Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krista08 @ 2018 10 17, 11:37)
Pakomentuokit prasau ju dydi  4u.gif

Sakyciau atitinka. Su 95 cm klubais S dydis puikiai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 10 17, 20:35)
O as del Soludos stebiuosi, man tokio grazumo, turiu savo dydi, siandien beveik galejau eit apsiavusi, nes Palangoj pilnos kopos besideginanciu moteru.

aha, aš irgi juos pirkau, labai faini batai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 19:26)
Aš tai nesuprantu, kodėl niekas to Hanae Mori parfumo nepaima , taigi tooookie saldainiukai , antidepresantas praktiškai

Net nesigilinau,pamatau, kad ne mano, ir praeinu. Bet dabar skaitau natas, ogi dukros biggrin.gif Tai imu jai. Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
O as del Soludos stebiuosi, man tokio grazumo, turiu savo dydi, siandien beveik galejau eit apsiavusi, nes Palangoj pilnos kopos besideginanciu moteru.

O man keista kad paletono nieks nejama. Spalva žiaurinė, modelis uoga wub.gif jau toks dailus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 19:31)
Duok penkis, pas mane irgi š----s  unsure.gif  MK kuprinė pilka su broku  unsure.gif

Kokie kerziukai iš pm? nepamenu aš nieko pastaruoju metu  unsure.gif

Džiugina tik yoox , netyčia puikaus brand'o striukę pavasariui nuroviau, ir džinsus gerus, iiiilgus.
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

Man vienų ilgaaulių aulus pratempė batsiuviai Panoramoj.

O velnias, kaip gaila blink.gif bet dydis čiki?

Aš labai savo batais patenkinta. Esprite nukirtau kelnes, tai batai man tie kaip iš komplekto. Jau žiaurus gėris gavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 spalio 2018 - 19:57
Aš mėnesio gale pasiimsiu 4 ar 5 siuntas, tada tai bus tikros Kalėdos biggrin.gif Įdomu, kiek tiks iš tos gausybės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 10 17, 19:55)
Aš labai savo batais patenkinta. Esprite nukirtau kelnes, tai batai man tie kaip iš komplekto. Jau žiaurus gėris gavos.

Kokie?
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 10 17, 20:58)
Aš mėnesio gale pasiimsiu 4 ar 5 siuntas, tada tai bus tikros Kalėdos  biggrin.gif Įdomu, kiek tiks iš tos gausybės  biggrin.gif
Papildyta:

Kokie?

Oi neturiu aš nuorodos. Nesaugau. Linamog'asbuvo nuorodą įdėjus ar čiurlionis. Nipomniu. Alia macalisteriai. Bordo. Su lipūčke. Patogūs labai. Jau db kojos nešals biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 10 17, 20:55)
O man keista kad paletono nieks nejama. Spalva žiaurinė, modelis uoga  wub.gif  jau toks dailus  wub.gif
Papildyta:

O velnias, kaip gaila  blink.gif bet dydis čiki?

Dydis, kokybė nereali. Rudaplaukė parašė, kad bandys pakeist. Ten ant rankenos odos gabaliukas iškabliuotas, matomoj vietoj. Bet šiaip žinok, verta, imk kai tik kokią nuolaida užmatysi, didelė tvirta stilinga terba.
Atsakyti

UGG Australia Shenendoah Genuine Shearling Boot, Navy spalva, 9 dydis, 45 eurai

UGG Shenendoah
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 17, 21:02)
Dydis, kokybė nereali. Rudaplaukė parašė, kad bandys pakeist. Ten ant rankenos odos gabaliukas iškabliuotas, matomoj vietoj. Bet šiaip žinok, verta, imk kai tik kokią nuolaida užmatysi, didelė tvirta stilinga terba.

Ok.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 10 17, 18:19)
<p>Dukra man ausis iszyze del tu disruptoriu, tai jei jos koja labiau 41, manau reikia imt 10 dydi. Tik neapsisprendzia geltonus ar baltus. </p>

Gražūs geltoni labai wub.gif bet imčiau gal baltus unsure.gif smile.gif

nu faini visai rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 17 spalio 2018 - 20:24
QUOTE(JMD @ 2018 10 17, 21:11)

Ai, dar padeklaruosiu ką man užsakė. Aš gi kaip tuščia boba terbelninkė, Meghan Markle tote užsisakiau unsure.gif Parašysiu kai gausiu kas ir kaip
https://akns-images....tput-quality=90
https://www.everlane...ns-leather-bags
Atsakyti

Aš į jas pasižiūriu ir pabijau dėl dydžio ir vėl praeinu pro šalį ax.gif Ar tiks maždaug 23.5 -23.7cm kažin, nebus kaip kad dviems iš atsiliepimų, visu dydžiu didesnių reikės g.gif
Atsakyti