Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 18:31)

Džiugina tik yoox , netyčia puikaus brand'o striukę pavasariui nuroviau

Ar striukė tikrai didinta, kaip rašo?
Papildyta:
Ir kas tas Ordinary, klausiau, niekas neatsako.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 10 17, 19:42)
Ar striukė tikrai didinta, kaip rašo?
Papildyta:
Ir kas tas Ordinary, klausiau, niekas neatsako.

Gal truputį ir didinta. Mažam žmogui gal atrodytų kitaip, man tiesiog atrodo ji tokio stiliaus, tokia ir turi būt.

Nežinau kas tas ordinas. Ir gilintis nenoriu.
Atsakyti
RIJADA 4u.gif
https://theordinary....p...347&ccvis=1
Atsakyti
Damos, ar tie Biosil vitaminai tikrai stebuklingi? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas netyčia tokius jeggins 6 dydžio pirko ir keisti į 8 nori...
Žiauriai ciotki, tvirta medžiaga, gražiai figurą formuoja, bet didoki... Arba perleidziu už 35 Eur su siuntimu mano sąskaita........
Atsakyti
Mielos pirkejos, buvome sulaukusios nemazai uzklausu del musu temos Facebook platformoje, informuojame, kad siame puslapyje dalinames naujausiomis akcijomis ir nuolaidomis, sioje grupeje kvieciame aktyviai bendrauti, dalintis pastebejimais apie pirkiniu dydzius, kokybe ir kitus niuansus. Netikusioms prekems, pirktoms per mus, parduoti yra skirta si isparduotuve. Busime dekingos, jei pakviesite prisijungti draugus, biciulius, pazistamus, kuriems taip pat butu aktuali apsipirkimo USA parduotuvese paslauga per musu komanda ax.gif

Turime laisvus:

J.Crew Collared Tippi sweater, XXS dydis, kaina 34,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

OLD NAVY Split-Back Graphic Sweatshirt for Girls, L dydis, Do What You Love spalva, kaina 7,98$

JCREW Tippi sweater in camouflage, 100% merino vilna, M dydis, kaina 45,49$

Victoria's Secret Ultimate Push-Up Sports Bra, S-DD dydis, spalva Moonlight Jade, kaina 23€, jau Lietuvoje

Gymboree mergaitiski legingsai su ananasais, 3T dydis, kaina 4,79$

JCREW Parke topcoat, 100% vilna su pamusalu, spalva Icy Purple, dydis 10US, kaina 76.79$

Soludos storapades taskytos espadriles, 7US dydis, puse dydzio mazintos, kaina 19,89$

Michael Michael Kors Holly Rope-Trim Leather Sandal, jau Vilniuje, dydis 6.5US, kaina 78.30$

MICHAEL Michael Kors Medium Messenger Tote, Pink spalva, naturali oda, nusegama ilga rankena, dekoruota gelemis, pagauta uz 111.75$

Turime laisvus, jau Lietuvoje:

VS Amber Romance Fragance Mist, 250ml, kaina 14.48$.
Amber Romance is a warm and alluring blend of black cherry, crème anglaise, vanilla and sandalwood. It belongs to the Secret Garden collection.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 spalio 2018 - 19:43
Aš tai nesuprantu, kodėl niekas to Hanae Mori parfumo nepaima , taigi tooookie saldainiukai , antidepresantas praktiškai
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 21:26)
Aš tai nesuprantu, kodėl niekas to Hanae Mori parfumo nepaima , taigi tooookie saldainiukai , antidepresantas praktiškai

Nu as kvapo nzn,, net geda rolleyes.gif ar labai saldus jie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 spalio 2018 - 19:29
QUOTE(kriisti @ 2018 10 17, 20:28)
Nu as kvapo nzn,, net geda rolleyes.gif ar labai saldus jie?

Tas saldūs yra baisiai subjektyvu, nes saldumas yra skoniui apibūdint, ne kvapui. Man kvepia uogom ir saldainiais, gal kramtoške kažkokia, bet taip nebritkiai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 21:31)
Tas saldūs yra baisiai subjektyvu, nes saldumas yra skoniui apibūdint, ne kvapui. Man kvepia uogom ir saldainiais, gal kramtoške kažkokia, bet taip nebritkiai.

As turiu yvs black opium, bet man jie tik šalta žiema kvepia, kai šilta baisus kvapas net bloga😮
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 20:26)

O as del Soludos stebiuosi, man tokio grazumo, turiu savo dydi, siandien beveik galejau eit apsiavusi, nes Palangoj pilnos kopos besideginanciu moteru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 spalio 2018 - 19:35
QUOTE(kriisti @ 2018 10 17, 20:33)
As turiu yvs black opium, bet man jie tik šalta žiema kvepia, kai šilta baisus kvapas net bloga😮

Šitie kiek kitokie, ne tokie betarpiški biggrin.gif
Atsakyti