QUOTE(vilnera @ 2019 01 08, 18:52)
Na, žemės mokestis nuo sklypo vietos ir paskirties priklauso, ne visur jis toks mažas..

Dėl vaikų - tą sėkmingumą šiek tiek kita prasme turėjau galvoje - jei vaikams viskas tvarkoj, suaugę, išsimokslinę, dirbdami jie bus nebereikalingi tėvų finansinės pagalbos, tad pvz. mums pakaktų gerokai mažesnių pajamų.. Vaikų pagalbos tikiuosi fizinės

Mano tėvai padėdavo seneliams, mes padedam tėveliams, tikiuosi, ir mano vaikai padės man su visais daržais, sodu, gėlynais.. gal...
bet tai ir yra investicija, kad kokiam banke laikyti, manau, jau geriau uz zeme moketi, visa kazka realaus turesi.
Taip teisingai.
As tai is vis sakau, panaikinti reiktu pensijas ir mokescius del ju ir lai zmones masto, nes taip ir apgauna juos valstybes, kaip pvz mano tevus ir daug kitu, tikejosi normalios pensijos, o gauna spygute. Tada zmones investuotu i save, savo tobilinimasi, vaiku islavinima, mastytu, ka darys senatvej. As asmeniskai, tai sumintim gyvenu, kad is valstybiu jokiu nieko negausiu ir taip kuriuosi ateiti. Duos gerai, neduos , reikia susikurti iki to kazkoki gerbuvi.