Įkraunama...
Įkraunama...

Peiliai

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 14:51)
gariūnuose nusipirkau Kaiser Hoff peilių rinkinį. galkas turit? kaip naudojasi?  unsure.gif

as irgi labai gundziausi tais peiliais smile.gif bet beziurinedami pamatem kad ant vieno peilio rudziu buvo doh.gif tai taip ir pasimeciau, nors nelabai tikiu kad jie galetu rudyt bet vyras is karto nutempe mane nuo tu peiliu ir liepe pirkt Berghoff biggrin.gif sako sumokesi daugiau bet uztat daikta turesi. Sumokejau 140 bet negaila nei kiek labai jau patinka jie man wub.gif Beje senukuose maciau tokiuspat po 209Lt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės.Seniai svajoju apie gerus peilius.Deja,kur tokius gaut neturiu žalio supratimo g.gif Parduotuvėse visokių ,nuo pigiausio,iki brangaus.Bet kurie tikrai kokybiški taip ir neaišku.Visi arba savo brangiausią prekę siūlo,arba nieko nenusimano.
Gal kuri turit patirties šituo klausymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Draugas mėgsta gamint, tad noriu padovanot gerą peilį. Ne rinkinį, bet vieną, vadinamąjį šefo peilį, su kuriuo ir kapot patogu būtų. Bet žiūrint parduotuvėse, už kokių 50 litų nelabai kas yra. Arba visai pigūs, arbą žvėriškom kainom. Gal ką patarsit? Kol kas radau tik šitą Fiskars: http://www.senukai.l...id=000050822126
Bet man plastmasinė rankena atrodo nepatikimai, kai geležtė nepereina į pačią rankeną. Ai, bet, turbūt, kito optimalaus varianto ir nerasiu...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2007 04 13, 00:11)
Draugas mėgsta gamint, tad noriu padovanot gerą peilį. Ne rinkinį, bet vieną, vadinamąjį šefo peilį, su kuriuo ir kapot patogu būtų. Bet žiūrint parduotuvėse, už kokių 50 litų nelabai kas yra. Arba visai pigūs, arbą žvėriškom kainom. Gal ką patarsit? Kol kas radau tik šitą Fiskars: http://www.senukai.l...id=000050822126
Bet man plastmasinė rankena atrodo nepatikimai, kai geležtė nepereina į pačią rankeną. Ai, bet, turbūt, kito optimalaus varianto ir nerasiu...

Tie peiliai gal ir neblogi, bet mano vyriokas ne pagal paskirti panaudojes nulauze gelezte.
Siaip, pagal "zababonus" peiliu geriau nedovanoti g.gif
Atsakyti
Aš tik už TW peilius,nors kaina ir nemaža,bet užtai peiliai nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 04 13, 08:25)
Tie peiliai gal ir neblogi, bet mano vyriokas ne pagal paskirti panaudojes nulauze gelezte.

Ai, mes abu spjaunam ant prietarų smile.gif
O kokį jūs turėjot? Paprastesnį ar brangesnį?
O dėl Tupperware... Aš iš principo prieš prekes, platinamas tokiu būdu. Gal ir geri daiktai, ale kainos tai tikrai neadekvačios jų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2007 04 12, 23:11)
Kol kas radau tik šitą Fiskars: http://www.senukai.l...id=000050822126

Aš gal prieš mėnesį tokį įsigijau (už 24,99 Maximoj). Na, kol naujas tai kaip per sviestą eina thumbup.gif ir rankena patogi, ir dydis optimalus. Ar toks pat aštrus išliks ir po metų, pasakyti dar negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 13, 18:36)
Aš gal prieš mėnesį tokį įsigijau (už 24,99 Maximoj). Na, kol naujas tai kaip per sviestą eina thumbup.gif ir rankena patogi, ir dydis optimalus. Ar toks pat aštrus išliks ir po metų, pasakyti dar negaliu rolleyes.gif

FISKARS peilius jau senokai naudoju ir manau, kad už tokią kainą, tai labai normalūs peiliai. Aišku malkų su jais nepakaposi, bet virtuvėj jie visai tinkami (kadangi nedirbu virėja ir virtuvėj praleidžiu minimaliai laiko, tai mokėti už peilį kelis šimtus lt nematau reikalo). Kas dėl aštrumo, tai jie, kaip ir visi peiliai, po kažkiek laiko atšimpa. Turiu nusipirkus ir FISKARS galastuvą, tai su juo tikrai paprasta pagalasti. Bet kokiu atveju, geresnių peilių, kurie nekainuotų daugiau nei 100 lt, nesu turėjus cool.gif
Atsakyti
Laba,gal kas zinos toki dalyka kur galima nusipirkti,ogi musu naujieji peiliai yra lagamine supakuoti,tai zinau,kad yra toks magnetas pirkti,kuris dedasi ant sienos,ir ten prisilipina peiliai,gal kas kur uzmatet ir zinot kainas mazdaug,buciau labai dekinga.
Atsakyti
Fiskars tikrai geri peiliai.Suomiai gėdos nedaro. Mes ir sodo įrankius jų labai daug turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 04 20, 15:50)
Laba,gal kas zinos toki dalyka kur galima nusipirkti,ogi musu naujieji peiliai yra lagamine supakuoti,tai zinau,kad yra toks magnetas pirkti,kuris dedasi ant sienos,ir ten prisilipina peiliai,gal kas kur uzmatet ir zinot kainas mazdaug,buciau labai dekinga.

Tų magnetų daug kur yra. Bent jau senukuose vakar mačiau Berghoff firmos (kaina apie 17 lt)...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2007 04 12, 23:11)

Naudoju siuos peilius ne vienerius metus thumbup.gif Jie yra super naudoti namuose, ir kaina sakyciau optimali mirksiukas.gif
Pirk sios firmos peilius ir nesigailesi

QUOTE(vaiduliuke @ 2007 04 13, 08:25)

Kai naudoji ne pagal paskirti tai taip ir buna tongue.gif
Visi daiktai naudojami pagal paskirti tarnauja ilgai tongue.gif

QUOTE(pinga @ 2007 04 13, 17:36)

Nera peiliu kurie patys galastusi tongue.gif cia jau nesamone butu.... logiskai pagalvoti reikia

Kiekviena peili reikia galasti ir siukstu nenaudoti plastikiniu lenteliu.... TIK medines ax.gif kitaip peiliu nespesit galasti ir visi peiliai bus blogi smile.gif

QUOTE(Ingra @ 2007 04 13, 21:22)
FISKARS peilius jau senokai naudoju ir manau, kad už tokią kainą, tai labai normalūs peiliai. Aišku malkų su jais nepakaposi, bet virtuvėj jie visai tinkami (kadangi nedirbu virėja ir virtuvėj praleidžiu minimaliai laiko, tai mokėti už peilį kelis šimtus lt nematau reikalo). Kas dėl aštrumo, tai jie, kaip ir visi peiliai, po kažkiek laiko atšimpa. Turiu nusipirkus ir FISKARS galastuvą, tai su juo tikrai paprasta pagalasti. Bet kokiu atveju, geresnių peilių, kurie nekainuotų daugiau nei 100 lt, nesu turėjus  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti