Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 18:36)
kovoja raštingiausi
o kas pasirūpins žemiausiu, pažeidžiamiausi sliuoksniu? tą turėtų daryti gera valdžia, tam ji ir renkama
bet nėra pas mus geros valdžios, tą ir rašau ir tai ne abstrakcija, tai labai konkretu

tai,kad nei tie nesugeba issikovoti, tai ka sneketi apie kitus...del to ir bega zmones..va jei visi paskelbtu masini streika kelias dienas kazin kaip butu biggrin.gif

va airiai moka issikovoti, issikovojo,kad uz vandeni nebutu mokesciu, mokytojai streikavo del atlyginimu pries kelis metus, dabar seseles, ryanair pilotai daznai streikuoja biggrin.gif siaip cia labai stiprios profsajungos, jei istoji, tai jau darbdaviai prisibijo ka nelegaliai daryti ar nedamoketi, o kur nera ju, ir daug lietuviu dirba tai jau ne kokia vieta is kart zinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2019 - 18:56
QUOTE(Moonte @ 2019 02 01, 17:50)

irgi liūdesys. Man šie rinkimai buvo žavingi vien dėl jos dalyvavimo, jos itin stačiokiškos, bet logiškos pozicijos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 02 01, 18:50)
irgi liūdesys. Man šie rinkimai buvo žavingi vien dėl jos dalyvavimo, jos itin stačiokiškos, bet logiškos pozicijos.

Bet pripazinkime, tas jos staciokiskumas ziauriai nuvertina ta josios logiskaja pozicija. Zmones greiciau atkreiia demesi i forma, nei i turini.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 01, 21:41)
Bet pripazinkime, tas jos staciokiskumas ziauriai nuvertina ta josios logiskaja pozicija. Zmones greiciau atkreiia demesi i forma, nei i turini.

čia faktas. dėl to daugumai ( ir man) nebuvo įmanoma į ją rimtai žiūrėti. Nors mintys man jos patinka. Bet anei kaip kaip nematau jos Prezidento vaidmeny. Trūksta santūrumo. Lyg priešprieša Adamkaus diplomatiškumo standartui. Jai gal politologe neblogai sektųsi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 01, 22:41)

Bet tas stačiokiškumas, leidimas sau drėbti neskanų požiūrį kakton priversdavo oponentųs labiau atsiskleisti, pasukt galvą ir išprovokuodavo įdomias reakcijas, diskusiją.. Rinkiminėje kovoje, kaip oponentė, ji buvo labai naudinga, man rodos.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 02 02, 10:43)
Bet tas stačiokiškumas, leidimas sau drėbti neskanų požiūrį kakton priversdavo oponentųs labiau atsiskleisti, pasukt galvą ir išprovokuodavo įdomias reakcijas, diskusiją..  Rinkiminėje kovoje, kaip oponentė, ji buvo labai naudinga, man rodos.

Kaip jau sakiau, kas gilinasi tas daro panasias isvadas kaip Jus, mjforever. Bet ar daug tokiu rasime? Kaip nebutu gaila nemaza dalis nesigilina i turini, kaip rasiau mato tik forma.

Siaip Maldeikiene jei nori buti isgirsta, ir suprasta turetu kesiti minciu pateikimo forma.
Atsakyti
Maldeikiene nepasitrauke, tik padare rokiruote.

Atsakau visiems tiems, kurie klausėte, kodėl palikau rinkimų lauką. Ir ypač tiems, kurie dėl to nusivylėte. Aš tikrai neketinu nuleisti rankų, bet kovosiu kitaip, – rašė A.Maldeikienė. – Dabar jau gerokai žiauriau ir atviriau. Be vadinamųjų mandagybių ir visokio kitokio „melo“, kurį inspiruoja noras patikti ir įtikit, o ne kalbėti tiesą.“

SALTINIS CIA
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 02 01, 17:12)
Tomas Sinickis 4u.gif
Aš kartosiu tai ne kartą ir pradėsiu dabar: niekas mums nėra nieko skolingas: Jazzu jums nieko nėra skolinga; Mamontovas man nėra nieko skolingas. Muzikantas – ne politikas. Jis nerenka iš jūsų mokesčių, nebent patys savo noru mokate pinigus. Suprantu, kad užpulti jautresnį žmogų labai paprasta. Bet jūs esate stiprūs. Jūs esate lietuviai! Todėl labai prašau, atskirkite Masiulį nuo Justės ir sutelkite visą savo agresiją į tikrąjį blogį.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=80254877

https://youtu.be/sMtU-7fj9wc

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 03 vasario 2019 - 00:16
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 31, 15:29)
Įdomučia, čia yra tik vienas šviesos ir išminties šaltinis  biggrin.gif  biggrin.gif
Ir ji žino geriausiai.

Beje, Lutuke, kiekvieną kartą bado akis tavo tekstai su klaidomis. Ir ką? Kažkas su klaidomis rašo, kažkas su klaidomis cituoja. Toks gyvenimas.

Pasak Užkalnio ,,neišmoko dar rašyti be klaidų, bet apie teisingumą ir ekonomiką jau aiškina"
https://m.delfi.lt/d...PwCnOh_cE5RpT9U
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 03 vasario 2019 - 11:24
QUOTE(darvina @ 2019 02 03, 11:24)
Pasak Užkalnio ,,neišmoko dar rašyti be klaidų, bet apie teisingumą ir ekonomiką jau aiškina"
https://m.delfi.lt/d...PwCnOh_cE5RpT9U

Rasyti be klaidu jau yra bereikalingas resursu svaistymas. Uz tai niekas pinigu nemoka. Rasantys taisiklingai, dazniau gabus tik iskalti taisykles, o su tokiais sugebejimais dabar irrgi netoli dabar vaziuosi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 03, 11:46)
Rasyti be klaidu jau yra bereikalingas resursu svaistymas. Uz tai niekas pinigu nemoka. Rasantys taisiklingai, dazniau gabus tik iskalti taisykles, o su tokiais sugebejimais dabar irrgi netoli dabar vaziuosi

Nemoku mintinai nei vienos gramatikos taisykles, išskyrus, kad turi būti kablelis prieš "kad" ir taškas sakinio gale. Žodžius rašau taisyklingai, nes parašyti netaisyklingai jie man negražūs.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 03, 11:56)
Nemoku mintinai nei vienos gramatikos taisykles, išskyrus, kad turi būti kablelis prieš "kad" ir taškas sakinio gale. Žodžius rašau taisyklingai, nes parašyti netaisyklingai jie man negražūs.

Mano galva, Užkalnis šaiposi iš žmonių, kurie patys yra mažaraščiai, bet labai mėgsta aiškinti kitiems apie ekonomiką, teisingumą ir t.t.
Atsakyti