tarpu leidžiame peržengti tokias ribas, motyvuodami nuosavybės teise į tą vaiką? Kuris aplamai nesuvokia už ką jis gavo mušt?
Čia tokie retoriniai klausimai.

Būtent, pati motina ar tėvas svetimam uždavusiam per rankytę akis išdraskytų. O su savo vaikais kaip su daiktais elgiasi, kaip su nuosavybe, mano-ką noriu tą darau.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 13:33)
baisu , skaiciau jau irgi fb vieno vyro panasius liudyjimus ir dar vienos seimos liudyjimus, kad parke ten nieko baisaus nebuvo. Gerai kazkas pastebejo, kad vietoj filmavimo geriau butu padeje mamai su dviem maziukais vaikais...kazin jei vaikas butu nutrenktas dviraciu takelyje butu smagiai sau viska nufilmave...

Žinai dabar tiek "liudytojų" atsiras. Prisiminti reikia violetinę psichozę, kur net daktarės "liudijo", jau nekalbant apie kopūstinius.
Atsakyti
Man tai kitas klausimas idomus
Kaip tos tarnybos nuramino isplestus is tevu vaikus? Kazi ar neduoda ten kokiu raminamuju pries miega gert, taip kaip senukam ligoninej? Nes toki kosmara isgyvenantis 2- 4 metis uzsikukciotu nesuprasdamas kas vyksta.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 24, 14:01)

Būtent, pati motina ar tėvas svetimam uždavusiam per rankytę akis išdraskytų. O su savo vaikais kaip su daiktais elgiasi, kaip su nuosavybe, mano-ką noriu tą darau.

Nenusikalbek
Jei tevai savo vaiko nemusa, tai kodel turetu neiskabi ti akiu kazkokiam issigimeliui, kuris ju vaika zaloja?
Atsakyti