Aš turiu Berghoff peilius. Ir galiu pasakyti, kad jie geri (kad labai geri nesakysiu, nes neturiu su kuo lyginti). Šiaip atrodo kad stori ir tikrai nebus įmanoma su jais plonai pjaustyti, bet viskas
Esu labai patenkinta

pas mus scarlett peiliai, pirkom gal pries 3metus ir mokejom ~32lt, bet kiekviena diena dziaugiuosi labai gerais peiliais
o ir isvaizda man ju patiko, ir peiliu komplekte tikrai nemazai, o jei "atsimpa", yra ir galastuvas apvalus, taip kad problemu jokiu. nebrangus, bet tikrai labai geri

Pasiziurekite cia.
http://www.cooks-kni..._Series2039.htm
Gana rimti Japonu rinkos modeliai.
Ypac atkreipkite demesi i Senkou peilius ir i Global galastuvus. Pats naudoju du Global peilius, labai neblogi peiliukai, tarnauja jau 8 metai ir dar 30 tarnaus.
http://www.cooks-kni..._Series2039.htm
Gana rimti Japonu rinkos modeliai.
Ypac atkreipkite demesi i Senkou peilius ir i Global galastuvus. Pats naudoju du Global peilius, labai neblogi peiliukai, tarnauja jau 8 metai ir dar 30 tarnaus.
Naudojam FISKARS
radau ir geresnių nebeieškau. Neverta

QUOTE(Dalbara @ 2007 08 05, 00:02)
Nesutinku su tavimi, kiekvienam pagal poreikius ir supratima.
QUOTE(nauja @ 2006 04 01, 00:58)
Reikia, o yra tokių, kurių nereikia galąsti?
Naudoju peilius Zepter firmos (galasti nereikia)

QUOTE(melissa @ 2007 08 07, 10:26)
Speju, kad virtuve laikai del grozio ir bendru reikalavimu, o valgyti darai karta per savaite. Ir beje kiek laiko turi tuos peilius?
QUOTE(Zoran @ 2007 08 06, 16:42)
Nesutinku su tavimi, kiekvienam pagal poreikius ir supratima.
Kas be ko. tu gi pas mus labai didelis žinovas o jau apie supratimą nebekalbu

QUOTE(Kostina @ 2005 09 21, 20:46)
Aš taip pat Berghoff peiliais pjaustau. Normalūs peiliai, bet 200 Lt , manau neverti. 

plius pas mane greitai atšimpa...(kaip nekeista lyginant su tiek pat naudojamu tarybiniu peiliuku) jau nusibodo vis vyrą į sandėlį siuntinėti pagaląsti

aš irgi įsigyjau FISKARS didelį peilį, džiaugiausi nerealiai
, nesvarbu kad pirštus nusipjausčiau
, bet kai juo sudorojau vieną šerniuką ir pusę stirniuko, tai jis šiek tiek atšipo, tada nubėgau ir nusipirkau FISKARS galąstuvą, bet jis manęs kažkodėl nesužavėjo
... gal aš ką nors ne taip darau
?