Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 09:09)
tu irgi apvarinėji žmones, kurie nenori turėti vaikų arba tiesiog dar neturi, nes tam dar ne laikas.
Badyk į save irgi, ne invalide smile.gif

Cia tu apie save? Kad tu ne zmogus, nes kai kalbi apie karmas, saipaisi is ligu, ligoniu, mirciu ir netekciu, kad pasaulis valosi nuo brudo, kai per katastrofas vaikai zusta, tai tau , menkaverte, ir buvo uzduotas pamastymui klausimas, kad gal ir nesidaugina tokios bjaurastis kaip tu, zeme valosi.
Dasuto?
Ar ir toliau dar ir sita tema siksi?
Atsakyti
Pagal pataisą, kiekvienas asmuo galės kreiptis į KT dėl teisės aktų, jeigu jų pagrindu priimtas sprendimas pažeidė jo konstitucines teises ar laisves, o kitos teisinės gynybos priemonės išnaudotos.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=80675553

o čia ir baigsis ir teisės ir laisvės ir seimo darbas, nes Konstitucinis bus užpiltas skundais, o seimas nespės taisytis. Ant savo galvos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 08:01)
... Pasake pabegele is Lietuvos  rolleyes.gif

nu taip, ir tokiu muu apie 1 mln, pabegom nuo skurdo, neteisybes, kad nereiktu nussizudyti, o noretum, kad issizude butu visi ar prasigere(letesne savizudybe)?
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2019 03 21, 08:11)

o jei man nepatinka dabartine uzsienio politika? ir ypac Grybauskaites elgesys su kaimynais? siulot tai testi , as siulau keisti ir bent draugauti su Lenkija, Estija, Latvija, su Blatarusija nesipykti ir su Rusija atstatyti normalius santykius, bent jau tokuis, kokiusoe yra dauguma vakaru valstybiu.

Melas, nes pinigu yra tik jie paskirstomi netinkamai ir isvagiami . Jum zmogaus gyvybe ir sveikata tolygu prekei, ir svarbu, kad pelna nestu?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 21, 08:31)
as garantuoju, kad ji nebalsuoja. Jus galite nebijoti emigrantu su ju balsais. Pagal tai kiek  ju balsuoja, tai nieko isrinkti Lietuvoje negali. </p>

Oi balsuosiu si kart, jau prisiregistravau ir uzsisakiau balsavima pastu mirksiukas.gif ir uz prezidenta ir uz europarlamenta.

Tik dar nemaciau tautos, kuri taip niekintu svao tautiecius ir varytu is salies... nekeista, akd ir pirmaujam emigracijos mastais pasaulyje...

Tik va keista, kaip pastininkei neuzkliuna kitu kandidatu ir partiju durninimas, o va grazi , mandagi kritika Simonytes, kaip kandidates i prezidentus jau vaidenasi,kaip jos zeminimas. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 kovo 2019 - 14:32
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 14:29)
o jei man nepatinka dabartine uzsienio politika? ir ypac Grybauskaites elgesys su kaimynais? siulot tai testi , as siulau keisti ir bent draugauti su Lenkija, Estija, Latvija, su Blatarusija nesipykti ir su Rusija atstatyti normalius santykius, bent jau tokuis, kokiusoe yra dauguma vakaru valstybiu.

Melas, nes pinigu yra tik jie paskirstomi netinkamai ir isvagiami . Jum zmogaus gyvybe ir sveikata tolygu prekei, ir svarbu, kad pelna nestu?

o man patinka dabartine uzsienio politika Grybauskaites (nemaisyti su praimo nusisnekejimais). tai va todel ir balsuosiu uz Simonyte. tau nepatinka - tu nebalsuosi. ir tavo aiskinimai, kad ji bevaike, todel netinka i prezidentus - niekam neidomus.

bek prisiregistruok i olandijos forumus ir ten paverk, del olandijoje vos neuzmigdyto ligonio, juk atvejis olandijoj ivyko. ten ir paklausinek ar jiems zmogaus gyvybe ir sveikata tolygu prekei, ir svarbu, kad pelna nestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 09:09)
tu irgi apvarinėji žmones, kurie nenori turėti vaikų arba tiesiog dar neturi, nes tam dar ne laikas.
Badyk į save irgi, ne invalide smile.gif

skirtumas dar tas,kad ji saiposi is kitu, kas vaiku neturi, o as tik sneku apie prezidento posta, o ne siaip asmeninius zmoniu pasirinkimus, nebunant prezidentais.
Pvz vieno sformo svadovas iesko darbuotoju, kurie turi vaiku ir daug, nes sako jie geriau dirba, nu jo toks noras ir surpatimas, tai jau bus kandidatu apvarymas palei durnas bobas cia... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 14:34)
o man patinka dabartine uzsienio politika Grybauskaites (nemaisyti su praimo nusisnekejimais). tai va todel ir balsuosiu uz Simonyte. tau nepatinka - tu nebalsuosi. ir tavo aiskinimai, kad ji bevaike, todel netinka i prezidentus - niekam neidomus.

bek prisiregistruok i olandijos forumus ir ten paverk, del olandijoje vos neuzmigdyto ligonio, juk atvejis olandijoj ivyko. ten ir paklausinek ar jiems zmogaus gyvybe ir sveikata tolygu prekei, ir svarbu, kad pelna nestu  4u.gif

Jie butu buve neidomus , nebutume tiek diskutave del to, buciau parasiusi posta ir nieka snebutu jo komentaves mirksiukas.gif

taigi ir LIetuva i tai eina, ne?cia jusm zvilgsnis i ateiti, man nesvarbu kas siuo metu vyksta Olandijoje, man tik baisu,akd visur tai gali paplisti. Juk sistema Lietuvoje irgi ta pati, medicina, svietimas padaryti verslu. O cia taip atsitiko su lietuviais, ne olandais. Ir vertybes tokiso nesamos po Europa ir ypac tu be seimos , be vaiku vadovu....
Atsakyti
tai visgi komentaru i sia tema neturit, kaip jums vtat veiskmai? moteris skiriasi su girtuoklaiujanciu agresyviu vyru ir is jos atimami vaikai, o dar pries tai vyresnis paliekamas gyevnit su vyru, del vtat isakymo blink.gif

Kaune nauja kova dėl paimtų vaikų. Kelios dešimtys miestiečių pikete reikalavo grąžinti du berniukus, kurie beveik pusmetį negyvena su tėvais, praneša LNK žinių tarnyba.

Skaityti daugiau: http://www.diena.lt/...tu-vaiku-906118

toks jausmas, kad dalis cia vtat darbuotojos lotuliukas.gif

cia dar tas pas vargsu Kucinsku skausmas, del draskomos siemos, vaiku ir vel Kaunas ir vel vtat. 2 metai uz pliaukstelejma vaikui per sikna ar nenuproteje jau zmones? Tai uz pakelta balsa, minimums paru reiktu sodinti.... unsure.gif

https://tvplay.tv3.l...BOICLw9P_tu2vCw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 kovo 2019 - 15:07
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 10:14)
Cia tu apie save? Kad tu ne zmogus, nes kai kalbi apie karmas, saipaisi is ligu, ligoniu, mirciu ir netekciu,  kad pasaulis valosi nuo brudo, kai per katastrofas vaikai zusta, tai tau , menkaverte, ir buvo uzduotas pamastymui klausimas, kad gal ir  nesidaugina tokios bjaurastis kaip tu, zeme valosi.
Dasuto?
Ar ir toliau dar ir sita tema siksi?

tai tu tiki karma?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 03 21, 11:49)
Pagal pataisą, kiekvienas asmuo galės kreiptis į KT dėl teisės aktų, jeigu jų pagrindu priimtas sprendimas pažeidė jo konstitucines teises ar laisves, o kitos teisinės gynybos priemonės išnaudotos.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=80675553
o čia ir baigsis ir teisės ir laisvės ir seimo darbas, nes Konstitucinis bus užpiltas skundais, o seimas nespės taisytis. Ant savo galvos.

tokioj korupcionierių šalyje to tikrai reikia
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 14:31)
Tik va keista, kaip pastininkei neuzkliuna kitu kandidatu ir partiju durninimas, o va  grazi , mandagi kritika Simonytes, kaip kandidates i prezidentus jau vaidenasi,kaip jos zeminimas.  blink.gif

puiki pastaba.
Nei vieno nesudraudė už pvz. "Puidurnių..."
todėl Lietuva taip ir nusiritus žemai, kad čia dauguma taiko dvigubus standartus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 14:38)

Jie butu buve neidomus , nebutume tiek diskutave del to,

ne taip parasiau, ne neidomus, o visiskai neitakojantis apsisprendo, nes tik tu nesuvoki, kad vaiku/seimos neturejimas visiskai neitakoja prezidento, vadovo, mediko, valytojo, mokytojo ar kokio kitokio darbo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 14:55)
tai visgi komentaru i sia tema neturit, kaip jums vtat veiskmai?

aš net nebeskaitau, nes tų blogybių šalyje ir visoje Europoje jau tiek, kad perdaug...
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 15:08)
ne taip parasiau, ne neidomus, o visiskai neitakojantis apsisprendo, nes tik tu nesuvoki, kad vaiku/seimos neturejimas visiskai neitakoja prezidento, vadovo, mediko, valytojo, mokytojo ar kokio kitokio darbo

o čia tai nežinau, nežinau...
visgi gal lengviau ir kitus suprastų... kiek žinau apie savo mokytojų vaikų turėjimą/neturėjimą, tai būtent ta, kuri neturėjo vaikų, buvo labai neteisinga, tokia kažkokia net galima sakyti pasikėlusi prieš vaikus unsure.gif (kas kad savo dalyką išmanė)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 15:11)
o čia tai nežinau, nežinau...
visgi gal lengviau ir kitus suprastų... kiek žinau apie savo mokytojų vaikų turėjimą/neturėjimą, tai būtent ta, kuri neturėjo vaikų, buvo labai neteisinga, tokia kažkokia net galima sakyti pasikėlusi prieš vaikus unsure.gif  (kas kad savo dalyką išmanė)

o tu pagal savo viena pavyzdi pritrauki visa mokytoju bendruomene?

mano mokytoja turejo dukra buvo mano klasioke, kuri planavo stoti ten kur ir as. ir man is jos dalyko egzamino parase 8, o tas dalykas buvo iskaitomas stojant. padaviau apeliacijai istaise i 9. kokios mintys? gal tureciau sakyt, kad mokytojos, kurios turi stojamojo amziaus vaiku nebegali taisyti egzaminu, nes yra baisiai saliskos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 21 kovo 2019 - 15:41
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 15:40)
o tu pagal savo viena pavyzdi pritrauki visa mokytoju bendruomene?
mano mokytoja turejo dukra buvo mano klasioke, kuri planavo stoti ten kur ir as. ir man is jos dalyko egzamino parase 8, o tas dalykas buvo iskaitomas stojant. padaviau apeliacijai istaise i 9. kokios mintys? gal tureciau sakyt, kad mokytojos, kurios turi stojamojo amziaus vaiku nebegali taisyti egzaminu, nes yra baisiai saliskos?

vienas blogas mokytojas, vienas blogas gydytojas, vienas blogas policininkas, vienas blogas vadovas, vienas blogas prezidentas ir uch kiek žmonių nelaimingų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 16:13)
vienas blogas mokytojas, vienas blogas gydytojas, vienas blogas policininkas, vienas blogas vadovas, vienas blogas prezidentas ir uch kiek žmonių nelaimingų rolleyes.gif

As tai forume matau, kad tik jus abi su lutuke nelaimingos. Viskas jums blogai, sedit sm ir inksciat, uzuot ejusios kazka daryt.
Atsakyti