Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 25, 17:54)
Ta proga tau muzikinis sveikinimas
https://youtu.be/T2q2mnP-cXQ antras geriausias Lt dainininkas po minedo, Lietuvos pasididžiavimas, pažiba. Ši daina būtinai turi būti tavo playliste

iš kur tokį patraukei? pirmą kartą matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 18:09)
aha prasideda litanija apie mano vyra, vaikus, ka dar giminaicius atisminsim? neatisbodau dar as ir mano gyvenimas?  biggrin.gif jau kaip teve musu mokat lotuliukas.gif

nU airijoej tikria mazia pravercia lietuviu kalbos mokejimas ir,kad uz tai moketu  mirksiukas.gif as ir dabar gana turtinga, cia ziurint su kuo sulyginsi  biggrin.gif

sakai ? is kurio galo ziuri ?

dekui, netrukdysiu ,klausykis.  mirksiukas.gif as jau turiu savo megstamus daininkus, kas nors is esamu tau primena tokius?

Šizofrenijos priepuolis? Apie vaikus nei žodžio neparašiau, pati loji. Bet jo, jeigu tu savo aplinkoje taip pat šlykščiai išsidirbinėji kaip ir forume, man gaila žmonių, esančių šalia tavęs. Įdomucia tave jau būtų sudaužęs kaip bokso kriaušę

Ir turtinga, ir bendraut turi su kuo. NOT.

Iš šito:
vartotojo įkelta nuotrauka

Special for you
https://youtu.be/5Gj6zss6Cjw

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 18:16)
iš kur tokį patraukei? pirmą kartą matau biggrin.gif

Seksiukas, ane? wub.gif lotuliukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Oh yesss, baby!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 25 sausio 2019 - 18:41
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 25, 18:29)
Šizofrenijos priepuolis? Apie vaikus nei žodžio neparašiau, pati loji. Bet jo, jeigu tu savo aplinkoje taip pat šlykščiai išsidirbinėji kaip ir forume, man gaila žmonių, esančių šalia tavęs. Įdomucia tave jau būtų sudaužęs kaip bokso kriaušę

Ir turtinga, ir bendraut turi su kuo. NOT.

Papildyta:

Seksiukas, ane? wub.gif lotuliukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka

tai as cia i prieki uzbegu,matau link kur jau pokalbis eina lotuliukas.gif
gaila, gaila gaila, visu jums gaila, saves pagailekit, jie neskiriat forumu nuo gyvenimo mirksiukas.gif

aha matosi, forume ir tikriausiai kokia ferma fb turi ar net visa miesta ar sali?? bigsmile.gif lotuliukas.gif

jo unsure.gif biggrin.gif
tai muzikoje irgi skoniai nesutampa.

ir viskas nieko idomiai neparasysi?, visa diena pripezejom cia nesamoniu lotuliukas.gif

o cia tau https://www.youtube....h?v=pFoHLJcNh1k
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2019 - 18:35
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 18:32)
tai as cia i prieki uzbegu,matau link kur jau pokalbis eina lotuliukas.gif
gaila, gaila gaila, visu jums gaila, saves pagailekit, jie neskiriat forumu nuo gyvenimo  mirksiukas.gif

aha matosi, forume ir tikriausiai kokia ferma fb turi ar net visa miesta ar sali??  bigsmile.gif lotuliukas.gif

jo  unsure.gif  biggrin.gif 
tai muzikoje irgi skoniai nesutampa.

Tai nebėk, pristabdyk arklius biggrin.gif

O koks skirtumas? Jeigu tu taip šlykščiai elgiesi forume, vadinasi, tą patį darai ir savo aplinkoj. Fui.

Pati bent supratai, ką bandei pasakyti? Kur perki tai, ką vartoji? Stiprokai veža.

Eik tu, aš juk tau pačius talentingiausius dainininkus rodau! Visai jau skonio neturi..
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 25, 18:40)
Tai nebėk, pristabdyk arklius biggrin.gif

O koks skirtumas? Jeigu tu taip šlykščiai elgiesi forume, vadinasi, tą patį darai ir savo aplinkoj. Fui.

Pati bent supratai, ką bandei pasakyti? Kur perki tai, ką vartoji? Stiprokai veža.

Eik tu, aš juk tau pačius talentingiausius dainininkus rodau! Visai jau skonio neturi..

o kam ? Cia tipo norejai siurpriza man padaryti ir sugadinau lotuliukas.gif

kur tu ta mano slysktuma matai,kazin ne i veidrodi ziuri netycia? ka as tau konkreciai slykstaus pasakiau?o tu man?

tu ka sakinio nebesugebi suprasti?
tavo sakinysIr turtinga, ir bendraut turi su kuo.
mano atskaymas: aha matosi, forume ir tikriausiai kokia ferma fb turi ar net visa miesta ar sali??
Kas tau cia nesuprantamo? jau nuo paparstu sakiniu veza tave? lotuliukas.gif

nu ka padarysi, is kur pas valytojas skonis...nors siaip kaip pagalvoju, valytojos cia gauna geriau nei gydytojai Lt , tai ko tom valytojom nepadirbti, atejai isisvalei ir ramu, nei 10 m mokintis, nei atskaomybe, ir darbas fizinis pajudi, enlabai iznau kojis zmonem uzkliuva bigsmile.gif

Atsakyti
Sako su amžium ateina išmintis. Bet kartais amžius ateina vienas....

Vaikų darželis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 25 sausio 2019 - 19:06
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 18:55)
o kam ? Cia tipo norejai siurpriza man padaryti ir sugadinau lotuliukas.gif

kur tu ta mano slysktuma matai,kazin ne i veidrodi ziuri netycia? ka as tau konkreciai slykstaus pasakiau?o tu man?

tu ka sakinio nebesugebi suprasti?
tavo sakinysIr turtinga, ir bendraut turi su kuo. NOT
mano atskaymas: aha matosi, forume ir tikriausiai kokia ferma fb turi ar net visa miesta ar sali??
Kas tau cia nesuprantamo? jau nuo paparstu sakiniu veza tave? lotuliukas.gif

nu ka padarysi, is kur pas valytojas skonis...nors siaip kaip pagalvoju,  valytojos cia gauna geriau nei gydytojai Lt , tai ko tom valytojom nepadirbti, atejai isisvalei ir ramu, nei 10 m mokintis, nei atskaomybe, ir darbas fizinis pajudi, enlabai iznau kojis zmonem uzkliuva  bigsmile.gif

Tau? Nu ne. Geriau tu savo vyrui padaryk siurprizą- pačiulpk.

Atsiversk kelis puslapius atgal, pamatysi. Šlykšti tu.

Aha, kai apsivartojus rašai, tai tik pati ir supranti
Pas tave tarakonų ferma galvoje.

Žėk, kokį seksi vyrą tau radau:

Upsy.. pala pala, kaip ten su valytojų ir daktarų algom? Nesupratau nieko, ką parašei, gal gali paaiškint?

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 01 25, 17:52)
O durnumas ir visata yra beribiai

Menas, beje, viena ir iš pasipriešinimo okupacijoms formų. Jei žmonės nebūtų sugebėję analizuot, jie prarastų dar daugiau neįkainojamos informacijos. Nes mene, šalia kitų jo funkcijų,  buvo koduojami pranešimai, tai, ką norėta perduoti, palikti, papasakoti, atskleisti ar nuslėpti..
Meno funnkcija nėra tik patikti ar nepatikti. Jis ne tik į jausmus orientuotas, pirmiausia-į protą.
Puiki knyga savišvietai:
http://www.almalitte...o-istorija.html
Nuoširdžiai rekomenduoju.

Ačiū už rekomendaciją. Gal dar ką nors pasiūlytumėte iš šios srities.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 01 25, 21:22)
Ačiū už rekomendaciją. Gal dar ką nors pasiūlytumėte iš šios srities.

Tokios geros (mano skoniui) kitos net ir nežinau, ką esu skaičiusi - pasirodė sausos, neįstrigo, jaunystėj, tiesa, skaičiau biografines knygas - serija buvo leidžiama, įspūdį padarė, bet nžn, kaip dabar atrodytų.. Va šito autoriaus: https://www.knygos.l...gogo-gyvenimas/
Reiktų Moontės pasiteiraut, ji šioje srityje, man regis, profesionalė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 25 sausio 2019 - 20:13
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 25, 19:09)
Tau? Nu ne. Geriau tu savo vyrui padaryk siurprizą- pačiulpk.

Atsiversk kelis puslapius atgal, pamatysi. Šlykšti tu.

Aha, kai apsivartojus rašai, tai tik pati ir supranti
Pas tave tarakonų ferma galvoje.

Žėk, kokį seksi vyrą tau radau:

Upsy.. pala pala, kaip ten su valytojų ir daktarų algom? Nesupratau nieko, ką parašei, gal gali paaiškint?

ko taip mano vyras rupi , savo neuztenki? lotuliukas.gif ir vel surprise surprise kokios netiketos tau kalbos, koki cia nauja baeri suskeliai lotuliukas.gif

noreciau konkreciau, nes niekur nematau, kad kazka ant kazko varyciau ar meluociau, smeisciau.

tu gal nezinau kad fb yra zaidimai, kur kuri savo ferma ar miesta ar sali ? bigsmile.gif

o kam? jau pasilik sau, tau vis truksta kakzipa tu vyru, kiek matau.

Ko nesupratai, kad valytoju alga Airijoje tokia pat, kaip gydytoju Lietuvoje? ta laida, kuria taip rekomandavai nuo iki visa paziurejai iki galo? rezidentas uz naktinio budejimo greitojoje valanda gauna 1 eura ten su trupuciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2019 - 22:51
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 22:50)
ko taip mano vyras rupi , savo neuztenki? lotuliukas.gif ir vel surprise surprise kokios netiketos tau kalbos, koki cia nauja baeri suskeliai lotuliukas.gif

noreciau konkreciau, nes niekur nematau, kad kazka ant kazko varyciau ar meluociau, smeisciau.

tu gal nezinau kad fb yra zaidimai, kur kuri savo ferma ar miesta ar sali ? bigsmile.gif

o kam? jau pasilik sau, tau vis truksta kakzipa tu vyru, kiek matau.

Ko nesupratai, kad valytoju alga Airijoje tokia pat, kaip gydytoju Lietuvoje? ta laida, kuria taip rekomandavai nuo iki visa paziurejai iki galo? rezidentas uz naktinio budejimo greitojoje valanda gauna 1 eura ten su trupuciu.

Tai pačiulpsi?

Aha, "nematai". Nu nematyk.

Jei ir yra, man px. Kaip suprantu, be forMumo, tai tavo džiaugsmas? Nu jo, forMumas, fb žaidimėliai, o tai kada belieka laiko šikinykus šveist?

Man netrūksta, siūlau tau, kad dažniau čiulp.. ups, čiuptum už parankės ir ką nors nuveiktumėt, gal tada mažiau forMume trydas rašinėtum.

Nesupratau, paaiškink dar, plačiau prašom.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 22:50)

Vienos nares sunu isvadinai ku* vinyku, besidazancias moteris kompleksuotomis, kt vartojancias paleistuvemis.

Atsakyti