QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 09, 12:55)
Ji 3 m vis tikisi ir tebesitiki dar susieiti, butent gal aiskus gal net grubus to zmogaus atsakymai padetu atsibusti ir galvoje susitvarkyti pagaliau.
Ne, nu maža ko ji tikisi. Atsakymai yra jos galvoje ir niekur kitur. Visus galimus jo atsakymus ji jau turi. Su savim tvarkytis reikia, o ne į svetimą šeimą lįst...
QUOTE(viesnia @ 2018 01 09, 13:04)
Hmmm ta pati jau parase, bet cituoju tik paskut zinute.
O kodel jus abi nieko neaiskintumet?
Ar jums sazine nekuzda, kad kazkas cia ne taip?
Visi zinom mazojo princo (Egziupery) varda, gal ne visi ja skaite.
Kai prisijaukini roze, tampi uz ja atsakingas... Atsakingas bent jau zmogui kazka pasakyti, o ne pasiusti po velniu nesigilindama.
Vat, mane sitai zeidzia is daugelio lietuviu, manau, kad tai lietuviu nuodeme, yda, tas zmoniskumo trukumas..........
Aš asmeniškai su tais, su kuriais skyriausi savo iniciatyva, išlaikiau gražius santykius ir man apskritai būtų šokas, jei jie pradėtų kažką panašaus aiškintis. Kiek esu skyrusis, viską paaiškinau tuo metu. Viską, ką norėjau. Ir nematau jokios prasmės vėl apie tą patį kalbėti. Nors su šitais jei susitinkam kada, mielai pabendraujam ir jokių nuoskaudų nemanau, kad pas ką nors galėtų būti likę.
Tie, kurie išėjo iš mano gyvenimo su nuoskaudomis galbūt kažkokiomis (nes jie norėjo daugiau, nei aš jiems galėjau/norėjau duoti ar pasiūlyti, bet jie nesugebėjo to priimti gražiai ir nesusireikšminti), tuo metu buvo aiškiai informuoti apie tai, kad aš nenoriu to, ko nori jie. Po kažkiek metų dar kartą jei ateitų apie tai kalbėtis, nieko naujo jie iš manęs nesužinotų. Nes nėra nieko naujo, ką sužinot. Išsiskyrėm, nes aš nenorėjau su jais būti ar nenorėjau su jais tokių santykių, kokių norėjo jie. Ir viskas. Ką čia dar aiškintis?
O jau aiškintis, kodėl aš susituokiau su kitu žmogumi tai aš tikrai niekam neprivalau.
QUOTE(brekcija @ 2018 01 09, 13:26)
<p>Supykau, kad taip greitai (mano jausmais ir mano nuomone)
</p><p>Supykau, kam man skiedė apie mokslus ir karjerą
</p><p>Supykau, nes su manim buvo nedrąsus ir neryžtingas, viskas vyko lėtai, aš turėjau maldauti - o su ja viskas įvyko greitai
</p><p>Supykau, kad būtent JĄ, kai yra apie ją kažką negražaus sakęs
</p><p>Supykau, kad draugų kompanijos gali būti labai pavojingos - nes ji visus metus ten trynėsi vieniša
</p><p>Supykau, nes kai prisimenu visas tas akimirkas, tai net pagalvoti negalėjau, kad sėdžiu šalia jo būsimos žmonos.
</p><p>Supykau net ant likimo pokštų ir nesąmonių
</p>
Jo santykiai su jumis ir jo santykiai su kita moterimi yra du visiškai skirtingi ir tarpusavyje niekaip nesusiję dalykai. Nėra prasmės juos lyginti. Jis nenorėjo Jūsų taip, kaip norėjo jos. Ir tiek. Tame nėra jokios Jūsų kaltės. Tiesiog Jūsų santykiai nebuvo tokie, kokių jam reikėjo. Galbūt jis nemelavo, galbūt jis tuo metu taip jautėsi, taip manė, taip iš tiesų galvojo ir toks buvo. Santykyje su Jumis jis taip jautėsi. Su kitu žmogumi suprato, kad gali būti ir kitaip. Gyvenime taip būna ir tiek. Nereikia čia nei kaltų, nei apgautų ieškoti, nei sąmokslo teorijų kurti.