QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 25, 22:57)
Tai pačiulpsi?
Aha, "nematai". Nu nematyk.
Jei ir yra, man px. Kaip suprantu, be forMumo, tai tavo džiaugsmas? Nu jo, forMumas, fb žaidimėliai, o tai kada belieka laiko šikinykus šveist?
Man netrūksta, siūlau tau, kad dažniau čiulp.. ups, čiuptum už parankės ir ką nors nuveiktumėt, gal tada mažiau forMume trydas rašinėtum.
Nesupratau, paaiškink dar, plačiau prašom.
kaip suprantu tavo gyvenime yra dvi bedos neturi kam paciulpti ir labai nenori manes matyti forume.
Tai su pirma padeti negaliu. O va antra labai paparstai isprendziama, ijunk ignoravimo mygtuka ir nebematysi

jei tau normali klaba atrodo slyksti, o savi keiksmazodziai grazus, tai belieka tik su cambala diskutuoti ir ignoruoti mane
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 23:02)
Valytojai negali dirbti nuotoliniu budu, todel atmetus butinas islaidas pragyvenimui, jiems nelabai kas liks.
Gydytojai irgi negali, tai koks skirtumas?
O jei valytoja viena gyvena atlyginimas 1400 ,issnuomoja koki kambari name 300 e i men, maistas priklausomai kur dirbi, pas mus viesbutyje kambarines pavalgydavo, jei pirkti nu vienam koks 400e max jauciu ir tai kazin ar tike iseitu ir visa kita jau lieka, ne taip ir blogai ar ne? O siaip nemazai valytoju gauna net duag giau nei minimuma. Taigi koks gydytojas gali susitaupyti Lt po 700 e i menesi? kai ju atlyginimas apie 1000?