Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 09 17, 21:12)
Ahahahaaaaaa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif numiriau  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

pas mane , tai atvirkščiai rolleyes.gif galėčiau miegot ir miegot , ypač ryte . Pavydžiu žmonėms , kuriems 5-6 val.miego pakanka , man reikia 9 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 09 17, 20:35)

Aš už šiuos jau sąskaitą gavau ! Tik šeštadienį užsakyta bigsmile.gif Čia tai greitis 🤗🤗🤗 Ačiū 😘
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 09 17, 19:51)
jums SBS sindromas visoms  biggrin.gif

Kas tas blink.gif Bandžiau gūglinti, kažkokius ištinusius kiaušus meta, niek nesupratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 09 17, 22:16)
Kas tas  blink.gif  Bandžiau gūglinti, kažkokius ištinusius kiaušus meta, niek nesupratau  blink.gif

Senatvė, Bl...., Senatvė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2018 09 17, 22:12)
biggrin.gif

pas mane , tai atvirkščiai  rolleyes.gif  galėčiau miegot ir miegot , ypač ryte . Pavydžiu žmonėms , kuriems 5-6 val.miego  pakanka , man reikia 9 doh.gif

Man tas pats, kažkokia miego karalienė biggrin.gif per pietus neretai einu nusnūst.

Beje, labai dėkinga, kas tą įdomią knygą apie Indiją parekomendavo. Šakės. Namai netvarkyti, vaiks pusalkanis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 17, 23:22)
Senatvė, Bl...., Senatvė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 30%
www.armaniexchange.com
www.uggaustralia.com
www.abercrombie.com
www.aldoshoes.com
www.aeropostale.com
www.ae.com - 40$ nuo 150$
www.guessfactory.com - 20%
www.finishline.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.victoriassecret.com
www.landsend.com
www.loft.com - 50%
www.luckybrand.com - $25 nuo $100
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.hautelook.com
www.freepeople.com
www.dillards.com
www.harney.com - 25%
www.ralphlauren.com
www.nbastore.com
www.gap.com - 39% su Gap Cash
www.gapfactory.com - 39% su Gap Cash
www.palladiumboots.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 20%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.stockngo.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com
www.vitacost.com - 32%
www.vitaminshoppe.com - 15%
www.timelessha.com - 50%
www.franciskurkdjian.com
www.opalescence.com

Renkame

Agadir Argan Oil Volumizing Hair Spray Firm Hold - po $7.49

vartotojo įkelta nuotrauka

Agadir Argan Oil Volumizing Styling Mousse - po $7.79

Crest 3D White Luxe Diamond Strong Whitening Toothpaste - po $5.32

Crest Crest 3D White Arctic Fresh Whitening Toothpaste, Cool Mint - po $2.60

Retinol cream - po $3.20

Natural Collagen and Placenta night cream - po $2.40

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 17, 22:24)
Beje, labai dėkinga, kas tą įdomią knygą apie Indiją parekomendavo. Šakės. Namai netvarkyti, vaiks pusalkanis  biggrin.gif

biggrin.gif
dabar reiktų skaityti "Avicenos mokinį" rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kas turite jcrew cocoon'a vivid flamingo spalvos , ar jis labiau avietinis, ar hot pink?
Domina ar spalva turi melynumo😏

Aciu jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu www.ae.com uzsakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 09 17, 20:07)
<p>Labai prašau, patarkit mergaitės. Pirkti gryną hyalurono serumą ar hyaluroną su vitaminu C? Kas bandėt, atsiliepkit  help.gif</p>

As vit.C ir hialurona pirkau atskirai.Vit. C patiko, neriebus, susiregia gerai.
https://www.amazon.c...A...OVEV2N&th=1
o hialuronas kazkaip po keliu menesiu ziuriu prie pipetes tamset, lyg juoduot pradejo, cia taip turi buti? kazkaip nelabai ir benaudoju blink.gif
https://www.amazon.c...n...2Bacid&th=1
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 09 17, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72205831" data-time="1537183551"><div><p>jūs viską žinot vartotojo įkelta nuotrauka- padėkit išsimiegoti: lūžtu vakare greitai, bet vidurį nakties ištisai prabundu, prasivartau iki paryčių, tada užsnūstu. Chemijos turiu, bet kazkaip norėčiau be jos... langas atidarytas, miegoti nėra karšta. Gal kuri turit patirties tokiais atvejais ir esat atradus kokių žolinių ar kt priemonių? tik please be meditacijų, muzikos klausymosi ir pan...</p></div></blockquote><p></p><p>Good sleep spray ir Power to sleep sudėtyje yra melatonino, kuris padeda užmigti. Malatonino galima nusipirkti be jokių priedų, jis parduodamas be recepto ir skirtas užmigimo laikui sureguliuoti. Jo pakanka kai kam 0,5 ar 1 mg. Norit pagerinti miego kokybę,  būtent melatonino pagalba galima vakare užmigti. Tačiau melatoninas negerina miego kokybės. Prabundate naktį dėl nerimo, įtampos ar streso, kuris susikaupė per dieną. Manau tikrai geras papildas 5HTP miego kokybei gerinti. Iš patirties galiu dar rekomenduoti kanapių arbatą. Bent jau man labai padėjo  - užmigdo greitai, o ir naktį neprabusdavau. Jos galima įsigyti internetu  4u.gif </p>

einu googlinti.. jau nebezinau ko griebtis...

QUOTE(Lux @ 2018 09 17, 20:27)
Tikrai taip, melatoninas padeda tik užmigti, bet nuo prabudimų naktį neapsaugo. Tik nakčiai pagėrus arbatos pabusi į tuliką ir vėl neužmigsi biggrin.gif

as su užmigimu visia bėdos neturiu... lūžtu kaip aniuolėlis biggrin.gif

QUOTE(Carlin @ 2018 09 17, 20:30)
Man tas pats jau keli metai. Iš pradžių galvojau stresai, paskui atrodo viskas aprimo, įsikėlėm į naujus namus, nusipirkom naują gerą čiužinį, kelis mėn gal pamiegojaj gerai ir vėl tas pats  unsure.gif  lūžtu anksti, iki 3-4 pamiegu, tada budėjimo rėžimas, o kai keltis reikia neatsikeliu, nes įmingu  unsure.gif

blyn, ir aš kaip tik baigiu įsirengti naujus namus - planavau iki rugsejo galo įsikelti, bet panašu, kad teks savaitei nukelt. Streso per akis ir blakstienas ax.gif

QUOTE(RIJADA @ 2018 09 17, 22:16)
Kas tas  blink.gif  Bandžiau gūglinti, kažkokius ištinusius kiaušus meta, niek nesupratau  blink.gif

jeckau, galvoju ir šiaip, ir taip, niekaip nesugalvojau kas tas SBS biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 09 17, 22:24)
Senatvė, Bl...., Senatvė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vat čia tai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vakar įkaliau chemijos pusė tabletės, nu taip norėjosi išsimiegoti ir ka.... nieko nepadejo - vistiek blūdijau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 09 18, 08:46)
blyn, ir aš kaip tik baigiu įsirengti naujus namus - planavau iki rugsejo galo įsikelti, bet panašu, kad teks savaitei nukelt. Streso per akis ir blakstienas ax.gif

Mes nuo nulio namą statėm biggrin.gif tai streso užteko visiems, galvojau, kad ir prabudimai būtent nuo streso. Įsikėlus kelis mėnesius pamiegojau ramiai, bet dabar ir vėl tas pats biggrin.gif jau ir čiužinys nebepatogus atrodo, ir pagalvė netinka biggrin.gif nu tikrai SBS unsure.gif
Atsakyti