QUOTE(Aimeja @ 2019 01 08, 22:49)

Tai, kad tikiesi.
Tai, kad maza ta pensija uz tuos 10 m.
valdiska pensija visada beveik vienoda, kai ppasalpa, reikia kaupti privaciai, jei nori didesnes. dauguma airiu ,aks gali perka antrus namus, kad galetu nuomoti ar parduoti ir pirsidurti taip prie pensijos
Ne nesitikiu, siaip tik pajuokavau, nes kol dar bus man ta pensija dar kelis kart keis tuos istatymsu ir pensijini amziu, mano mama gavo, o kai bus po 30 m kas cia zino, tiketis kazko absurdiska.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 08, 22:44)
Nežinau, mes tėvams (dabar tik tėvukas likęs), materialiai nepadedam, o ir nesiskundžia niekad, bet jie visą gyvenimą dirbo. Nebadauja, dar ir anūkams po eurą kitą išrašo švenčių proga.
Mano mama kiek pasakoja, kiek kiti gauna pensininkai pazystami, tai neiznau, kaip jie pragyvena 200-400 e per menesi, kaip is tiek gyevnti? tai tik ant pigiausio maisto, sau nieko per daug neleidziant. irgi visi pradirbe visa gyvenima pvz mokytojais, pastininkais, seselem , auklytem ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 09, 11:40)
manau,kad apie sali paskaite dar pries pirmuosius vaikus isivaikinant. Kas zinojo, kad bus sukeltas skandalas del mergaites?
Papildyta:
padejau tvarkyti dokumentus, tai zinau, kad is SEB gavo be jokiu problemu. Nunese notaro isduota dokumenta, kad yra paveldetojas, banko darbuotoja sutvarke banko popierius, pervede pinigus, uzdare mirusiojo saskaitas banke.
ir kas musu salyje vyksta be skandalu del valdininku ir istatymu absurdiskumu?
gal istaigom reikejo pirmiausia susisiekti su giminaiciais ,kai nutare pasiulyti vaikai tarptautiniam ivaikinimui. Kodel istatymai to nenumato , kodel mamos, suaugusiu broliu niekas nieko neklausia, ji gi nera protiskai neigali?
nezinau Lietuvoje kur dursi ten probelmu kruvos, valdininku savivale, neisskaitymas su zmoniu teisem. Visur yra problemu, bet ne tiek daug ir ne tokiu giliu.
ir is kur toks tas noras imti vaikus butent is Lietuvos? Pvz kodel tu neieskojai kokiusoe filipinuose? ko ne savoje salyje?