Man nugaros skausmus visada sutvarko tam skirti jogos pratimai. Bet neturiu rimtų problemų, tiesiog labai riesta ta vieta, sunku laikyti.
QUOTE(Lux @ 2018 07 29, 21:24)
Man nugaros skausmus visada sutvarko tam skirti jogos pratimai. Bet neturiu rimtų problemų, tiesiog labai riesta ta vieta, sunku laikyti.
Blogas patarimas

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 21:17)
Nu tik nereikia

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:17)
Atvažiuok pas mane į Bergeną, pažėsiu, kokia tinginystė bus čia minant

Trečiadienį nuo to kalno nulipau, pusę kelio padaryti laiptai iš akmenų, pažiūrėjau žemyn, žmonės eina, galvoju, kuo aš durnesnė, kas čia tėra eit žemyn, lengva

QUOTE(Carlin @ 2018 07 29, 21:33)
Nu tik nereikia
žiūrint kaip ir kiek važiuoju
jei dviračiu taku vos vos minant arba riedant į nuokalnę tai taip, bet normaliai prasivažiavus palaikant gerą tempą dar ir koks krūvis! Pas mus netoli namų serpantinas, jei noriu vakare geros kojų treniruotės kelis sykius į jį užkylu, net saldu nuo krūvio būna 

Tai į kalną, bet jį reik rast, o su gera dvyrka tiesiu keliu bais neprisportuosi. Va, palangoj kasdien po 20-30 km numindavom. Net nepavargdavom. Aišku, nebent reik palaikyt tempą. Bet kai tokie kiekiai žmonių, nėr kur įsibėgėt net iki kokių 25-30 km/h.
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2018 07 29, 21:39)
Atvažiuok pas mane į Bergeną, pažėsiu, kokia tinginystė bus čia minant
Trečiadienį nuo to kalno nulipau, pusę kelio padaryti laiptai iš akmenų, pažiūrėjau žemyn, žmonės eina, galvoju, kuo aš durnesnė, kas čia tėra eit žemyn, lengva
Pusiaukelėj pradėjo kojos drebėti, prakaitas upeliu žliaugė, šnd dar normaliai laiptais negaliu nulipt
Jaučiu raumenis ir šlaunyse, ir šiknoj. Kalnas 643 m. Va taip per savaitę tris kartus, balerina po pusmečio būčiau

Labai gražu

Žinoma, jei nesportavus, raumenai nuoįtampos ima drebėt. Būtų čia kalnų kokių varyčiau

Labai norėč į norgę, po fjordus pavarinėt

Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 29, 21:32)
Va va. Nebent kokia baby joga

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 20:42)
Temos paspalvinimui

QUOTE(JMD @ 2018 07 29, 21:42)
Tai į kalną, bet jį reik rast, o su gera dvyrka tiesiu keliu bais neprisportuosi. Va, palangoj kasdien po 20-30 km numindavom. Net nepavargdavom. Aišku, nebent reik palaikyt tempą. Bet kai tokie kiekiai žmonių, nėr kur įsibėgėt net iki kokių 25-30 km/h.
20-30 km dviračio taku vaikų darbas

O kalnų Vilniuje pilna, kad ir šeškinės kalnas, Narbuto kalnas, kelis sykius per vakarą pirmyn-atgal ir tikrai krūvio pradžiai užteks. Organizmui pripratus tempą didinti reiktų

QUOTE(jurgota @ 2018 07 29, 18:40)
Laba, JustArm gal yra žinių dėl 562 iv.miestai dežučių?
Gauta įv. miestų 562 siunta. Susimokėjusioms išsiųsiu rytoj

QUOTE(RIJADA @ 2018 07 29, 20:48)
Galėjot ir nespalvinti temos, nes pavydu net

Labai gražu, žinoma

QUOTE(Gafsa @ 2018 07 29, 21:32)
Yra beginners yoga

Nu ir dar viena 

QUOTE(Carlin @ 2018 07 29, 21:53)
20-30 km dviračio taku vaikų darbas
50-60 jau jaustųsi krūvis, bet ir tai tempą gerą reiktų laikyt. Pas mane nuo namų iki žalių ežerų ir atgal 55 km. Labai gerų įkalnių yra į abi puses, tai palaikant tempą labai neblogo krūvio gauni, bet ir tai ilgainiui pripranti.
O kalnų Vilniuje pilna, kad ir šeškinės kalnas, Narbuto kalnas, kelis sykius per vakarą pirmyn-atgal ir tikrai krūvio pradžiai užteks. Organizmui pripratus tempą didinti reiktų
norint to krūvio visur gali rasti. Bet aišku, jei kaip tortas paupiu kas vakarą prariedėsi tai naudos nebus 

Žinok greičiau gausiu astmą nuo kietųjų dalelių, nei naudos nuo dvyrkos mynimo tom gatvėm