Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo Ex

Idomucia, gerai dėstot situaciją :D :D

jau pasijutau per vieną valandą ir karosu ir lape ir maniake su peiliais vietoj rankų :D

Bet kad panasu cia, juk jau 3,5 m praejo, pati sakot, nuo issiskyrimo, jau 2 m praejo, kai aiskiai pasake, kad nedominat, o jus dar sugalvojat papykt, kad jis su kita susituoke ir nenorit ,kad butu zmogus laimingas, matai per reitai, jsu turejo atsklausti, kada? ar visa gyvenima turejo vienas pragyventi ir kankintis ar ne?Taip jis pasinaudojo jumsi, pagyveno, bet jus tam leidot atsitikti, ji tikriausiai nei negalvojo, kad naudojasi, jo toks suvokimas buvo ir jusu toks ir kaltu nera tik kiekvienas nesa atsakomybe ir pasekmes .

Siaip aisku esat saunuole, kad lankotes pas psichologe, kad nagrinejat save, nebijot tu nesmagiu dalyku, labai gerai, tikiu, kad isgysit, bet tikrai dabar vaizdas butent toks, ka sako Idomucia. Nusiimkit ta skraiste nuo akiu iki galo.

Atsakyti

Aš išvis turiu vieną iš teorijų galimų - kad gal jis ją kažkada dar iki susipažįstant su manim - bandė kabinti, bet pvz ji jį atstūmė...ir tada atsiradau aš, mes buvom kartu. Bet va nebekartu, gal ji pamatė - kad jis pasikeitė, pagražėjo (tas tai tikrai įvyko) - kad dabar jau vertas dėmesio, nu ir va sena meilė įvyko :)

nu čia tokia šiaip fantazinė istorija :D

Atsakyti

kaip tik ziurejau turku seriala, pamilti vel, kaip mergina palieka isduoda mylimais su vaikeliu, o jki randa kita kuris is tiesu ja myli...asiku cia tik kinas, bet ir gyvenime pilna tokiu istoriju...

bet aisku jei tikslas pasikankinti, tyai jau nuo zmogaus priklauso...

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 09, 12:55)
 Ji 3 m vis tikisi ir tebesitiki dar susieiti, butent gal aiskus gal net grubus to zmogaus atsakymai padetu atsibusti ir galvoje susitvarkyti pagaliau.

Ne, nu maža ko ji tikisi. Atsakymai yra jos galvoje ir niekur kitur. Visus galimus jo atsakymus ji jau turi. Su savim tvarkytis reikia, o ne į svetimą šeimą lįst...

QUOTE(viesnia @ 2018 01 09, 13:04)
Hmmm ta pati jau parase, bet cituoju tik paskut zinute.
O kodel jus abi nieko neaiskintumet?
Ar jums sazine nekuzda, kad kazkas cia ne taip?
Visi zinom mazojo princo (Egziupery) varda, gal ne visi ja skaite.
Kai prisijaukini roze, tampi uz ja atsakingas... Atsakingas bent jau zmogui kazka pasakyti, o ne pasiusti po velniu nesigilindama.
Vat, mane sitai zeidzia is daugelio lietuviu, manau, kad tai lietuviu nuodeme, yda, tas zmoniskumo trukumas.......... rolleyes.gif

Aš asmeniškai su tais, su kuriais skyriausi savo iniciatyva, išlaikiau gražius santykius ir man apskritai būtų šokas, jei jie pradėtų kažką panašaus aiškintis. Kiek esu skyrusis, viską paaiškinau tuo metu. Viską, ką norėjau. Ir nematau jokios prasmės vėl apie tą patį kalbėti. Nors su šitais jei susitinkam kada, mielai pabendraujam ir jokių nuoskaudų nemanau, kad pas ką nors galėtų būti likę.

Tie, kurie išėjo iš mano gyvenimo su nuoskaudomis galbūt kažkokiomis (nes jie norėjo daugiau, nei aš jiems galėjau/norėjau duoti ar pasiūlyti, bet jie nesugebėjo to priimti gražiai ir nesusireikšminti), tuo metu buvo aiškiai informuoti apie tai, kad aš nenoriu to, ko nori jie. Po kažkiek metų dar kartą jei ateitų apie tai kalbėtis, nieko naujo jie iš manęs nesužinotų. Nes nėra nieko naujo, ką sužinot. Išsiskyrėm, nes aš nenorėjau su jais būti ar nenorėjau su jais tokių santykių, kokių norėjo jie. Ir viskas. Ką čia dar aiškintis?

O jau aiškintis, kodėl aš susituokiau su kitu žmogumi tai aš tikrai niekam neprivalau.

QUOTE(brekcija @ 2018 01 09, 13:26)
<p>Supykau, kad taip greitai (mano jausmais ir mano nuomone)
</p><p>Supykau, kam man skiedė apie mokslus ir karjerą
</p><p>Supykau, nes su manim buvo nedrąsus ir neryžtingas, viskas vyko lėtai, aš turėjau maldauti - o su ja viskas įvyko greitai
</p><p>Supykau, kad būtent JĄ, kai yra apie ją kažką negražaus sakęs
</p><p>Supykau, kad draugų kompanijos gali būti labai pavojingos - nes ji visus metus ten trynėsi vieniša
</p><p>Supykau, nes kai prisimenu visas tas akimirkas, tai net pagalvoti negalėjau, kad sėdžiu šalia jo būsimos žmonos.
</p><p>Supykau net ant likimo pokštų ir nesąmonių
</p>

Jo santykiai su jumis ir jo santykiai su kita moterimi yra du visiškai skirtingi ir tarpusavyje niekaip nesusiję dalykai. Nėra prasmės juos lyginti. Jis nenorėjo Jūsų taip, kaip norėjo jos. Ir tiek. Tame nėra jokios Jūsų kaltės. Tiesiog Jūsų santykiai nebuvo tokie, kokių jam reikėjo. Galbūt jis nemelavo, galbūt jis tuo metu taip jautėsi, taip manė, taip iš tiesų galvojo ir toks buvo. Santykyje su Jumis jis taip jautėsi. Su kitu žmogumi suprato, kad gali būti ir kitaip. Gyvenime taip būna ir tiek. Nereikia čia nei kaltų, nei apgautų ieškoti, nei sąmokslo teorijų kurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 sausio 2018 - 13:45
QUOTE(brekcija @ 2018 01 09, 13:37)
<p>Aš jau tiksliai neprisimenu, nes nesigilinau tuo metu ir nieko neįtariau. Kažką sakė - gal dėl jos būdo, kad ten tos ir tos draugės tai "aij tokios", kažką gal apie jos lankomą univierą užstūmė...(kad čia koks čia univieras, tokios ten ir studijos), kažkada apie jos vestuvių pamergės aprangą gal pasakė, kad skonio neturi ar kažkaip taip. Aš pati po vieno pasibuvimo kavinėje esu pasakiusi - nu be ta X ir bjauri, tai jis man pritarė "jo jo..."
</p><p>Būčiau žinojusi, būčiau daugiau atkreipusi dėmesio..dabar taip kaip per miglą
</p>

Jus tik neuzpykit, bet bernas tai kazkos bobincius pletkinykas. Na taip tik panenes kitas paneles apsnekineja biggrin.gif .
Nelabai subrendes matyt.
Atsakyti

Taip, yra Idomucia palyginime tiesos - ir maniake kazkiek jauciuosi, ir ta lape - kuriai is panoses grobi isnese, ir reikia eiti dabar "atsikovoti", nes nu tipo as ji ramiai sau turėjau pasidejusi urve, laukiau, kol jam "daeis" - o tas paeme ir paspruko, ar kita lape gavo visa mano sukaupta grobi :) bet kad tas grobis jau negyvas matyt buvo, iskamsa, tai man durnai psichuotai lapei nedaeina :)

Ka reikia daryti - gydyti maniakiska lape :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brekcija: 09 sausio 2018 - 13:47

As manyciau, kad ne iliuziju, o tikejimo... Ji nuosirdziai tikejo.
Bet sito neuzteko. Reikia dar ir realiai vertinti situacija. Pvz, kai partneris del kazko frustruojasi ir issako tai (labai daznai is vyru puses tai buna seksualiniai reikalai), moterys nieko nedaro (gal ir negali daryti, libido neatitinka ar pan., joms atrodo nesamones, o partneriui tas pats dalykas baisiai rimtas), reikia paziureti, ar realus tas jo noras. ir jeigu atrodo nerealus, nieko nedarai, kad patenkintum ta jo nora, tai po to nereikia piktintis, kad paliko. Frustracijos veda i nutolima, issiskyrima ir jokios naujos "bobos" cia ne prie ko.

kuo iliuzijos skiriasi nuo tikejimo?

Atsakyti

Taip, yra Idomucia palyginime tiesos - ir maniake kazkiek jauciuosi, ir ta lape - kuriai is panoses grobi isnese, ir reikia eiti dabar "atsikovoti", nes nu tipo as ji ramiai sau turėjau pasidejusi urve, laukiau, kol jam "daesi" - o tas paeme ir paspruko, ar kita lape gavo visa mano sukaupta grobi :) bet kad tas grobis jau negyvas matyt buvo, iskamsa, tai man durnai psichuotai lapei nedaeina :)

Ka reikia daryti - gydyti maniakiska lape :D

Jus saunuole, vien tai, kad ta suvoket ir pripazinot :) ir kad jumoro nepametet.

O dabar eikit sportuoti :) ypac gerai kokie pilvo sokiai jei vyksta jusu meste, sutvirtins jusu moteriskas energijas ir siap sveika :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 09, 13:23)
Tave? Niekam tu neidomi, ligone tu. Kaip atbegai  vakar paskui mane, nieko i tema nekomentuodama ( aisku siandien jau pasitaisei, " susidomejai" tema) , taip ir vel apsikarpei sau sparnelius. Ramybes, lelia 4u.gif .

Iš ligonės girdžiu? Mato gi visi, nevark šitaip, gi mato biggrin.gif
Tokią mane visą neįdomią devynis mėnesius kaip kūdikį nešioji po širdim, nuo pavasario kasdien domiesi, komentuoji biggrin.gif
Atsakyti

Jus tik neuzpykit, bet bernas tai kazkos bobincius pletkinykas. Na taip tik panenes kitas paneles apsnekineja biggrin.gif.
Nelabai subrendes matyt.

ta pati pagalvojau. Isivaizduoju MB komentuojanti kazkieno suknele. Pagalvociau, kad isprotejo turbut  :D 

Atsakyti

Supykau, kad taip greitai (mano jausmais ir mano nuomone)

Supykau, kam man skiedė apie mokslus ir karjerą

Supykau, nes su manim buvo nedrąsus ir neryžtingas, viskas vyko lėtai, aš turėjau maldauti - o su ja viskas įvyko greitai

Supykau, kad būtent JĄ, kai yra apie ją kažką negražaus sakęs

Supykau, kad draugų kompanijos gali būti labai pavojingos - nes ji visus metus ten trynėsi vieniša

Supykau, nes kai prisimenu visas tas akimirkas, tai net pagalvoti negalėjau, kad sėdžiu šalia jo būsimos žmonos.

Supykau net ant likimo pokštų ir nesąmonių

Nu greit/ letai salyginiai dalykai, visiems skirtingai.

Gal neskiede, gal jam tada taip atrodo, laikas bega, zmones keiciasi ar keicia poziuri.

Kai yra 2 zmones, jie vienas kitame atskleidzia tam tikrus dalyksu pagal save. Pvz musu kaimyne gyveno su vyru, kuris ja muse, smurtavo, issiskyre, jis susituoke su kita ir buvo jai labai geras vyras, net vaikeli jau nauja auginti padejo, pampersus keite. Taigi, reikia ziureti i save kas manyje isaukia kitame butent sita zmogaus puse...

O kad blogai snekejo, tai buna, kai kazkas patinka ir nenori , kad partneris itartu :lol:

Mes tik sau pavojingi, jei meile tvirta tarp zmoniu, jiems kiti nepavojingi...

Buna tikrai slyksesniu dalyku, nei tavoji istorija, cia gana viskas saziinga, nemiegojo jis su kita, kai buvo su tavim, vaiku bendru neturit ir t.t.

bet tavoji rekacija primena meksikietiskus serialus :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 sausio 2018 - 13:59
QUOTE(Hmmm... @ 2018 01 09, 13:42)
Aš asmeniškai su tais, su kuriais skyriausi savo iniciatyva, išlaikiau gražius santykius ir man apskritai būtų šokas, jei jie pradėtų kažką panašaus aiškintis. Kiek esu skyrusis, viską paaiškinau tuo metu. Viską, ką norėjau.

Duok Dieve, kad visiems taip butu...
Siaip pats isimylejelis neturi skubeti issiskirti, o jeigu jau aisku, kad baigta, tai tada issiaiskinti akis i aki viska, kas rupi. Issakyti priekaistus ir kitas nesamones, kurios guli ant sirdies. Aprekti, isdrebti nusivylima, kritika ir pan. Taip daug greiciau po to, issisksyrus, atsirisa "mazgai". Sito nepadarius, teks tupeti vienam ir medituoti ilgas meditacijas su simtais "kodel" ir jokiu atsakymu. Sia klaida dazniausiai padaro pirma karta mylintys, nes jie nezino, kas laukia "isvirkscioje" meiles puseje... Juk ikalta i galvas, kad meile grazi, altruistiska, duodanti be galo ir nieko nereiklaujanti atgal, kaip ir sioje temoje kazkas berods tiki biggrin.gif . O kai issiskiri, pamatai, kas yra isvirkstineje erotines meiles puseje - ogi aistros, kurios kamuoja (pyktis, neapykanta, pasibaisejimas ir t.t.t), pati nezinai, kur jas deti...
Dar gerai, kad pas jus nelipo pro balkonus su revolveriais. Buna ir taip. Ir musu dienomis bigsmile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 09 sausio 2018 - 14:09