Naujas Charlotte Tilbury The Matte Revolution Lipstick, Amazing Grace
https://www.bergdorf...13440014/p.prod
28 Eur.
Mergaitės, gal kas iš centro ir aplink dar neatsiėmėte siuntinuko iš 579 dėžutės ir galėtumėte ir mano prigriebti?
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 15, 23:47)
Bet tai kad dar ilgai tylėjot

Pasirodykit kas nors su J.Crew bella.L. daug pardavinejanciu, labai skystalas? Ar su dydziu kas negerai? Laukiu uzsisakius pati, l. idomu paziuret

QUOTE(ingulka7 @ 2018 07 16, 11:02)
Aš tik vakar pastebėjau, tiesiog ką matau- tą dainuoju

QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 11:25)
Pasirodykit kas nors su J.Crew bella.L. daug pardavinejanciu, labai skystalas? Ar su dydziu kas negerai? Laukiu uzsisakius pati, l. idomu paziuret 

Labai fainas, visai ne skystalas. Dydis kaip ir daugumos tiipi vos vos į mažesnę pusę, gal neaukštam žmogui atrodytų kitaip. Ne trumpas.
QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 11:25)

ir man labai įdomu

QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 10:25)

Tik nekreipkit dėmesio į veidrodį ir kas ant jo - darbiniam kompe nemoku nukirpt

M dydis, jokio "skystumo" nėra, nežinau kaip bus išskalbus
Aciu, galiu sau ramiai laukti

QUOTE(Rita003 @ 2018 07 16, 12:25)

As laukiu L ir xl dydziu ziuresiu kuris geriau guls

Ma kitkas keista labai, kodėl mergaitės tiek daug pardavinėja ? Negi niekas ir netinka ? Man labai retai tenka parduot, nors nemažai perku. O gal mažai tada

Kadangi cia gali gaut patarimu visiems gyvenimo atvejams - tai bukit zmones, kas nusimanot, patarkit koki kraujo spaudimo matuokli pirkt, kad zmogui butu lengva paciam pasimatuoti? Visikai nenusimanau apie tai. I ka kreipt demesi? Kokios firmos? Kad butu geras ir nepermoket
QUOTE(Alexia @ 2018 07 16, 13:04)
Ma kitkas keista labai, kodėl mergaitės tiek daug pardavinėja ? Negi niekas ir netinka ? Man labai retai tenka parduot, nors nemažai perku. O gal mažai tada 

Dauguma turbūt pirko dėl kainos ir kad visos aplink pirko, o paskui permastė, ar tikrai joms reik keliasdešimto panašaus daikto.