Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 12:18)
vieną policininką tai taip, turi. Jis gi jį iš karto užgynė, užprotegavo. O ką pažįsta tas policininkas, lieka neaišku. Gali daug ką pažinoti.
Greičiau vokiečiai suktųsi, greičiau jo paiešką būtų paskelbę, gal vaikelis dar gyvas būtų likęs. Bet gi prisikvietė tų visų afro Merkel, kurie šaršalus kelia ir gali būti, kad policija bylomis užversta, nespėja suktis.
Žodžiu, kaip bepažiūrėsi, kaltė vėl tenka tiems, iš aukščiau

kazkur lyg rase, kad jis is pasiturincios siemos ir labai silepintas uago, jei neklystu, tas pazystamas policininkas galejo tik bijoti kazkokiu zmoniu ir nematyti jo nusikaltimu...
kazkaip man si istroja labai jau neaiski...
pas msu gi teisiami visi kas vargsia ir pazystamu geru neturi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2018 - 11:29
https://m.delfi.lt/p.../...53681&amp=1
Kai nori pasirodyt labai protinga ir isradinga - tai tik pasijuokt. Lentynos senoms nuo svetimu kapu zvakidems...

Kiekvienai metais tas pats per ta pati - visokiems planetos gelbetojams kliuna geles ir tos zvakes. " apseikime su viena zvakele"..man tas mekenimas toks neadekvatus atrodo. Tai dabar jei pvz tevu buvo penki vaikai, tai arba visi turi kartu ateit su ta viena zvake, arba jei kuris ateina ir pamato uzdegta zvake, tai jau jam kaip ir nebederetu nuo saves uzdegti, nes mat planeta tersia...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 11:26)
Pas mane tai pietu metas. Galvoju reikia tave senmerge pries helovyna truputi paerzinti - kaukes galesi nesideti, pasisausus galesi praeivius baidyt ir saldainiu prasyt 4u.gif .

mane erzintina nerekomenduotina, nes po to daug ašarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 12:39)
Kai nori pasirodyt labai protinga ir isradinga - tai tik pasijuokt. Lentynos senoms nuo svetimu  kapu zvakidems...

Kiekvienai metais tas pats per ta pati - visokiems planetos gelbetojams kliuna geles ir tos zvakes. " apseikime su viena zvakele"..man tas mekenimas toks neadekvatus atrodo. Tai dabar jei pvz tevu buvo penki vaikai, tai arba visi turi kartu ateit su ta viena zvake, arba jei kuris ateina ir pamato uzdegta zvake, tai jau jam kaip ir nebederetu nuo saves uzdegti, nes mat planeta tersia...

degink vaskines zvakes be plastiko ir vis kas bus gerai mirksiukas.gif
o tas siuksliu nesimas ant kapu nelabai suprantu kam? nnumirusiam nuo to geriau ar planetai ar tam kas nesa? plastiko geles, plastiko zvakes paskui siuksliu kruvos.Dustam jau, tuoj kai prades salia miestu deginti tas siukles gal kitaip pradesi mastyti.

skaitei pati?Vien is Vilniau tik kiek siuksliu per kelias dienas doh.gif ir kur jos turi pasideti?
Remiantis Vilniaus savivaldybės pateiktais duomenimis, pernai iš Vilniaus kapinių po Visų Šventųjų dienos ir Vėlinių iš kapinių buvo išvežta apie 1500 tonų atliekų. Lyginant su kitais mėnesiais, šis atliekų kiekis yra 4 kartus didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2018 - 11:54
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 11:39)
Kai nori pasirodyt labai protinga ir isradinga - tai tik pasijuokt. Lentynos senoms nuo svetimu  kapu zvakidems...

tik po to neverk, kai ta planeta užteršta nusprendžia teršėjais atsikratyti.

O šiaip tai, jei esi tokia gera duktė ir visi giminės pas jus ten tobuli ir taip rūpinasi protėviais, tai pirki natūralias žvakes savo numylėtiems, gi tu bagočka pas mus, tai negailėk, ok? Tada tikrai neterši smile.gif
Atsakyti
seniau lietuviai degino lauzus per velines butu daug smagiau ir graziau ir siuksliu nebutu, ir pasisildyti siomis dienomis butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 12:39)

Šiaip iš dalies ji teisi. Šiukšlių tikrai daug. Mes važiuojam aplankyti tris vietoves (uošviai, mano seneliai iš tėvo pusės, mano seneliai iš mamos pusės). Šeštadienį tvarkiau keturis kapus, po dvi žvakes. Dabar vėl kelionineje tašėje žvakes beveik vien. Žinoma stiklines žvakides naudoju kol nesudūžta, bet vis tiek kiek jų išmeta? Kapai seni jau, nelaidoja daugiau nieko. Stovi 6 konteineriai. Pilni. O tai kas darysis šiom dienom?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 12:48)
mane erzintina nerekomenduotina, nes po to daug ašarų mirksiukas.gif

Ar tu tikrai dar tebegalvoji, kad kazka gali pagasdinti?😂😂😂

Bet ziurek, sutaupiau tau ant kokio baisaus helovinisko kostiumo ar makiazo mirksiukas.gif . Iki sutemu visai nusisiausi, nusidraskysi naturaliai, o akys issprogusios praeivius baidys 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 12:51)
tai pirki natūralias žvakes savo numylėtiems,

Naturalios vejui, lietui nedegs. Asmeniskai man negrazios. Perku viena idekla i stikline zvakide, kuri jau stovi gal 4 metus ta pati.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 31, 12:54)
seniau lietuviai degino lauzus per velines butu daug smagiau ir graziau ir siuksliu nebutu, ir pasisildyti siomis dienomis butu gerai.

Isivaizduok ka dabar parasei - kapas prie kapo, ateina visi ir degina lauza prie lauzo. Unikumas.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 31, 12:56)
Šiaip iš dalies ji teisi. Šiukšlių tikrai daug. Mes važiuojam aplankyti tris vietoves (uošviai, mano seneliai iš tėvo pusės, mano seneliai iš mamos pusės). Šeštadienį tvarkiau keturis kapus, po dvi žvakes. Dabar vėl kelionineje tašėje žvakes beveik vien. Žinoma stiklines žvakides naudoju kol nesudūžta, bet vis tiek kiek jų išmeta? Kapai seni jau, nelaidoja daugiau nieko. Stovi 6 konteineriai. Pilni. O tai kas darysis šiom dienom?

Tai va butent, kad stiklines zvakides visi naudoja kol nesuduzta ar kitaip nepasizeidzia. O konteineriuose tos kur zvakes stikle ilietos buna ir dangteliai pajuode, bei stiklas aprukes. Tai kam tokios zvakidem lentynas daryt? Kad dar baisiau ta aplinka apterst? Ir kas ims? Dvi, trys bobules ir vienas naturalas( tipo ubuntes).
Isvez tuos konteinerius, spalis, lapkritis tik tokie. Daro problema nei is niekur.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 13:14)
Tai va butent, kad stiklines zvakides visi naudoja kol nesuduzta ar kitaip nepasizeidzia. O konteineriuose tos kur zvakes stikle ilietos buna ir dangteliai pajuode, bei stiklas aprukes. Tai kam tokios zvakidem lentynas daryt? Kad dar baisiau ta aplinka apterst? Ir kas ims? Dvi, trys bobules ir vienas naturalas( tipo ubuntes).
Isvez tuos konteinerius, spalis, lapkritis tik tokie. Daro problema nei is niekur.

Iš dalies visai neblogai būtų: dužo žvakidė - pasikeitei į kitą. Pirkt nereikia. Aš imčiau. Po konteinerį kažkaip nefasonas kuistis. Kiek aš už naują žvakę su žvakide mokėjau? 3€ lyg ir. Po dvi ant kapo, apie 10 €. Perku “ilgai grojančias” aliejines žvakes... Na susidaro, susidaro.
Ne problema, viena iš neblogų idėjų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 12:14)
Ar tu tikrai dar tebegalvoji, kad kazka gali pagasdinti?😂😂😂

Bet ziurek, sutaupiau tau ant kokio baisaus helovinisko kostiumo ar makiazo mirksiukas.gif . Iki sutemu visai nusisiausi, nusidraskysi naturaliai, o akys issprogusios praeivius baidys 4u.gif .
Papildyta:

Naturalios vejui, lietui nedegs. Asmeniskai man negrazios. Perku viena idekla i stikline zvakide, kuri jau stovi gal 4 metus ta pati.

tai kad negalvoju. Aš niekada šiaip sau liežuvio nelaidau ar pirštukų klavoje nemaigau. Taip sau ir užsirašyk. Būk žmogus, jei nori, kad sektųsi ax.gif

Daugiau išeik iš namų, pravėdink galvą ir rasi labai gražių. Net angeliukus pagamina smile.gif
Tai nebūk avių bandos pasekėja. Gi tu pas maus proAtinguolė. Uždek, kol stovi, savo rankose palaikyk, o vėliau gali uždegti natūralią savo namuose, prie artimųjų foto pvz..
Negi tiki, kad tavieji buvo tokie blogiečiai ir niekur aukščiau nuo kapo nepakilę, o įstrigę kape, kad tik tą kapą patį nukrauti žvakėmis reikia? Netiki, kad uždegus kitur, šiluma juos pasieks?
Tai nieko tau ir nedavė tas susitikimas su tuo savo popiežium...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 13:14)
Isivaizduok ka dabar parasei - kapas prie kapo, ateina visi ir degina lauza prie lauzo. Unikumas.
Papildyta:

ne prie kiekvieno kapo, vargeli tu musu, viena lauza kapinese biggrin.gif

isves i kur i kita planeta?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 13:31)
Negi tiki, kad tavieji buvo tokie blogiečiai ir niekur aukščiau nuo kapo nepakilę, o įstrigę kape, kad tik tą kapą patį nukrauti žvakėmis reikia? Netiki, kad uždegus kitur, šiluma juos pasieks?

gal nujaucia, ka gali zinoti...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 13:31)
tai kad negalvoju. Aš niekada šiaip sau liežuvio nelaidau ar pirštukų klavoje nemaigau. Taip sau ir užsirašyk. Būk žmogus, jei nori, kad sektųsi ax.gif

Burtinyke, oi burtinyke😂😂. Nukvakai jau galutinai.

Kaip nedave? Dave. Pamaciau grazu, gera energija trykstanti pagyvenusi zmogu smile.gif .
O tu pavydi, kad esi nuprotejusi burtinyke ir neikaip negali su normaliais susigyvent tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 31, 13:43)
ne prie kiekvieno kapo, vargeli tu musu, viena lauza kapinese  biggrin.gif

isves i kur i kita planeta?

Nu tai ko ubauji? Kelk sikna nuo kompo ir eik i kapines. Sutemk malku, uzdeg viena dideli lauza vidury kokiu Rasu kapiniu ir paziurek kiek atrasi pasekeju.

O ka duoda tavo marliuku skalbimas ir dziovinimas? Tu tikrai galvoji, kad tu netersi planetos? Nueini i parde , nusinesi savo popieriu ir vyniojies i ji vietoj plast maiseliu? Ar visgi dedi bulves i maiseli? Labiausiai juokas ima is tavo tusciu sneku ir nuolatinio darbo supermamkose.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 10 31, 13:25)
Iš dalies visai neblogai būtų: dužo žvakidė - pasikeitei į kitą. Pirkt nereikia. Aš imčiau. Po konteinerį kažkaip nefasonas kuistis. Kiek aš už naują žvakę su žvakide mokėjau? 3€ lyg ir. Po dvi ant kapo, apie 10 €. Perku “ilgai grojančias” aliejines žvakes... Na susidaro, susidaro.
Ne problema, viena iš neblogų idėjų.

Niekas nemeto tu neduzusiu, normaliai atrodanciu zvakidziu, kur idekliukai keiciasi. Tai kokios zvakides stovetu tuose lentynuose? Tos arba aprukusios, arba baltos plastmases dekoruotos nugeltusios, arba stiklainiai vasko nubegusio.
Netikiu, kad viena kart metuose labai pasijaucia tie pinigai ant tu zvakiu.
Atsakyti