QUOTE(cambala @ 2018 10 31, 19:57)
O kuom skiriasi pas tave? Tu gi gyveni supermamkose.
Jau tu rasei, kad as susitikus su tavim realybej visai kitaip bendrauciau. Tai galiu tave nuvilt - as su tavim nesusitikciau gyvenime, nes tu ne tas zmogus, su kuriuo butu idomu. O susitikus zvengt is taves - nu nemandagu ir ne tas amzius. Tai va.
matai sunku kazka pasakyti zmogui, kuris nesuvokia kas yra virtuali erdve, nu jau ne ta karta matyt nesigaudai, ka padarysi
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 31, 21:37)
Juk jis nuteistas, 19 metų gavo. Tik klausimas, ar Vokietijoj tik už apiplėśimą kalėtų ir būtų pargabentas į Lt, ar ir už Mato nužudymą. Būtų mano valia, tai aš jam kulką į kaktą įsegčiau ir būtų kvit.
Papildyta:
Aš plastikiniam iš tesco, organic bulvės, patinka, kad nesukrenta, tinka mišrainei, sriubai. Arba iš lidlo maris paiper bulvės, labai skanūs bulviniai blynai gaunasi😁 o tos popieriniuose maišuose dažnuausia roosteriai, š, košei gal ir tinka
aha dabar paskaiciau ir apakau tik 19 m

kodel ta mama nuzudziusi vaikus gavo iki gyvos galvos? tai kodel ji isduoda Vokietijon, atkaletu cia 19 m tada galetu keliauti, cia kazkas labai jau neskaidraus sioje situacijoje...
as pirkdavau is lidlo organic patikdavo seniau, bet dabar kazkaip nebepatinka, perku tas rooster is lidlo kur dideliam popieriniam maise, jas verdu ant garu tai labai skanios man jos dabar , ant garu neistysta , tokios purios
Papildyta:
Ne, nu bet fruktai dirba tuose vaikuteisese, ir ne eiliniu darbuotoju, o situacijos vadybininku

nesuprantu, kas tuose istaiguose darosi
cia tas pats darbuotojas, kuris plese vaika is tecio ranku, taip, kad net zmones sustojo ziureti, kas darosi, nebego tas tetis i jokia gatve...
kazin, nebuvo nei vieno su vaizdo registratoriais is pravaziuojanciu masinu...?
Jis ne tik turi teistuma ir toliau nusikalsta

gal jam kas galetu pasiulyti kursus tuos pozityvaus elgesio?
Tai dar toli gražu ne viskas naujienų portalo lrytas.lt duomenimis, T.Ismailovas ne kartą buvo baustas administracine tvarka. Pavyzdžiui, šių metų rugsėjo 27-ąją, dvi dienos prieš skandalingą vaikų paėmimo operaciją Kauno apygardos teismas atmetė T.Ismailovo skundą administracinėje byloje, kurioje jis buvo nubaustas už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą. Policijos duomenimis, jis praėjusiais metais viešoje vietoje nuo rugpjūčio 1 dienos iki rugsėjo 30 dienos Sistemingai vidiniame kieme, įžeidžiamai kibo prie restorano darbuotojų, garsiai rėkdamas tyčiojosi, užgauliojo, vartojo necenzūrinius žodžius ir nepagarbius žodžius, grasino fiziniu smurtu, sugadinti turtą, tuo pažeisdamas viešąją tvarką ir žmonių rimtį, nes restorano darbuotojai dėl nuolatinio pasikartojančio psichinio smurto patiria neigiamus išgyvenimus bei baiminasi dėl savo sveikatos. T.Ismailovui policija skyrė 85 eurų dydžio baudą. Vyras skundė policijos nutarimus Kauno apylinkės ir Kauno apygardos teismams, bet nieko nepešė nuobauda palikta galioti.
Skaitykite daugiau:
https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy