QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 31, 15:39)
Nauseda man atrodo lapinas. As negaliu remtis jokiais argumentais, bet man kyla jausmas, kad jis tas, kuriuo negalima pasitiketi. As ji FB seku jau labai ilgai ir jo komentarus skaitant susidaro vaizdas, kad viskas labai deliojama, skaiciuojama. Nera nuosirdaus bendravimo. Ir FB jis jau seniai "agituoja". Jau kuris laikas buvo aisku, kad kanditatuos is to, ka rasydavo. Toks jausmas, kad jo turinys toks, kokio rinkejai laukia, o ne toks, kuris is tikruju parodo tikraji Nauseda.
</p>
</p>
Kaip prezidentui, tas lapinizmas ir strategavimas į ateitį visai tinka. Netgi pageidautinas gal... Kai matai kelis žingsnius į priekį...
Jo fb ir aš seku, man anksčiau apie knygas kai rašydavo, patiko..
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 31, 15:45)
Pritariu. O sudėjus juos abu su Šimonyte, tobulas tandemas šalį valdyti būtų, vienas kitą papildytų. Man atrodo, kad šie prezidento rinkimai pirmi po daugelio metų kai yra iš ko rinktis. Aš dar apmąstymuose už Šimonytę ar Nausėdą balsuoti, žiūrėsiu debatus, spręsiu, tai nebus rinkimai, kad balsuočiau prieš kažką, kaip praeitais prieš Grybauskaitę balsavau, nors nebuvo už ką. Dabar yra, cieli du.
Juoksitės, bet aš į tuos, iš kurių renkuosi, net ir Maldeikienę įsirašius