Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(braskelina @ 2018 07 06, 12:50)
O nėra bais trumpa, tiktų aukštoms  hmm.gif

QUOTE(linamog @ 2018 07 06, 12:53)
Su 172cm iki keliu.

QUOTE(Dziugile @ 2018 07 16, 19:47)
<p>Gal kas turit šią suknelę? Ar faina?
</p><p>Su 1.70 m ūgiu kokio ilgio ji būtų?  4u.gif </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://factory.jcrew.com/p/womens-clothing/dresses/casualdresses/rufflesleeve-dress/H7043?mode=edit&color_name=NARROW%20BLACK%20IVORY&N=X-LARGE&NUM_ITEMS=1&cartIndex=2'>https://factory.jcrew.com/p/womens-clothing/dresses/casualdresses/rufflesleeve-dress/H7043?mode=edit&color_name=NARROW%20BLACK%20IVORY&N=X-LARGE&NUM_ITEMS=1&cartIndex=2</a></p>

Atsakyti

Rijada, ačiū :4u: 

Kaži "iki kelių" tai vadinas virš kelių? :hmm: ar su lig kelių viuriu? :rolleyes: 

Bais nemėgstu trumpų suknių :D​ 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 07 16, 20:38)
Aš  turiu keistą klausimą ax.gif

Ar galiu plaukų šampūną naudoti  kaip skystą muilą rankoms rolleyes.gif

turiu šampūnų ,kurie netinka mano plaukams  , o skystas muilas dingsta labai greitai rolleyes.gif

Aš sunaudočiau kaip skalbiklį vilnai.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 07 16, 21:59)
: </p><p>Bais nemėgstu trumpų suknių biggrin.gif​ </p>

kaip aš jus suprantu wub.gif nekenčiu trumpų, klaikiai biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu per šią komandą pirktus Crocsiukus mažoms damutėms mirksiukas.gif . Kaina po 10 Eur, siuntimas 1,5 Eur. Abiejų dydžiai C4. Kaunas, siunčiu visur;)

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 16, 22:24)
kaip aš jus suprantu  wub.gif nekenčiu trumpų, klaikiai  biggrin.gif

Bet dažniausiai siuva arba virš kelių, arba žemiau kelių unsure.gif Man idealu - iki kelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 07 17, 08:03)
Bet dažniausiai siuva arba virš kelių, arba žemiau kelių unsure.gif Man idealu - iki kelių ax.gif

Na tarkim AT siuva lygiai man per pusę keliukų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, labai retai būnu temoje, tai visai pasimečiau unsure.gif . Siunčiau užsakymą praeitą savaitę, bet gavau ats, kad atostogaujate. Parašykite prašau, iki kada atostogaujate, ir nuo kada vėl priimate naujus užsakymus 4u.gif labai lauksiu smile.gif dėkui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 17, 09:41)
Na tarkim AT siuva lygiai man per pusę keliukų  biggrin.gif

Tall?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 17, 11:47)

Jo. Tik man netink toks ilgis rolleyes.gif bet kai kurios būna net iki pusės blauzdų blink.gif bet čia tik viena taip pakliuvo. Kitos ok.
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2018 07 17, 12:44)
Sveikos, merginos, labai retai būnu temoje, tai visai pasimečiau  unsure.gif . Siunčiau užsakymą praeitą savaitę, bet gavau ats, kad atostogaujate. Parašykite prašau, iki kada atostogaujate, ir nuo kada vėl priimate naujus užsakymus  4u.gif  labai lauksiu smile.gif dėkui  4u.gif  smile.gif

atostogos iki rugpjucio antros puses kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 17, 09:41)
Na tarkim AT siuva lygiai man per pusę keliukų  biggrin.gif

Ten idealios suknės, turiu krūvą AT wub.gif
Atsakyti