Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Naujas Charlotte Tilbury The Matte Revolution Lipstick, Amazing Grace
https://www.bergdorf...13440014/p.prod
28 Eur.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas iš centro ir aplink dar neatsiėmėte siuntinuko iš 579 dėžutės ir galėtumėte ir mano prigriebti?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 15, 23:47)
Nuuu...tu gi mane pažįsti  ax.gif negaliu patyleti, dievaži  ax.gif

Bet tai kad dar ilgai tylėjot hihihi.gif Čia matyt daug kam niežtėjo liežuvis... biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodykit kas nors su J.Crew bella.L. daug pardavinejanciu, labai skystalas? Ar su dydziu kas negerai? Laukiu uzsisakius pati, l. idomu paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2018 07 16, 11:02)
Bet tai kad dar ilgai tylėjot  hihihi.gif Čia matyt daug kam niežtėjo liežuvis... biggrin.gif

Aš tik vakar pastebėjau, tiesiog ką matau- tą dainuoju biggrin.gif
QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 11:25)
Pasirodykit kas nors su J.Crew bella.L. daug pardavinejanciu, labai skystalas? Ar su dydziu kas negerai? Laukiu uzsisakius pati, l. idomu paziuret  ax.gif

Labai fainas, visai ne skystalas. Dydis kaip ir daugumos tiipi vos vos į mažesnę pusę, gal neaukštam žmogui atrodytų kitaip. Ne trumpas.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 11:25)
Pasirodykit kas nors su J.Crew bella.L. daug pardavinejanciu, labai skystalas? Ar su dydziu kas negerai? Laukiu uzsisakius pati, l. idomu paziuret  ax.gif

ir man labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 10:25)

Tik nekreipkit dėmesio į veidrodį ir kas ant jo - darbiniam kompe nemoku nukirpt ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

M dydis, jokio "skystumo" nėra, nežinau kaip bus išskalbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 16 liepos 2018 - 11:07
Aciu, galiu sau ramiai laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 12:25)

As laukiu L ir xl dydziu ziuresiu kuris geriau guls biggrin.gif kazkodel manau kad xl didesniem gabaritam bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 16 liepos 2018 - 11:12
Ma kitkas keista labai, kodėl mergaitės tiek daug pardavinėja ? Negi niekas ir netinka ? Man labai retai tenka parduot, nors nemažai perku. O gal mažai tada unsure.gif
Atsakyti

Kadangi cia gali gaut patarimu visiems gyvenimo atvejams - tai bukit zmones, kas nusimanot, patarkit koki kraujo spaudimo matuokli pirkt, kad zmogui butu lengva paciam pasimatuoti?   :hmm: Visikai nenusimanau apie tai. I ka kreipt demesi? Kokios firmos? Kad butu geras ir nepermoket  :ax:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 07 16, 13:04)
Ma kitkas keista labai, kodėl mergaitės tiek daug pardavinėja ? Negi niekas ir netinka ? Man labai retai tenka parduot, nors nemažai perku. O gal mažai tada  unsure.gif

Dauguma turbūt pirko dėl kainos ir kad visos aplink pirko, o paskui permastė, ar tikrai joms reik keliasdešimto panašaus daikto. biggrin.gif
Atsakyti