Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 07 29, 18:14)
Su laisvu megstuku foto visos coliukes tai Jom grazu, bet jai esi ne coliuke tai tada trigubina dar labiau 4u.gif jau net zvengiu gundziausi jamt megstuka ilga sone su praskiepais žalia crew uz kapeikas buvo, bet susilaikiau va turbut tas gal ziuretus.....zinau kas pirko prasysiu paskolint pazet kaip ziurisi biggrin.gif
Papildyta:
My Webpage va megstukas, tik su juo tik ziema, nes man pastoviai karšta blink.gif

Žinok nifiga. Ašturiu laureno tokį skraidantį sijoną dėviu jį žiemą prie ilgaaulių ir ilgo megztalo ir dar diržą ant liemens. Žiauriai kaifovai atrodo. Pabandyk.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 29, 20:09)
nu ir gerai, reiškia tirpsti  wub.gif ir ėdasi mažiau tokiam karšty wub.gif

Nu tu pati žinai, kad kūdėt skysčių sąskaitą yra šūds, reik taukų sąskaita kūdėt. Bet aš savim didžiuojuos. Jau dydžiu pamažėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:12)

Nu tu pati žinai, kad kūdėt skysčių sąskaitą yra šūds, reik taukų sąskaita kūdėt. Bet aš savim didžiuojuos. Jau dydžiu pamažėjau  biggrin.gif

Maladiec, man irgi reiketų
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 21:12)
Žinok nifiga. Ašturiu laureno tokį skraidantį sijoną dėviu jį žiemą prie ilgaaulių ir ilgo megztalo ir dar diržą ant liemens. Žiauriai kaifovai atrodo. Pabandyk.
Papildyta:

Nu tu pati žinai, kad kūdėt skysčių sąskaitą yra šūds, reik taukų sąskaita kūdėt. Bet aš savim didžiuojuos. Jau dydžiu pamažėjau  biggrin.gif

Dzekavoju bandysim😆

Jau tokie karsciai is proto varo negaliu pernest va sėdi ir visa varvi fuii kaip nekenciu.....o jei judi tai juros jau prasideda😲😴😲😲

Saunuole, kad tikslo link, as tik -3 kg pamazejau ir siandien susivariau nugara, beeinant tik skausmas smilkt ir vsio vos judu.... kryžiui kapiec....o taip patiko eiti....jau kaliau ripka nes nepaeinu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 liepos 2018 - 19:19
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 29, 20:14)
Maladiec, man irgi reiketų

Tu dar parūry? Šian buvo mintis gazuot prie jūros biggrin.gif bet galvoju grįžt vakare reiktų su visais jūros šventės pijokais, tai atsisakiau tos minties biggrin.gif
Atsakyti

Jumi cia apie ka? ax.gif
Papildyta:
Ai, dar norejau passisakyt apie Kristes sijona, kol nepamirsau smile.gifMan tokie grazu ir stambioms, bet total ne tokiam princesiniam variante. As ji derinciau rudeniniam garderobe, su zomsiniais over the knee boots stambiu kulnu ir laisvu megztiniu, gal viska pilkos spalvos. Arba su aptemptais marskiniais prasegtais, kaip Karolina Herera rengiasi.

Labai super parašyta 😊 Aš irgi taip dėvėčiau. Gaila, bet jų jau nėra 😣 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 29, 20:16)
Dzekavoju bandysim😆

Jau tokie karsciai is proto varo negaliu pernest va sėdi ir visa varvi fuii kaip nekenciu.....o jei judi tai juros jau prasideda😲😴😲😲

Atsisėdau į auto, įsijungiau kondyškę ir sėdėjau valandą biggrin.gif tada jau pajudėjom prie artimiausios balos. Termometras rodė +33....

Vat vaikas užsimanė blynų su braškėm.... galvoju kaip čia dabar prie tos plytos nenugaišt biggrin.gif aš heinekeno pintą susiverčiau verygai ant phkčiaus ir jaučiuos pavakarieniavus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 07 29, 20:16)
Dzekavoju bandysim😆

Saunuole, kad tikslo link, as tik -3 kg pamazejau ir siandien susivariau nugara, beeinant tik skausmas smilkt ir vsio vos judu.... kryžiui kapiec....o taip patiko eiti....jau kaliau ripka nes nepaeinu....

Patikėk, pradžioj man davė valgyt kai žmogui, kai paskui mane susuko ir apribojo teises į laisves, tai ir ėst nebeduoda biggrin.gif aš -7 turiu. Reik dar tiek pat. Bet atostogos ant nosies. Nžn nžn. Bijau, kad bus ragai man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:08)
Kol.nupjoviau žolę, 100 kibirų prakaito išbėgo. Pypiec.

Tai ko ne su robotu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:17)
Tu dar parūry? Šian buvo mintis gazuot prie jūros  biggrin.gif bet galvoju grįžt vakare reiktų su visais jūros šventės pijokais, tai atsisakiau tos minties  biggrin.gif

vakar parsivilkau unsure.gif noriu atgal unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:20)
Atsisėdau į auto, įsijungiau kondyškę ir sėdėjau valandą  biggrin.gif  tada jau pajudėjom prie artimiausios balos. Termometras rodė +33....

Vat vaikas užsimanė blynų su braškėm.... galvoju kaip čia dabar prie tos plytos nenugaišt  biggrin.gif  aš heinekeno pintą susiverčiau verygai ant phkčiaus ir jaučiuos pavakarieniavus  biggrin.gif

Aš šalto rose vakarieniauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 29, 20:24)
vakar parsivilkau  unsure.gif noriu atgal unsure.gif
Aš šalto rose vakarieniauju  biggrin.gif

Ir aš noriu atgal unsure.gif pripratau, taip gerai ten buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 07 29, 20:24)
Tai ko ne su robotu tongue.gif

Per mažas plotas pas man.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 19:23)

aš heinekeno pintą susiverčiau verygai ant phkčiaus ir jaučiuos pavakarieniavus  biggrin.gif
Papildyta:

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 29, 19:56)
Nu aciu ir taip zinau, kad be papu esu blyn tongue.gif  bet gal geriau be ju nes mažiau problemų rolleyes.gif cia save taip guodziu...nu reikės kitaip i save pazet mirksiukas.gif

Nu,kad yra yra,ne tokie ir maži (.)(.) unsure.gif biggrin.gif
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:17)
Tu dar parūry? Šian buvo mintis gazuot prie jūros  biggrin.gif bet galvoju grįžt vakare reiktų su visais jūros šventės pijokais, tai atsisakiau tos minties  biggrin.gif

Liūtis buvo,gerai,kad ir nevažiavai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 19:23)
aš -7 turiu. Reik dar tiek pat. Bet atostogos ant nosies. Nžn nžn. Bijau, kad bus ragai man biggrin.gif

Man reik kokių -18 doh.gif frusty.gif Kad prikaupiau, tai prikaupiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 07 29, 19:16)
o jei judi tai juros jau prasideda😲😴😲😲

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 19:17)
Tu dar parūry?

Čia jau tas pats, kaip su SUEDE lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti